Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).


Laadukasta kosmetiikkaa sopivaan hintaan


TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkkokauppa. TwistBellä huomioimme ihonhoidon aina kokonaisuutena eli miten ruokavalio, uni, stressi, palautuminen ja käyttämäsi kosmetiikka vaikuttaa ihosi kuntoon. Olemme erikoistuneet myymään korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat turvallisia, eivätkä sisällä haitallisia kehoa kuormittavia kemikaaleja. Tuotteemme ovat aidosti hoitavia ja kehollesi hyvää tekeviä. Suuri osa tuotteista on luomua, luonnollisista aineista tehtyjä tai villeinä kasvaneista raaka-aineista valmistettuja. Löydät valikoimastamme kosmetiikkaa, meikkejä, kodinhoidontuotteita, kirjallisuutta ja ruokaa. Tuotteita, jotka vaikuttavat ihosi terveyteen ja hyvinvointiin. Löydät valikoimastamme tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille.

Emme ole valinneet tuotteita vain sillä perusteella valikoimiimme, että ne ovat esimerkiksi luomua tai niillä olisi luonnonkosmetiikan sertifikaatti. TwistBe:n on perustanut kolme naista, jotka ovat tottuneet panostamaan kosmetiikkaan. Olemme siis pitäneet huolen siitä, että valikoimamme tuotteet aidosti toimivat ja täyttävät kriittisimmänkin kuluttajan toiveet. Kaikki perustajamme ovat opiskelleet kosmetiikan valmistusta, joten edustamamme tuotteet on valikoitu tarkkaa asiantuntemusta käyttäen. Tiedämme mitä iho tarvitsee, mitkä ovat hyviä raaka-aineita ja mitä raaka-aineista kannattaa maksaa. Tällä perusteella olemme valinneet tuotteemme valikoimiin kuluttajien etua ajatellen.

Lue lisää täältä miksi valita TwistBe:n tuotteet ja miten ne edistävät SINUN hyvinvointiasi.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme myymäläämme tai verkkokauppaamme!