Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).


Laadukasta kosmetiikkaa sopivaan hintaan


TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkkokauppa. Olemme erikoistuneet myymään korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat turvallisia, eivätkä sisällä haitallisia kehoa kuormittavia kemikaaleja. Tuotteemme ovat aidosti hoitavia ja kehollesi hyvää tekeviä. Suuri osa tuotteista on luomua, luonnollisista aineista tehtyjä tai villeinä kasvaneista raaka-aineista valmistettuja. Löydät valikoimastamme kosmetiikkaa, meikkejä, kodinhoidontuotteita, kirjallisuutta ja ruokaa. Tuotteita, jotka vaikuttavat ihosi terveyteen ja hyvinvointiin. Löydät valikoimastamme tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille.
 

Emme ole valinneet tuotteita vain sillä perusteella valikoimiimme, että ne ovat esimerkiksi luomua tai niillä olisi luonnonkosmetiikan sertifikaatti. TwistBe:n on perustanut kolme naista, jotka ovat tottuneet panostamaan kosmetiikkaan. Olemme siis pitäneet huolen siitä, että valikoimamme tuotteet aidosti toimivat ja täyttävät kriittisimmänkin kuluttajan toiveet. Kaikki perustajamme ovat opiskelleet kosmetiikan valmistusta, joten edustamamme tuotteet on valikoitu tarkkaa asiantuntemusta käyttäen. Tiedämme mitä iho tarvitsee, mitkä ovat hyviä raaka-aineita ja mitä raaka-aineista kannattaa maksaa. Tällä perusteella olemme valinneet tuotteemme valikoimiin kuluttajien etua ajatellen. 

Lue lisää täältä miksi valita TwistBe:n tuotteet ja miten ne edistävät SINUN hyvinvointiasi.

Voit tilata kaikkia tuotteitamme myös verkkokaupastamme. Lisäksi teemme yhteistyötä eri alojen pienyritysten kuten eko-kosmetologien, kampaajien ja ravintoneuvojien kanssa. Nämä palveluntarjoajat ovat oman alansa huippuammattilaisia ja jakavat näkemyksemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Voit ostaa lahjakortteja näille palveluntarjoajille sekä myymälästämme että verkkokaupastamme.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme myymäläämme tai verkkokauppaamme!