Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Hyvinvointivalmennus yrityksille Helsingissä

Työhyvinvointituotteita ja -palveluita yrityksille Helsingissä


Mitä paremmin yrityksesi henkilökunta voi, sitä tuottavampia he ovat. Työhyvinvointipalveluita ihanalla otteella kokonaisvaltaisesti! Me olemme kumppanisi pääkaupunkiseudulla kun haluat edistää työpaikkasi hyvinvointia. Toimitilamme sijaitsee Helsingissä, mutta tarjoamme palveluita tarvittaessa myös muualla kun pääkaupunkiseudulla.

Haluamme tarjota yrityksellenne vain parasta. Arvoinamme ovat puhtaus, luonnonmukaisuus, eettisyys ja luomu ja nämä näkyvät myös kaikessa, mitä tarjoamme yrityksille. Työyvinvointi ja työkyvyn johtamine ovat laajoja käsitteitä ja siihen voidaan vaikuttaa jo pienilläkin valinnoilla ja muutoksilla. Panostamalla ekologisiin tuotteisiin, hyvinvointia tukeviin palveluihin ja terveellisimpiin tarjottaviin, voitte saada ison muutoksen aikaan kokonaisuudessa tinkimättä laadusta. Työhyvinvoinnilla on iso osa yrityksen tuottavuuteen, työntekijöiden jaksamiseen sekä sitouttamiseen. Siksi työkykyjohtamiseen ja hyvinvointiin työpaikalla kannattaa panostaa.

Jokainen tietää miten pitäisi syödä, liikkua ja nukkua. Meidän ero muihin toimijoihin on se, että saamme tuloksekkaasti aikaan muutoksia työpaikoilla laajan ja asiantuntevan kumppaniverkostomme kanssa.

TWISTBE ON YRITYSMAAILMAN TARPEET TUNTEVA

Hyvinvointipalvelukokonaisuuden on suunnitellut TwistBen perustajat,jotka ovat kaikki kauppatieteiden maistereita ja toimineet aikaisemmin erillaisissa haastavissa tehtävissä kansainvälisissä organisaatioissa. Olemmekin valinneet palvelut niin, että ne aidosti kasvattavat hyvinvointia, työntekijöiden työssä jaksamista sekä viihtyvyyttä. Itse yrittäjinä ymmärrämme miten tärkeää työntekijöiden hyvinvointi sekä toimiva työkykyjohtaminen on yrityksen tuottavuudelle.


HYVINVOINTITUOTTEET YRITYKSILLE


Tuotevalikoimastamme löytyvät tuotteet niin toimiston päivittäistarpeisiin, kuin näyttäviksi yrityslahjoiksi. Kun haluatte minimoida kemikaalikuormaa, toimia ympäristöystävällisesti ja panostaa toimistoilmanlaatuun, ovat luonnonmukaiset pesu- ja kosmetiikkatuotteet oikea vaihtoehto. Saat meiltä myös kokoustarjottavat esimerkiksi täyttävät salaatit, pienet välipalat, vihermehut ja herkulliset raakakakut. Tuoreruokia toimitamme Helsingin alueelle, muita tuotteita voi tilata koko Suomeen.

Tuotteita yrityksen hyvinvointiin

YRITYSTAPAHTUMIA, JOTKA SAAVAT TYÖNTEKIJÄT VOIMAAN PAREMMIN


Suunnittelemme ja luomme kanssanne niin pienet kuin suuretkin hyvinvointiin keskittyneet yritystapahtumat, kokouksista hyvinvointipäiviin tai pidempiinkin kokonaisuuksiin. Tapahtuma voidaan järjestää henkilömäärästä, paikkakunnasta ja tilanteen luonteesta riippuen missä tahansa.

Pääsääntöisesti tapahtumia järjestetään Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme niitä myös muualla Suomessa. Toteutamme tapahtumat yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa. Nämä kumppanit ovat oman alansa hyvinvointiasiantuntijoita ja jakavat samat arvot kanssamme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. He tekevät työtään suurella sydämellä ja luoden puhdasta laatua niin palveluissa kuin tuotteissa.

Laadukkaita hyvinvointivalmentajia Helsingissä

PALVELUMME YRITYKSILLE KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa työhyvinvointivalmennuksia sekä voimme suunnitella teidän yrityksenne tarpeisiin sopivat työkykyjohtamisen toimenpiteet, jotka voidaan toteuttaa meidän sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Alati laajenevasta palvelutarjonnastamme löydät kaikki palvelut, jotta yrityksesi ja sen työntekijät voivat hyvin - kokonaisvaltaisesti. Saat meiltä jopa ekosiivoojan, joogaohjaajan tai vaikka fysioterapeutin, joka tulee yritykseenne paikanpäälle.


Hyvinvointivalmennuksia järjestetään vuosittain rajoitettu määrä.

Ota heti yhteyttä:

Veera Brückler
Veera Brückler, toimitusjohtaja 040-196 9606, veera@twistbe.fi