Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).


Luonnonkosmetiikkakauppa, joka on aidosti suunniteltu palvelemaan sinun etuasi kuluttajana

Myymme laadukkaita ja aidosti toimivia tuotteita luonnolliseen ihonhoitoon. Löydät valikoimastamme korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä ja muita tärkeitä ruokatuotteita, jotka ovat avainasemassa ihosi hyvinvoinnin kannalta. Tarjoamme markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen sekä kaupassamme että verkkokaupassamme, joista saat aina saman hinnan. 

Löydät täysin saman tuotevalikoiman verkkokaupastamme ja Helsingin kaupastamme. Mikäli et pääse käymään kaupassamme tarjoamme sinulle edulliset postikulut sekä supernopeat ja luottavat toimitukset verkkokaupastamme. 

Lähestymme ihonhoitoa erityisen kokonaisvaltaisesti ja autamme asiakkaita haastavienkin ihonhoito-ongelmien kanssa. Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien syytä, emmekä tyydy laastaroimaan ongelmia. Tämän vuoksi asiakkaamme saavat pitkäkestoisia ja monesti nopeasti nähtäviä tuloksia ihonhoidossaan. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää tuotteistamme sekä auttaa oikeiden kosmetiikka- ja ravintotuotteiden valinnassa.

TWISTBE KAUPPA


Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki

Kaupan aukioloajat:

Ti-To   10.30-18
Pe       10.30-15
La       12-15

Ti 20.3. yksityistilaisuus 9-11 sekä 16-18

TUTUSTU AIDOSTI VAIKUTTAVAN KOSMETIIKAN MAAILMAAN

Täältä pääset tutustumaan super laadukkaisiin kosmetiikka tuotteisiin sekä ihoa sisältäpäin hoitaviin ruokiin ja ravintolisiin. 

Tervetuloa vierailemaan kauppaamme!

 
"Ensikäynti myymälässä kesäkuussa ilahdutti, uskoin vihdoin löytäneeni myymälän jossa tuotteisiin pystyy luottamaan eikä myyjää tarvitse pakoilla. Käyntiä seurasi ihon hoidon verkkokurssi jonka myötä palaset kolahtelivat lopullisesti paikoilleen (enemmän kuin suosittelen!). Tänään homma viimeisteltiin kun verkkokaupan tilaukseni tuli perille alle vuorokaudessa. Siis klikkauksesta käteen alle 24h. Voin näiden kokemusten perusteella sanoa, että olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! TwistBe, kiitos!" Sari Kippo 21.7.2017 / Lue tämä ja muut arvostelut Facebook sivuiltamme.

Kokemuksia suosituksia kosmetiikkakauppa ja verkkokauppa