UKK

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin muun muassa verkkokaupassa asiointiin, maksutapoihin ja Twistben valikoimaan liittyen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä joko sivun alalaidan chatin kautta tai sähköpostitse letstalk@twistbe.fi.

Verkkokaupassa asiointi

Miten teen tilauksen ja maksan sen?

Tilauksen tekemiseen step by step -ohjeet löydät täältä. Tilauksen maksamisen ohjeet, sekä maksutavat löytyvät tästä linkistä

Onko netissä ostaminen turvallista?

Olemme 100% suomalainen verkkokauppa, joka lähettää myös paketit nopeilla toimituksilla Suomesta.

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme, vaan ne käsitellään ja säilytetään Netsin turvallisessa Verified by Visa -järjestelmässä.
Myös asiakasrekisterimme on luottamuksellinen, emmekä luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Mitkä maksutavat käyvät?

Käytämme verkkokaupassa Paytrail, Jousto ja PayPal -maksupalveluja varmistaaksemme maksujen turvallisuuden. Lisätietoja maksutavoista löydät tästä linkistä.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme.

Kuinka paljon postituskulut ovat? Toimitatteko myös ulkomaille?

Toimituskulut muodostuvat laskemalla yhteen maksutavan ja toimitustavan hinnan. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille.

Ostoskorin ostosten yhteispaino ja tilavuus saattaa vaikuttaa joidenkin toimitustapojen hintaan varsinkin kansainvälisissä toimituksissa. Normaalit toimituskulut Suomessa ovat 4,90 € ja yli 100 €:n tilauksissa ilmaiset. Lisätietoja toimituskuluista sekä toimituspisteistä löydät niiden omalta sivultaan tai ostoksesi yhteydessä checkout -vaiheessa antamalla postinumerosi.

Mihin kaikkiin maihin toimitatte tilauksia?

Toimitusmaat ovat: Ahvenanmaa, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekki, Unkari, Venäjä, Viro, Yhdysvallat

Voinko palauttaa tuotteen?
Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä. Lue lisää palautuksista.

Twistbe

Keitä te olette?

Twistbe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin elämäntyylin ja intohimon tulos.

Idea Twistbesta syntyi, kun Veera tutustui aikoinaan “puhtaampiin kosmetiikkatuotteisiin” ystävänsä kautta. Pian kuitenkin huomaten, ettei niiden shoppailu ollutkaan niin helppoa. "Tulisi olla paikka, mistä voisi ostaa juuri niitä tuotteita, jotka näyttävät kivoilta ja tuoksuvat hyvälle, ilman, että tarvitsee huolehtia, onko niiden sisältö edes toimiva, aidosti hoitava, turvallinen tai hyväksi keholle ja maksanko oikeasti tuotteen sisällöstä, enkä pelkästään brändäyksestä." Se paikka on nyt Twistbe.

Koko tiimimme voit tutustua täällä.

Mistä nimi Twistbe tulee?

Nimi Twistbe on lyhenne sanoista “The Way It’s Supposed To Be”. Valitsimme tämän nimen, sillä halusimme sen heijastavan sitä, mitä yrityksemme tarjoaa: puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia, eettisiä ja raikkaita tuotteita. Tällaisia me koemme, että tuotteiden pitäisi olla.

Miten valitsette tuotteet?
Perustajamme ovat opiskelleet kosmetiikan valmistusta sekä ihon biologiaa, joten edustamamme tuotteet on valikoitu tarkkaa asiantuntemusta käyttäen. Olemme tehneet kattavan työn varmistaaksemme, että valikoimamme tuotteet puhtauden lisäksi aidosti toimivat ja täyttävät kriittisimmänkin kuluttajan toiveet.
Onko Twistbellä myymälä ja hoitola?
Myymälämme ja hoitolamme sijaitsee Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 7. Myymälä on avoinna pääsääntöisesti ma-to 10-18 ja pe-la 10-16. Tarkista pyhäpäivien aukioloajat täältä.

Jos haluat lisätietoja, voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sivun alareunasta löytyvän chatin kautta, tai sähköpostitse. Tutustu hoitoihin ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon analyysipalveluihin ja varaa aika täällä.

Ihonhoidon verkkovalmennukset

Miten luon tunnukset ja kirjaudun verkkovalmennusalustalle?

Valmennuksen ostamisen jälkeen voit ensimmäisellä kerralla luoda tunnukset ja jatkossa kirjautua täällä.

Muuta usein kysyttyä

Huomioitteko ympäristön? Entä eläimillä testaus ja allergiat?

Kiinnitämme huomion tuotteita valitessa myös pakkausmateriaaleihin. Valikoimamme on eläinkokeeton. Tuotteemme eivät sisällä myöskään mm. synteettisiä hajusteita, silikoneja, eläimestä valmistettuja raaka-aineita kuten karmiini tai yleisiä kosketusallergeenejä kuten limonene ja linalool.

Haluaisin tilata ihonhoitotuotteita, mutten tiedä ihotyyppiäni?

Lataa ihonhoidon oppaamme. Oppaan avulla muutat ihonhoitorutiinisi helposti, ja vältät suurimmat ihonhoidot virheet sekä perinteiset itseaiheutetut iho-ongelmat kuten ihon kuivumisen, rasvoittumisen ja finnit.

Tarjoamme myös ihonhoitorutiinin analyysipalveluja sekä ihonhoidon verkkovalmennuksia tuloksekkaan ja kokonaisvaltaisen ihonhoitosi tueksi.

Vastaamme kysymyksiisi myös vasemmasta alalaidasta löytyvän chatin kautta, sähköpostilla, puhelimitse sekä Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Yhteystietomme löydät täältä.

Helpottaaksemme verkkokaupassa asiointia, voit shoppailla ihotyypeittäin.

Miksi ystäväni suosittelema tuote ei sopinutkaan minulle?

On todella yksilöllistä mikä tuote sopii kenellekin. Vaikka tuote olisi ollut ystävälle täydellinen se ei välttämättä sovi omalle iholle lainkaan. Tämä riippuu suuresti ihotyypistä, ihon kunnosta ja sen tarpeista. Myös vuodenaika, stressi sekä kuukautiskierto vaikuttaa ihon herkkyyteen ja miten se reagoi.

Mitä eroa on hajustetuilla, hajusteettomilla ja tuoksuttomilla tuotteilla?

Hajusteeton tuote tarkoittaa, että tuotteeseen ei ole lisätty hajusteainesosia. Hajusteeton tuote voi sisältää häviävän pienen määrän eteeristä öljyä, jotka ovat tietyn raaka-aineen luonnolisena osana, ei erikseen lisättynä. Esimerkiksi jos tuote sisältää pelargonia öljyä raaka-aineena, silloin tuotteen INCI-listassa näkyy Geraniol, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol.

Tuoksuton tuote taas tarkoittaa, että tuote ei tuoksu millekkään. Tuotteessa voi kuitenkin olla raaka-aine tuoksu, esim. jos kauraa tai sheavoita ja on tuoksuton, niin silloin tuote tuoksuu kevyesti kauralle tai sheavoille.

Onko kosmetiikan käyttö turvallista raskausaikana?

Suomessa ei käytännössä ohjeisteta raskauden aikana kosmetiikan ja kynsilakan käytöstä tai hiusten värjäämisestä. Naiset saattavat tietämättään käyttää suuria määriä tuotteita, joiden tiedetään päätyvän elimistöön sekä sisältävän liudan kosmetiikan raaka-aineita, joiden tiedetään olevan ongelmallisia.

Twistben valikoiman tuotteet eivät kuormita ihoa. kehoa, hormonitoimintaa tai ympäristöä. Olemme tehneet todella tarkan taustatyön tuotteiden turvallisuuden takaamiseksi. Kuitenkin raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana haluamme ohjeistaa asiakkaitamme välttämään asioita, joista ei ole vielä tarkkaa tutkimustietoa raskauteen liittyen.

Eteeristen öljyjen kanssa koulutuksen ja tutkimuksen johtava taho suosittelee, että raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana ei eteerisiä öljyjä käytetä ja mekin suosittelemme samaa. Lue aiheesta lisää täältä.

Ihonhoito ja kosmetiikan käyttö yleisesti kannattaa mielestämme pitää maltillisena koko raskauden aikana. Tämä tarkoittaa yksinkertaisen tehokkaita tuotteita, esimerkiksi kasvovesiä, öljyjä tai balsameita, joissa on mahdollisimman vähän niin sanottuja infrastruktuuriraaka-aineita, kuten säilöntäaineita, hajusteita tai emulgaattoreita, ja yleisesti mahdollisimman vähän tuotteita rutiinissa.

Sivuiltamme tuotekategorioista löytyy filtteri, jonka avulla voit rajata valikoimamme tuotteet, jotka sopivat raskausajan ihonhoitoon. Kaikki odottavalle äidille sopivat tuotteet löydät täältä.

Mitä webinaarit ovat? Miten osallistun?

Webinaareissa pääset oppimaan ja kysymään vaihtuvista teemoista kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoilta. Webinaarit ovat sinulle ilmaisia, ja osallistujille on luvassa erikoisetuja ja yllätyksiä. Lue lisää webinaareista ja liity uutiskirjeemme tilaajaksi täällä niin saat rekisteröitymislinkin tuleviin webinaareihin ensimmäisten joukossa.

Mistä löydän podcastit?

SoundCloudin lisäksi löydät podcastin myös mm. Spotifysta sekä iTunesista. Kaikki kanavat ja RSS-feedin linkki löytyvät täältä.

Teettekö sisältöyhteistyötä somevaikuttajien/ bloggaajien kanssa?

Kyllä, erittäin mielellään! Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä arvomme jakavien kumppanien kanssa. Lue lisätietoja yhteistyöstä.