UKK

Tässä koottuna vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, kuten verkkokaupassa asiointi, maksutavat jne. Jos et löydä vastausta, otathan yhteyttä joko sivun alalaidassa sijaitsevan chatin kautta tai sähköpostitse letstalk@twistbe.fi.

Verkkokaupassa asiointi

Miten teen tilauksen ja maksan sen?

Tilauksen tekemiseen step by step -ohjeet löydät täältä. Tilauksen maksamisen ohjeet, sekä maksutavat löytyvät tästä linkistä

Onko netissä ostaminen turvallista?

Olemme 100% suomalainen verkkokauppa, joka lähettää myös paketit nopeilla toimituksilla Suomesta.

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme, vaan ne käsitellään ja säilytetään Netsin turvallisessa Verified by Visa -järjestelmässä.

Myös asiakasrekisterimme on luottamuksellinen, emmekä luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Mitkä maksutavat käyvät?

Käytämme verkkokaupassa Paytrail, Jousto ja PayPal -maksupalveluja varmistaaksemme maksujen turvallisuuden. Lisätietoja maksutavoista löydät tästä linkistä.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme.

Kuinka paljon postituskulut ovat? Toimitatteko myös ulkomaille?

Toimituskulut muodostuvat laskemalla yhteen maksutavan ja toimitustavan hinnan. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille.

Ostoskorin ostosten yhteispaino ja tilavuus saattaa vaikuttaa joidenkin toimitustapojen hintaan varsinkin kansainvälisissä toimituksissa. Normaalit toimituskulut Suomessa ovat 4,90 € ja yli 100 €:n tilauksissa ilmaiset. Lisätietoja toimituskuluista sekä toimituspisteistä löydät niiden omalta sivultaan tai ostoksesi yhteydessä checkout -vaiheessa antamalla postinumerosi.

Mihin kaikkiin maihin toimitatte tilauksia?

Toimitusmaat ovat: Ahvenanmaa, Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekki, Unkari, Venäjä, Viro, Yhdysvallat

Voinko palauttaa tuotteen?
Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä. Lue lisää palautuksista.

TwistBe

Keitä te olette?

TwistBe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin elämäntyylin ja intohimon tulos.

Idea TwistBesta syntyi, kun Veera tutustui aikoinaan “puhtaampiin kosmetiikkatuotteisiin” ystävänsä kautta. Pian kuitenkin huomaten, ettei niiden shoppailu ollutkaan niin helppoa. "Tulisi olla paikka, mistä voisi ostaa juuri niitä tuotteita, jotka näyttävät kivoilta ja tuoksuvat hyvälle, ilman, että tarvitsee huolehtia, onko niiden sisältö edes toimiva, aidosti hoitava, turvallinen tai hyväksi keholle ja maksanko oikeasti tuotteen sisällöstä, enkä pelkästään brändäyksestä." Se paikka on nyt TwistBe.

Koko tiimimme voit tutustua täällä.

Mistä nimi TwistBe tulee?

Nimi TwistBe on lyhenne sanoista “The Way It’s Supposed To Be”. Valitsimme tämän nimen, sillä halusimme sen heijastavan sitä, mitä yrityksemme tarjoaa: puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia, eettisiä ja raikkaita tuotteita. Tällaisia me koemme, että tuotteiden pitäisi olla.

Miten valitsette tuotteet?
Perustajamme ovat opiskelleet kosmetiikan valmistusta sekä ihon biologiaa, joten edustamamme tuotteet on valikoitu tarkkaa asiantuntemusta käyttäen. Olemme tehneet kattavan työn varmistaaksemme, että valikoimamme tuotteet puhtauden lisäksi aidosti toimivat ja täyttävät kriittisimmänkin kuluttajan toiveet.
Myymälä?
Myymälämme sijaitsee Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 7. Myymälä on avoinna ma-to 10-18 ja pe-la 10-16.

Jos haluat lisätietoja, voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sivun alareunasta löytyvän chatin kautta, tai sähköpostitse.

Muuta usein kysyttyä

Huomioitteko ympäristön? Entä eläimillä testaus ja allergiat?

Kiinnitämme huomion tuotteita valitessa myös pakkausmateriaaleihin. Valikoimamme on eläinkokeeton. Tuotteemme eivät sisällä myöskään mm. synteettisiä hajusteita, silikoneja, eläimestä valmistettuja raaka-aineita kuten karmiini tai yleisiä kosketusallergeenejä kuten limonene ja linalool.

Haluaisin tilata ihonhoitotuotteita, mutten tiedä ihotyyppiäni?

Lataa ihonhoidon oppaamme. Oppaan avulla muutat ihonhoitorutiinisi helposti, ja vältät suurimmat ihonhoidot virheet sekä perinteiset itseaiheutetut iho-ongelmat kuten ihon kuivumisen, rasvoittumisen ja finnit.

Helpottaaksemme verkkokaupassa asiointia, voit shoppailla ihotyypeittäin. Tarjoamme myös ihonhoitovalmennuksia. Luonnollisesti vastaamme myös mihin tahansa yksilöllisiin kysymyksiin. Tavoitat meidät sivun oikeasta alalaidasta löytyvän chatin kautta, sähköpostilla, puhelimitse tai Facebook -sivumme kautta.

Mistä löydän podcastit?

SoundCloudin lisäksi löydät podcastin myös mm. Spotifysta sekä iTunesista. Kaikki kanavat ja RSS-feedin linkki löytyvät täältä.

Teettekö sisältöyhteistyötä somevaikuttajien/ bloggaajien kanssa?

Kyllä, erittäin mielellään! Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä arvomme jakavien kumppanien kanssa. Lue lisätietoja yhteistyöstä.

Liity postituslistalle

Suomi