Twistbe kanta-asiakasedut

Joko sinulla on Twistbe asiakastili? Kirjaudu tilillesi tai rekisteröidy viimeistään nyt, sillä saat vaihtuvat edut käyttöösi heti! Twistbe verkkokaupan ja myymälän yhteisellä kanta-asiakasohjelmalla haluamme ilahduttaa ja kiittää sinua asiakkuudestasi. 💜

Ensiostostasi lähtien jokainen ostokerta nostaa sinut uudelle tasolle, ja saat aina uuden edun!

Etusi voi olla esimerkiksi:

  • alennuskoodi tai tarjous
  • ilmainen toimitus
  • lahjatuote
  • lahjakortti

Jotta saat parhaat edut, käytäthän aina samaa asiakastiliä ja sähköpostiosoitetta kaikissa ostoissasi verkkokaupassa ja myymälässä.

Kanta-asiakasetusi voit lunastaa syöttämällä asiakastililläsi näkyvän alennuskoodin verkkokaupan kassalla tai näyttämällä koodin myymälässä. Yhdellä ostokerralla voit käyttää yhden koodin, joka voi olla kanta-asiakasohjelman etu tai muu etu. Kanta-asiakas edut voivat muuttua, ajankohtaiset ja voimassa olevat edut näet aina kirjautuessasi tilillesi.

Näin rekisteröidyt Twistbe kanta-asiakkaaksi

Jos et ole vielä asiakkaamme, voit rekisteröityä kanta-asiakasohjelmaamme helposti luomalla tilin Twistbe verkkokaupassa. Saat heti käyttöösi ensiostajan edun!

  1. Siirry rekisteröitymään Luo tili -sivulle.
  2. Täytä lomake ja lähetä se Rekisteröidy-painikkeesta.
  3. Jatkossa pääset kirjautumaan asiakastilillesi helposti verkkokaupan yläreunan valikon kautta tai kassalta.

Jos olet aiemmin tehnyt ostoksia Twistbe verkkokaupassa tai 18.1.2022 jälkeen myymälässä tai olet aiemmin rekisteröitynyt, mutta unohtanut salasanasi, aktivoi salasanasi klikkaamalla Unohditko salasanasi? -linkkiä täällä.

Voinko vielä käyttää myymälän leimakorttia?

Jos sinulla on Twistbe myymälän leimakortti, voit hyödyntää sen loppuun myymäläostoissasi. Rekisteröidyttyäsi verkkokauppaan ja asioidessasi myymälässä tai verkkokaupassa saat myös uuden kanta-asiakasohjelman edut käyttöösi.

Mitä toivoisit Twistbe kanta-asiakasohjelmalta?

Kanta-asiakasohjelmamme on vielä tuore, ja haluamme kehittää sitä entistä palkitsevammaksi asiakaspalautteiden pohjalta. Arvostamme suuresti, jos kerrot meille ideasi, toiveesi tai palautteesi esimerkiksi sivun alalaidan chatissa! ♡

Tarvitsetko apua?

Ihonhoidon asiantuntijasi ovat aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa. Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi kanta-asiakasohjelman rekisteröitymiseen tai etuihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä koska vain asiakaspalvelukanavissamme.