0

Ostoskorisi on tyhjä

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi

Saat edun heti ensimmäiseen tilaukseesi!

Huom! Edut ovat tasokohtaisia. Aiempien tasojen käyttämättömiä etuja ei voi hyödyntää jälkikäteen. Asiakastililtä näet voimassa olevat etusi ja ohjeet edun lunastamiseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Etu jokaiseen tilaukseen - tätä on Twistbe kantisohjelma

Kutsumme sinut mukaan luonnonkosmetiikan palkitsevimpaan kanta-asiakasohjelmaan! Olet selvästikin kiinnostunut saamaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihosi hoidossa. Mutta miltä kuulostaisivat ilmaiset toimitukset tai alennuskoodit? Ovatko mielestäsi bonuskortit tai pistetaulukot jo lievästi mennyttä sesonkia? Hienoa, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan.

Olemme luoneet helppokäyttöisimmän ja asiakkailta saamamme palautteen mukaan parhaan kanta-asiakasohjelman, joka on suunniteltu juuri sinua varten.

Olemme toteuttaneet kanta-asiakasohjelmassa kaikki asiakkaidemme toiveet - luvassa on siis monipuolisesti erilaisia ja aina relevantteja etuja. Lämpimästi tervetuloa mukaan upeaan joukkoomme!

Miksi sinun kannattaa heti hypätä mukaan Twistbe kanta-asiakasohjelmaan?

Twistbe tulee sanoista ”The way it´s supposed to be”. Myymme siis vain tuotteita niin kuin tuotteiden pitäisi olla. Niinpä kanta-asiakasohjelmammekin on rakennettu juuri sellaiseksi, kuin jokaisen kantisohjelman pitäisi olla.

 • Saat parhaat edut - Tarjoamme kanta-asiakkaillemme parhaat edut, koska hei, Twistbelieverit on parhaita! Edut on valikoitu asiakkaiden toiveiden perusteella.
 • Saat edun jokaiseen tilaukseesi - Kanta-asiakkaanamme jokainen ostoksesi nostaa sinut seuraavalle tasolle, jossa saat aina uuden edun. Etusi voi olla esimerkiksi ilmainen toimitus, alennuskoodi tai tarjous, lahjatuote tai vaikkapa lahjakortti.
 • Voit käyttää etuja omaan tahtiin - Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka kauan saamasi etu on voimassa. Kukin etu on voimassa aina seuraavaan tilaukseesi saakka.
 • Edut voi hyödyntää missä tahansa meillä asioit - Voit hyödyntää ansaitsemiasi huippuetuja niin verkkokaupassamme kuin myymälässämme.
 • Helppo liittyä - Kerrankin helppo liittymisprosessi. Ei lomakkeita tai hakemuksia. Luo vain Twistbe-asiakastili verkkokauppaamme ja olet automaattisesti kanta-asiakkaamme. Tästä pääset luomaan itsellesi asiakastilin minuutissa.
 • Helppo käyttää: Ei bonuskorttia tai pisteiden laskentaa - Bonuskortteja on tässä maailmassa jo ihan tarpeeksi, joten meidän kanta-asiakasohjelmaamme ei ole omaa korttia. Erilaisia tietyin väliajoin vanhenevia bonuspisteitäkin keräillään riittävästi, joten unohdimme nekin.

Miten käytät Twistbe kanta-asiakasohjelman etuja?

Sinulla on etu käytettävissä jokaiseen tilaukseen, olitpa tekemässä ensimmäistä tai sadatta tilaustasi. Pääset jokaisen tilauksen jälkeen seuraavalle tasolle. Mitä pidemmälle kanta-asiakasohjelmassa etenet, sitä parempia etuja sinulle tulee vastaan!

Kiva juttu on myös se, että etu vaihtuu joka kerta - jokaiselle löytyy varmasti siis jotakin!

Saat uuden edun asiakastilillesi, vaikka tekisit tilauksia joka päivä.

Kaikessa helppoudessaan homma toimii seuraavasti:

 1. Luo asiakastili verkkokauppaamme, muista täpätä boxi salasana-kentän alapuolella, jotta saat tiedon kun olemme aktivoineet sinulle uuden kantisedun!
 2. Aina ennen tilaamista kirjaudu sisään ja katso mikä tai mitä etuja sinulla on käytettävissä
 3. Lunasta etu kanta-asiakastililläsi olevien ohjeiden mukaisesti

Asiakkailta saamiemme palautteiden perusteella olemme varmoja, että tulet nauttimaan kanta-asiakasohjelmamme eduista.

Käytännössä et siis voi hävitä mitään liittyessäsi mukaan, päinvastoin - pääset halutessasi hyödyntämään jokaiseen tilaukseen rahanarvoisen edun!

Klikkaa siis alla olevaa nappia ja luo itsellesi kanta-asiakastili. Vielä kerran lämpimästi tervetuloa mukaan Twistbe kanta-asiakkaiden eli Twistbelievereiden joukkoon!

Rekisteröidy nyt, ensimmäinen etusi odottaa jo sinua!

Voiko kanta-asiakas etuja yhdistää muihin etuihin ja alekoodeihin?

Alekoodeja voi yhdistää kunhan samaan tuotteeseen ei kohdistu kahta alennusta. Verkkokauppamme laskee alennuksen aina sinulle parhaan yhdistelmän mukaan. Voit myös hyödyntää ilmaisen toimituksen kun tilauksesi loppusumma ylittää 150€!

Esimerkkejä alekoodien yhdistämisestä:

Oletetaan, että meillä on meneillään kampanja, jossa 50€ ostoksiin saat lahjan, jonka arvo on 15€. Lahjan saa alekoodilla. Lisäksi sinulla on lunastettavissa henkilökohtainen kanta-asiakas alekoodi.

 • Sinulla on koko tilaukseen -10% alekoodi ja olet tilaamassa yli 200€:lla tuotteita: Et voi hyödyntää lahjakampanjaa, koska saat jo tilauksesta 10% alennuksen, joka kohdistuu kaikkiin tuotteisiin. Prosentuaalinen alennus on arvoltaan suurempi kuin lahjan arvo, siksi verkkokauppa hyödyntää tilaukseesi 10% alekoodin.
 • Olet tilaamassa tuotteita 100€:lla ja sinulla on 10% alennus: Verkkokauppa antaa sinulle edun lahjatuotteesta, koska sen arvo 15€ on suurempi kuin prosentuaalinen ale 10€, jonka saisit tilauksesta. Et voi hyödyntää molempia, sillä muuten samoihin tuotteisiin kohdistuu kaksi alennusta.
 • Sinulla on esimerkiksi kasvovoiteisiin alekoodi ja ostat sen lisäksi tuotteita 50€:lla:Voit hyödyntää molemmat edut, koska kasvovoide etu pätee vain kasvovoiteeseen ja 50€ ostoksiin voidaan kohdistaa lahjaetu.

Näin saat eniten etuja tilaukseesi:

Hyödynnä tilaukseesi kantisetu, joka kohdistuu rajattuun tuotekategoriaan tai tuotteeseen, hyödynnä tarjouksemme, joihin ei tarvita alekoodia ja käytä tilauksen myös mahdollinen muu kampanjaetu kuten lahjatuotekampanja. Kun nämä ostokset ylittävät 150€, saat vielä ilmaiset postikulut. Lisäksi voit valita tilaukseesi kassalla yhden ilmaisen näytteen! Näin saat maksimaaliset edut tilaukseesi.