Twistbe myymälä

Luonnonkosmetiikkaa ainutlaatuisella palvelulla

Kiva, että löysit meidät! ♡ Twistbe on verkkokaupan lisäksi Helsingin keskustassa Kampissa sijaitseva kokonaisvaltaisen ihonhoidon myymälä sekä hoitola. Lisäksi tarjoamme etänä palveluita ihonhoidon digiklinikalla sekä ihonhoidon verkkovalmennuksien muodossa

Ajankohtaista

Uutta: Nouda tilaus myymälästä

Voit tilata Twistbe pakettisi noudettavaksi nyt myös Twistbe myymälästä! Nouto myymälästä on ilmainen.

Myymälänouto on mahdollinen, jos tuotteet kuuluvat myymälän valikoimaan, ja niitä on heti saatavilla.

Saatavuuden voit tarkistaa tuotesivulta:

Tämä esimerkkituote on tällä hetkellä tilattavissa myös myymälästä.

Esse epäpuhtaan ihon workshop 18.5.

Essen uusi aknen hoitoon kehitetty Clarifying -sarja on saapunut hoitolallemme! Keskiviikkona 18.5. klo 18-19.30 pääset tutustumaan sarjaan sekä epäpuhtaan ihon hoitoon Essen kouluttaja Johanna Joutsenniemen johdolla.

Luvassa vankka paketti tietoa, toivoa, itselle tehtävä kasvohoito sekä mahdollisuus hankkia akneiholle sopivia Esse Clarifying tuotteita, joita myydään vain kosmetologien kautta.

Workshopin hinta on vain 15 € ja siihen sisältyy ohjelman ja käytettävien tuotteiden lisäksi lasi kuohuvaa sekä purtavaa, joita ihosikin rakastaa. Paikkoja on yhteensä kahdeksan, joten nappaa omasi pian!

Workshop on myynnissä verkkokaupassa ja myymälällä. Illan aikana saat ostaa Esse kasvohoitoja sekä lymfa kasvohoitoja -15% etuhintaan.

Leimakortilla alennusta myymälässä

Näin Twistbe myymälän leimakortti toimii:

 • Saat leiman jokaisesta yli 40 € ostoksesta
 • Yli 80 € ostoksesta saat kaksi leimaa jne.
 • Viidennen leiman jälkeisestä ostoksesta saat -15 % alennuksen
 • 11. leiman jälkeisestä ostoksesta saat -30 % alennuksen
 • Alennuksen voi käyttää yhdellä ostokerralla yhteen tai useampaan tuotteeseen
 • Alennuksen saa vain normaalihintaisista tuotteista
 • Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin
Tilaa edut sähköpostiisi

Haluaisitko kuukausittain vaihtuvia etuja ja tiedon Twistbe hoitolan ja myymälän tapahtumista ensimmäisten joukossa?

Sijainti

Lapinlahdenkatu 7
00180 Helsinki

Aukioloajat

ma-to 10-18
pe-la 10-16

  Yhteystiedot

  • Sivun alareunan chat
  • Puhelinnumero: +358 40 1969 604
  • Sähköposti: letstalk@twistbe.fi
  • Facebook
  • Instagram

  Maksutavat

  Myymälässämme voit maksaa pankki-, Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-kortilla. Myymälällä ei ole käytössä käteistä.

  Voit maksaa tilauksesi tai osan siitä myös Twistbe lahjakortilla näyttämällä lahjakortin koodin kassalla.

  Tuotevalikoima

  Valikoimassamme on kaikki ihosi hyvinvointiin: kosmetiikka, meikit, kodin pesuaineet, lisäravinteet sekä ihonhoidon superfoodit.

   Valikoimamme on kuratoitu erittäin tarkkaan ihon biologian, kosmetiikan raaka-ainetuntemustamme perusteella: tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista.

  Olemme tehneet perusteellisen tutkimis-, testaus- ja vertailutyön myynnissä oleville tuotteille sekä lukeneet kaikkien tuotteiden INCI-listat puolestasi.

  Saat siis meiltä parasta mahdollista vastinetta rahoillesi, tuloksia ihonhoidossa ja bonuksena Suomen luomuimman valikoiman!

  Tuotteiden hinnat ovat myymälässä ja verkkokaupassa samat, mutta tuotevalikoima poikkeaa hieman toisistaan. Jos sinulla on mielessäsi etukäteen tietyt tuotteet, jotka haluaisit ostaa myymälältä, suosittelemme tarkistamaan niiden saatavuuden verkkokaupan tuotesivulta Saatavuus-kohdasta tai olemalla meihin yhteydessä chatissa, soittamalla tai sähköpostilla.

  Mikäli et pääse käymään kaupassamme tarjoamme sinulle edulliset postikulut sekä nopeat ja luottavat toimitukset verkkokaupassamme.

  Palvelut

  Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä parasta mahdollista palvelua ihosi hyvinvointiin. Ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen mieli-keho yhteyden tuntemukseen.

  Persoonallisen poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

  Autamme sinua myös haastavien ihonhoito-ongelmien kanssa. Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien ja oireiden syyn, emmekä tyydy laastaroimaan ongelmia. Näin saamme sinulle nopeasti tuloksia, jotka myös kestävät pitkään, jolloin sinulla on mahdollisuus nauttia hyvinvoivasta ihosta.

  Palvelemme hoitolan lisäksi myös etänä ihonhoidon digiklinikalla. Tutustu siis esimerkiksi apua iho-ongelmien hoitoon sisäisesti sekä ihonhoitorutiinin analyysi -palveluihimme. Varaa aika täältä tai ole rohkeasti meihin yhteydessä asiakaspalvelukanavissamme!

  Tervetuloa mullistamaan ihonhoito kanssamme!