Twistbe myymälä

Luonnonkosmetiikkaa ainutlaatuisella palvelulla

Kiva, että löysit meidät! ♡ Twistbe on suomalainen kosmetiikka verkkokaupan lisäksi Helsingin keskustassa Kampissa sijaitseva kokonaisvaltaisen ihonhoidon myymälä sekä hoitola. Lisäksi tarjoamme etänä palveluita ihonhoidon digiklinikalla sekä ihonhoidon verkkovalmennuksien muodossa

Ajankohtaista

Uutta: Kanta-asiakasedut

Joko sinulla on Twistbe asiakastili? Kirjaudu tilillesi tai rekisteröidy viimeistään nyt, sillä uusi Twistbe verkkokaupan ja myymälän yhteinen kanta-asiakasohjelma vaihtuvine etuineen on täällä!

Kanta-asiakasohjelmallamme haluamme ilahduttaa ja kiittää sinua asiakkuudestasi. ♡ Jatkossa jokainen osto Twistben verkkokaupassa tai myymälässä tuo sinulle entistä palkitsevampia etuja. Katso etusi kirjautumalla asiakastilillesi!

Jos sinulla on Twistbe myymälän leimakortti, voit hyödyntää sen loppuun myymäläostoissasi. Rekisteröidyttyäsi verkkokauppaan ja asioidessasi myymälässä tai verkkokaupassa saat myös uuden kanta-asiakasohjelman edut käyttöösi.

Näin tarkistat tuotteen saatavuuden

Nyt voit tarkistaa helposti onko etsimääsi tuotetta Twistbe myymälässä verkkokaupan tuotesivun kautta:

Tuotteen saatavuus Twistbe myymälässä

Tätä esimerkkituotetta on tällä hetkellä myymälässämme 4 kpl.

Erityisesti suosituimmissa tuotteissamme saatavuus voi vaihdella nopeasti. Jos tuotetta on saatavilla vain 1-2 kpl, suosittelemme varaamaan sen sivun alareunan chatissa tai muissa asiakaspalvelukanavissamme. Varaamasi tuote on noudettavissa 2 vuorokauden ajan myymälän aukioloaikoina.

Mikäli jotain tuotetta ei ole myymälässä sillä hetkellä saatavilla, voimme tilata sen sinulle myymälälle. Ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Myymäläostoksen maksaminen verkkokaupassa ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Tilaa edut sähköpostiisi

Haluaisitko kuukausittain vaihtuvia etuja ja tiedon Twistbe hoitolan ja myymälän tapahtumista ensimmäisten joukossa?

Sijainti

Lapinlahdenkatu 7
00180 Helsinki

Aukioloajat

ma-to 10-18
pe-la 10-16

Poikkeavat aukioloajat

  • 29.3.24 Pitkäperjantai - Suljettu
  • 1.4.24 Toinen pääsiäispäivä - Suljettu
  • 9.5.24 Helatorstai - Suljettu

Yhteystiedot

  • Sivun alareunan chat
  • Puhelinnumero: +358 40 1969 604
  • Sähköposti: letstalk@twistbe.fi
  • Facebook
  • Instagram

Maksutavat

Myymälässämme voit maksaa pankki-, Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-kortilla. Myymälällä ei ole käytössä käteistä.

Voit maksaa tilauksesi tai osan siitä myös Twistbe lahjakortilla näyttämällä lahjakortin koodin kassalla.

Tuotevalikoima

Valikoimassamme on kaikki ihosi hyvinvointiin: kosmetiikka, meikit, kodin pesuaineet, lisäravinteet sekä ihonhoidon superfoodit.

 Valikoimamme on kuratoitu erittäin tarkkaan ihon biologian, kosmetiikan raaka-ainetuntemustamme perusteella: tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista.

Olemme tehneet perusteellisen tutkimis-, testaus- ja vertailutyön myynnissä oleville tuotteille sekä lukeneet kaikkien tuotteiden INCI-listat puolestasi.

Saat siis meiltä parasta mahdollista vastinetta rahoillesi, tuloksia ihonhoidossa ja bonuksena Suomen luomuimman valikoiman!

Tuotteiden hinnat ovat myymälässä ja verkkokaupassa samat, mutta tuotevalikoima poikkeaa hieman toisistaan. Jos sinulla on mielessäsi etukäteen tietyt tuotteet, jotka haluaisit ostaa myymälältä, suosittelemme tarkistamaan niiden saatavuuden verkkokaupan tuotesivulta Saatavuus-kohdasta tai olemalla meihin yhteydessä chatissa, soittamalla tai sähköpostilla.

Mikäli et pääse käymään kaupassamme tarjoamme sinulle edulliset postikulut sekä nopeat ja luottavat toimitukset verkkokaupassamme.

Palvelut

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä parasta mahdollista palvelua ihosi hyvinvointiin. Ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen mieli-keho yhteyden tuntemukseen.

Persoonallisen poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

Autamme sinua myös haastavien ihonhoito-ongelmien kanssa. Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien ja oireiden syyn, emmekä tyydy laastaroimaan ongelmia. Näin saamme sinulle nopeasti tuloksia, jotka myös kestävät pitkään, jolloin sinulla on mahdollisuus nauttia hyvinvoivasta ihosta.

Palvelemme hoitolan lisäksi myös etänä ihonhoidon digiklinikalla. Tutustu siis esimerkiksi apua iho-ongelmien hoitoon sisäisesti sekä ihonhoitorutiinin analyysi -palveluihimme. Varaa aika täältä tai ole rohkeasti meihin yhteydessä asiakaspalvelukanavissamme!

Tervetuloa mullistamaan ihonhoito kanssamme!