Myymälä

LUONNONKOSMETIIKKAA AINUTLAATUISELLA PALVELULLA 

Kiva, että löysit meidät ♡. TwistBe on Helsingin keskustassa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 7 sijaitseva kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon keskittynyt myymälä, verkkokauppa, hoitola sekä ihonhoidon verkkovalmennusten tarjoaja.

Olemme avoinna ma-to 10-18, ja pe-la 10-16.

Tuotevalikoima

Valikoimamme sisältää kaiken ihosi hyvinvointiin: kosmetiikkaa, meikkejä, kodinhoidontuotteita, kirjallisuutta ja ravintolisiä sekä ihonhoidon superfoodeja. Valikoimassamme on tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille.

Olemme kuratoineet valikoimamme erittäin tarkkaan ihon biologian, kosmetiikan raaka-ainetuntemustamme perusteella: tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista.

 Saat siis meiltä parasta mahdollista vastinetta rahoillesi, tuloksia ihonhoidossa ja bonuksena Suomen luomuimman valikoiman!Ihonhoidon korkealaatuiset ravintolisät ja ruoat olemme valikoineet yhteistyössä stressiin ja palautumiseen erikoistuneen Diplomiravintoneuvoja Annina Francioson kanssa.

Mikäli et pääse käymään kaupassamme tarjoamme sinulle edulliset postikulut sekä supernopeat ja luottavat toimitukset verkkokaupastamme.

Toimitamme kaikki pakettimme Suomesta. 

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on sama valikoima ja samat hinnat, joten voit huoletta shoppailla siellä mikä on sinulle kätevintä! 


Palvelut

Tuotemyynnin lisäksi saat meiltä ainutlaatuista palvelua kaikissa ihosi hyvinvointia koskevissa asioissa. Kysy siis rohkeasti apua esimerkiksi sivun alareunassa olevan chatin, sähköpostin välityksellä.

 Puhelimitse tavoitat meidät numerosta +358 40 1969 604.

Ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen mieli-keho yhteyden tuntemukseen. Persoonallisen poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

 Meiltä saat apua haastavienkin ihonhoito-ongelmien kanssa.

Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien syytä, emmekä tyydy laastaroimaan ongelmia. Tarjoamme hoitolallamme kosmetologipalveluiden lisäksi ravintoainemittauksia ja ravintoneuvontaa sekä ihonhoitorutiinin analyysejä. Osaamisemme, palveluidemme sekä tuotevalikoimamme avulla voimme hoitaa iho-ongelmia monipuolisesti ja taata asiakkaillemme pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia ihonhoidossa.

TERVETULOA MULLISTAMAAN IHONHOITOSI KANSSAMME!Toivoo: TwistBen perustajat Veera Brückler ja Kati Partanen

Liity postituslistalle

Suomi