Myymälä

LUONNONKOSMETIIKKAA AINUTLAATUISELLA PALVELULLA 

Kiva, että löysit meidät ♡. TwistBe on verkkokaupan lisäksi Helsingin keskustassa Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, sijaitseva kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon keskittynyt myymälä, hoitola sekä ihonhoidon verkkovalmennusten tarjoaja.

Aukioloajat

ma-to 10-18
pe-la 10-16

Maksutavat

Maksutapoina myymälässämme ovat yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Tuotevalikoima

Valikoimamme sisältää kaiken ihosi hyvinvointiin: kosmetiikkaa, meikkejä, kodinhoidontuotteita, kirjallisuutta ja ravintolisiä sekä ihonhoidon superfoodeja.

Olemme kuratoineet valikoimamme erittäin tarkkaan ihon biologian, kosmetiikan raaka-ainetuntemustamme perusteella: tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista. Saat siis meiltä parasta mahdollista vastinetta rahoillesi, tuloksia ihonhoidossa ja bonuksena Suomen luomuimman valikoiman!

Ihonhoidon korkealaatuiset ravintolisät ja ruoat olemme valikoineet yhteistyössä stressiin ja palautumiseen erikoistuneen Diplomiravintoneuvoja Annina Francioson kanssa.

Tuotevalikoimamme on myymälässä ja verkkokaupassa pääosin vastaava, ei kuitenkaan täysin sama. Joten jos sinulla on mielessäsi etukäteen tietyt tuotteet, jotka haluaisit noutaa myymälältä, suosittelemme tarkistamaan niiden saatavuuden ensin esimerkiksi chatissämme, puhelimitse numerosta +358 40 1969 604 tai sähköpostitse letstalk@twistbe.fi.

Mikäli et pääse käymään kaupassamme tarjoamme sinulle edulliset postikulut sekä supernopeat ja luottavat toimitukset verkkokaupastamme.

Palvelut

Tuotemyynnin lisäksi saat meiltä ainutlaatuista palvelua kaikissa ihosi hyvinvointia koskevissa asioissa. Kysy siis rohkeasti apua esimerkiksi sivun alareunassa olevan chatin tai sähköpostin välityksellä. Puhelimitse tavoitat meidät numerosta +358 40 1969 604. Tutustu hoitolamme palveluihin ja varaa aika täällä.

Tilaa hoitolan edut ja tapahtumat sähköpostiisi

Haluaisitko kuukausittain vaihtuvia etuja ja tiedon Twistbe hoitolan ja myymälän tapahtumista ensimmäisten joukossa?

Ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen mieli-keho yhteyden tuntemukseen. Persoonallisen poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää. Meiltä saat apua haastavienkin ihonhoito-ongelmien kanssa.

Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien syytä, emmekä tyydy laastaroimaan ongelmia. Tarjoamme hoitolallamme kosmetologipalveluiden lisäksi apua iho-ongelmien hoitoon sisäisesti sekä ihonhoitorutiinin analyysejä. Osaamisemme, palveluidemme sekä tuotevalikoimamme avulla voimme hoitaa iho-ongelmia monipuolisesti ja taata asiakkaillemme pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia ihonhoidossa. Tutustu hoitoihin, analyyseihin ja muihin palveluihimme, ja varaa aika täältä.

Uutta! Leimakortit myymälällä

Saat jokaisesta yli 40€ ostoksesta leiman, 80€ ostoksesta kaksi jne.

Viidennen leiman jälkeisestä ostoksesta saat -15% (vain normaalihintaisista tuotteista, ei voi yhdistää muihin aleihin) alennuksen. Yhdennestätoista yli 40€ ostoksesta saat -30%.

-15% ja -30% alen saa yhdestä tai useammasta normaalihintaisesta tuotteesta.

TERVETULOA MULLISTAMAAN IHONHOITOSI KANSSAMME!

Suomi