0

Ostoskorisi on tyhjä

Ihonhoidon valmennukset

Haluaisitko oppia mitä ihosi tarvitsee voidakseen hyvin, miten ja millaisia tuotteita sinun kannattaisi ihollesi käyttää ja miten voit tunnistaa laadukkaat, sinulle sopivat tuotteet?

Meidän missiomme Twistbellä on mullistaa se, miten ihmiset hoitavat ihoaan ja miltä sinun ihosi tuntuu ja näyttää.

Emme ainoastaan myy ihonhoitotuotteita, vaan autamme sinua tekemään parempia valintoja. Opit myös ymmärtämään omaa ihoasi ilmaisen sisältömme ja ihonhoidon valmennuksiemme avulla.

Lähtökohtamme on aina kattavasti selvittää mistä ihosi ongelmat alunperin johtuvat, sen sijaan että laastaroisimme vain sen hetkisiä oireita. Olemme nähneet, että vain siten saamme sinulle tehokkaita ja pysyviä tuloksia.

Kattavan blogimme, Suomen ensimmäisen ihonhoidon podcastimme ja henkilökohtaisen asiakaspalvelumme lisäksi olemme luoneet maailman ensimmäisen kokonaisvaltaisen ihonhoidon verkkovalmennuksen, joka muuttaa pysyvästi sen mitä ajattelet ihonhoidosta. Tämän jälkeen suosittu valmennuksemme on saanut jatkoa.

Ihonhoidon verkkovalmennuksiemme avulla voit oppia kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla ja saat samalla parempia tuloksia ihosi hoidossa!

Ihonhoidon verkkovalmennus toimii täysin verkossa, joten voit käydä sen sinulle sopivaan tahtiin, sinulle sopivassa paikassa. Valmennuksen sisältö on myös kuunneltavissa audioversiona, joten voit kuunnella sitä vaikkapa työmatkalla, lenkillä tai kotitöitä tehdessäsi!

Tutustu verkkovalmennuksiimme:

Verkkovalmennuksiamme myydään vain pari kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa kuullaksesi näistä valmennuksista ensimmäisenä!

Autamme sinua optimoimaan ihonhoitoasi myös seuraavien palveluidemme avulla:


Mikäli tarvitset apua tuotteiden valinnassa ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai laita viestiä alareunasta löytyvän chatin kautta.

Kirjautuminen verkkovalmennukseen

Oletko jo ostanut verkkovalmennuksen? Aloita valmennus luomalla tunnukset tai kirjautumalla täällä.