Twistbe | Suomalainen verkkokauppa, myymälä ja hoitola Helsingissä, verkkovalmennukset
Twistbe | Suomalainen verkkokauppa, myymälä ja hoitola Helsingissä, verkkovalmennukset

Mitä saat meiltä

Verkkokauppa • Myymälä • Hoitola • Apua ihonhoitoon

Hei sinä ihana! ♡ Me olemme Twistbe, kokonaisvaltaisen ihonhoidon suomalainen verkkokauppa, Helsingin keskustassa sijaitseva myymälä ja hoitola sekä ihonhoidon verkkovalmennusten ja henkilökohtaisten ihonhoidon analyysipalvelujen tarjoaja.

Ihonhoitoa henkilökohtaisella palvelulla

Haluamme, että sinä voit nauttia ihostasi ja käyttää aikasi sinulle tärkeisiin asioihin sen sijaan, että murehtisit ihostasi tai mitä tuotteita käyttää. Meillä ihonhoito on helppoa, yksinkertaista ja tuloksekasta!

Osaamisemme, palveluidemme sekä tuotevalikoimamme avulla voimme hoitaa iho-ongelmia monipuolisesti ja taata asiakkaillemme pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia ihonhoidossa.

Saat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahoillesi, tuloksia ihonhoidossa ja bonuksena Suomen luomuimman valikoiman!

Kokonaisvaltaisen ihonhoidon tuotteet

Tuotevalikoimamme kattaa kaiken ihosi hyvinvointiin:

Valikoimastamme löydät muun muassa laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet, Suomessa valmistetut tuotteet, 100 % luomuraaka-aineista valmistetut tuotteet ja vegaaniset tuotteet. Tuotemerkkeihimme pääset tutustumaan tästä.

Meiltä saat ihonhoidon tuotteet kerralla koko perheelle, myös odottaville äideille, miehille, lapsille, varhaisteineille ja teini-ikäisille. Twistbeltä löydät takuuvarmasti läheistäsi ilahduttavan lahjan – inspiroidu kokoamistamme lahjaideoista naisille ja miehille.

Aika ajoin yllätämme sinut ajankohtaisilla ja ainutlaatuisilla tuoteseteillä, kuten Twistbe joulukalenterilla ja Twistbe Boxilla!


Olemme kuratoineet valikoimamme tarkkaan ihon biologian, kosmetiikan raaka-ainetuntemuksemme ja ravitsemustieteiden perusteella: tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, mitä kokonaisvaltainen ihonhoito on ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista.

Ainutlaatuiset ihonhoidon palvelut

Meille voit tulla sellaisena kuin olet – autamme sinua henkilökohtaisesti suurella sydämellä kaikissa ihosi hyvinvointia koskevissa asioissa. Kysy siis rohkeasti apua sivun alareunassa olevan chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä tai tule myymälällemme. Yhteystietomme löydät täältä.

Kaipaatko apua tai tietoa ihonhoitoon?

Ideologiamme

Ainutlaatuinen ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen iho-mieli-kehoyhteyden tuntemukseen.

Poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

Meiltä saat apua haastavienkin ihonhoito-ongelmien kanssa. Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien syytä, emmekä tyydy laastaroimaan oireita.

Lue tarinamme ja tutustu tiimiimme. ♡

Tervetuloa mullistamaan ihonhoitosi kanssamme!