Mitä saat meiltä

Ihonhoitoa henkilökohtaisella palvelulla

TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon keskittynyt myymälä, verkkokauppa, hoitola sekä ihonhoidon verkkovalmennusten tarjoaja.

Osaamisemme, palveluidemme sekä tuotevalikoimamme avulla voimme hoitaa iho-ongelmia monipuolisesti ja taata asiakkaillemme pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia ihonhoidossa.

Saat meiltä parasta mahdollista vastinetta rahoillesi, tuloksia ihonhoidossa ja bonuksena Suomen luomuimman valikoiman!

Tuotteet

Tuotevalikoimamme kattaa kaiken ihosi hyvinvointiin: ihon-, hiusten- ja kodinhoitotuotteet, meikit sekä ravintolisät ja superfoodit. Tuotteita on niin naisille, miehille kuin lapsille. Olemme kuratoineet valikoimamme tarkkaan ihon biologian, kosmetiikan raaka-ainetuntemuksemme ja ravitsemustieteiden perusteella: tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, mitä kokonaisvaltainen ihonhoito on ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista.

Palvelut

Autamme sinua henkilökohtaisesti suurella sydämellä kaikissa ihosi hyvinvointia koskevissa asioissa. Kysy siis rohkeasti apua sivun alareunassa olevan chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Näet osoitteemme ja aukioloaikamme sivun alareunasta. 
Teemme hoitolallamme kosmetologipalveluiden lisäksi mm. Neurosonic- ja LED -valohoitoja, ravintoainemittauksia ja ravintoneuvontaa sekä ihonhoitorutiinin analyysejä.

Ideologiamme

Ainutlaatuinen ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen iho-mieli-kehoyhteyden tuntemukseen.
Poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

Meiltä saat apua haastavienkin ihonhoito-ongelmien kanssa. Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien syytä, emmekä tyydy laastaroimaan oireita.

TERVETULOA MULLISTAMAAN IHONHOITOSI KANSSAMME!Suomi