0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe | Suomalainen verkkokauppa, myymälä ja hoitola Helsingissä, verkkovalmennukset
Twistbe | Suomalainen verkkokauppa, myymälä ja hoitola Helsingissä, verkkovalmennukset

Moi, olemme Veera ja Kati!

Twistben perustajat ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon pioneerit Suomessa. 

Miten voimme olla sinulle avuksi tänään?

Mitä saat meiltä?

  • Parasta palvelua - Jokaisen tulisi voida nauttia ihostaan ja käyttää aikansa itselle tärkeisiin asioihin sen sijaan, että murehtii ihosta tai siitä mitä tuotteita käyttää. Meillä ihonhoito on helppoa, yksinkertaista ja tuloksekasta! Olemme asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse olla.
  • Tuloksia ihosi hoitoon - Ainutlaatuisen osaamisen sekä tuotevalikoiman avulla voimme taata sinulle pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia ihonhoidossa sekä hoitaa hankaliakin iho-ongelmia monipuolisesti. Katso asiakkaidemme kokemuksia täältä.
  • Ainutlaatuiset tuotteet - Tiedämme mitä iho tarvitsee biologian näkökulmasta, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen ja mitä sinun kannattaa maksaa tuotteista. Jokainen tuote on testattu tarkkaan ja sen INCI-lista on luettu huolella läpi. Näin saat parasta mahdollista vastinetta rahoillesi eikä sinun tarvitse murehtia, että tuotteet kuormittaisivat ympäristöä tai sinun kehoasi.

Tuotevalikoimamme kattaa kaiken ihosi hyvinvointiin:

Valikoimamme tuotteiden raaka-aineet ovat 100% muovittomia ja valikoimamme on Suomen luomuin! 

Löydät muun muassa laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet, Suomessa valmistetut tuotteet, 100 % luomuraaka-aineista valmistetut tuotteet ja vegaaniset tuotteet. Tuotemerkkeihimme pääset tutustumaan tästä.

Meiltä saat ihonhoidon tuotteet kerralla koko perheelle, myös odottaville äideille, miehille, lapsille, varhaisteineille ja teini-ikäisille. Inspiroidu kokoamistamme lahjaideoista täällä.

Aika ajoin yllätämme sinut ainutlaatuisilla tuoteseteillä, kuten Twistbe joulukalenterilla ja Twistbe Boxilla!


Ainutlaatuiset ihonhoidon palvelut

Uniikki ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen iho-mieli-kehoyhteyden tuntemukseen.

Poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta mullistamme sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää!

Meille voit tulla sellaisena kuin olet – autamme sinua henkilökohtaisesti suurella sydämellä kaikissa ihosi hyvinvointia koskevissa asioissa.

  • Asioi myymälällämme - Hyvää palvelua ja henkilökohtaista apua arvostava saa tunnelmallisessa myymälässämme Helsingin keskustassa asiantuntevaa palvelua kaikissa ihonhoidon asioissa.
  • Tervetuloa Hoitolaan- Anna meidän pitää huolta sinusta ja varaa aika kasvo- tai vartalohoitoon. Hoidoissamme yhdistyvät hemmottelu, tehokkaat tuotteet ja upeat tulokset. Hoitola palvelee myymälämme yhteydessä.
  • Asioi Ihonhoidon digi-klinikalla - Palvelemme sinua ihosi hoidossa myös etänä. Digipalveluissamme perehdymme tilanteeseesi ajatuksella ja perusteellisesti. Palvelussa täytät ennakkotietolomakkeen ja saat henkilökohtaiset kirjalliset ohjeet sekä tuotesuositukset haluamallasi tavalla sähköpostitse tai videopuhelulla.
  • Ota yhteyttä - Kysy rohkeasti apua sivun alareunassa olevan chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Yhteystietomme löydät täältä.

Etsitkö tietoa ihonhoitoon ja haluatko parhaat asiantuntijavinkit?

Lue tarinamme ja tutustu tiimiimme. ♡

Tervetuloa mullistamaan ihonhoitosi kanssamme!