Twistben perustajat Veera ja Kati
Twistben perustajat Veera ja Kati

Twistben tarina

Kauppatieteiden maistereista ihonhoidon pioneereiksi

Moi, olemme Twistben perustajat Kati ja Veera! 🙋🏻‍♀️ 🙋🏻‍♀️ Tutustuimme Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja vuosien työkokemuksen jälkeen kiinnostuimme ihonhoidosta.

Mielenkiinto kasvoi niin suureksi, että lähdimme opiskelemaan kosmetiikka-alaa. Sopivaa koulutusta ei löytynyt Suomesta, joten päädyimme opiskelemaan ulkomaille ihon biologiaa, solubiologiaa, raaka-ainetuntemusta sekä kosmetiikan valmistusta.

Opiskelu avasi silmämme

Opiskelujen myötä huomasimme, että kosmetiikkapurkkien ainesosaluetteloiden lukeminen sekä tuotteiden testaus-, tutkimis- ja vertailutyö oli todella aikaa vievää. Ei ollut helppoa löytää itselle sopivia, laadukkaita tuotteita, jotka oli hinnoiteltu oikein.

Halusimme itse käyttää tuotteita, jotka olivat eettisesti tuotettu laadukkaista raaka-aineista - tinkimättä tuotteiden laadusta ja toimivuudesta. Kun ymmärsimme raaka-aineiden hintoja syntyi vielä vahvempi käsitys siitä missä tuotteissa oli hyvä hintalaatu-suhde.

Aikaa kaupoissa sai tuhrattua tuntitolkulla, kun yritti etsiä tuotteita, jotka olisivat hyviä kaikilla mittareilla.

Kerran Veera jopa heitettiin ulos kaupasta, hänen kuvatessaan tuotteiden INCI listoja, jotta voisi tutkia niitä jälkikäteen kotona. 

Tajusimme, että ilman opintojamme meillä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta päätellä tuoteselosteista kuinka totuudenmukaisia markkinointiväitteet tuotteiden laadusta tai luonnonmukaisuudesta ovat ja mitkä ovat todella omalle iholle sopivia tuotteita.

Koimme, että kosmetiikkashoppailijoiden oikeuksia piti puolustaa 

KTM-koulutuksen myötä opimme kuinka tämän päivän markkinointi perustuu vahvasti mielikuviin sekä jopa harhaanjohtavaan mainontaan. 

Tuotteita tutkiessaan havaitsimme myös, että ei löytynyt paikkaa, jossa valikoiman joka ikinen tuote olisi ollut:

 • Aidosti laadukas sisältäen kunnon pitoisuuksia mainostettuja raaka-aineita
 • Oikeasti toimiva ja ihon biologian kannalta järkevä tuote
 • Järkevän hintainen (ei ylihinnoiteltu raaka-aineisiin nähden)
 • Ympäristöystävällinen ilman ihoa ja kehoa kuormittavaa vaikutusta 

Veera asui vuosia ulkomaillakin löytämättä kauppaa, jossa kaikkien tuotteiden valinnassa olisi mietitty kuluttajan etua. Tuotteita löytyi markkinoilta vain sieltä täältä.

Ajattelimme, että ihmisille toisi lisäarvoa kun joku lukisi tuotteiden ainesosalistat heidän puolesta.

Tuotteiden ostamista helpottaisi suuresti kun joku tekisi testaus-, tutkimus- ja vertailutyön valtavasta tuoteviidakosta sekä kokoaisi kaikki parhaat tuotteet yhden katon alle.

Ainutlaatuisia tuotteita ja palvelua ihosi hoitoon

Näin syntyi idea Twistbestä: uudenlaisesta ihonhoitoon keskittyvästä myymälästä ja verkkokaupasta, jota olimme itse etsineet tuloksetta. 

Twistbe tulee sanoista The way it's supposed to be - se on paikka jossa myydään vain tuotteita niin kuin tuotteiden pitäisi olla:

 • Aidosti ihoa hoitavia
 • Toimivia tuotteita, joilla saisi pitkäkestoisia tuloksia
 • Hinta-laatusuhteeltaan hyviä
 • Ilman kehoa, ihoa tai ympäristöä kuormittavaa vaikutusta

Twistbellä joka ikinen tuote tutkittaisiin tarkkaan ennen myyntiin ottamista. 

Me olemme asiantuntijoita, jotta sinun ei tarvitse olla

Tänäkin päivänä luemme jokaisen Twistbelle valikoimaan otettavan tuotteen ainesosalistan läpi:

 • Testaamme tuotteet
 • Tutustumme valmistajaan
 • Arvioimme tuotteen hinta-laatusuhdetta
 • Otamme huomioon kaikki nekin asiat, joita et välttämättä osaa huomioida tuotetta ostaessa

Valikoimaamme pääsee ainoastaan tuotteet, jotka tekevät sen mitä paketissa luvataan ilman turhia huonoja raaka-aineita.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja asiakkaiden edun puolustaminen on ollut ydinarvomme Twistben perustamisesta alkaen. Nämä ovat edelleen toimintamme kantavia ohjenuoria.

Maailman ensimmäinen ihonhoidon verkkovalmennus

Twistbellä työskennellessämme huomasimme kuinka ihmiset kysyvät jatkuvasti samoja asioita ja kamppailevat samojen iho-ongelmien kanssa.

Alusta asti saimme asiakkailta todella hyvää palautetta siitä, kuinka ymmärsimme asiakkaiden haasteita ja onnistuimme saamaan heille tuloksia ihonhoidon kanssa.

Saimme kiitosta jakamamme tiedon hyödyllisyydestä ja siitä kuinka helppoa ostosten teko oli, kun voi luotettavasti ostaa tuotteita tietäen, että ne on valittu asiakkaan etu mielessä.

Huomasimme, että ihmisillä on suuri tarve sillä tiedolle, jota meillä ihonhoidosta on.

Mietimme miten voisimme auttaa useampia ihmisiä kuin vain myymälässä tai verkkokaupassa asioivia. Näin syntyi Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus.

Verkkovalmennuksemme avulla jo tuhannet suomalaiset ovat mullistaneet ihonsa hoidon sekä sen miltä heidän ihonsa tuntuu ja näyttää.

Myöhemmin valmennus sai jatkoa Ihonhoito haltuun ja INCIt haltuun -verkkovalmennuksista.

Haluatko sinä mullistaa oman ihonhoitosi?

Tutustu valikoimaamme , palveluihimme, verkkovalmennuksiimme, ihonhoidon podcastimme, tsekkaa uusimmat artikkelit blogistamme tai tule käymään myymälällämme - jo tuhannet suomalaiset ovat saaneet ihonsa uskomattomaan kuntoon vinkeillämme.

Mikäli kaipaat apua ihonhoitosi kanssa, kysy rohkeasti apua esimerkiksi sivun alareunassa olevan chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Jos haluat tutustua tuotteisiimme, voit aloittaa esimerkiksi tsekkaamalla asiakkaidemme suosikkituotteet.

Lisää ainutlaatuisesta ihonhoidon filosofiastamme:

Podcast: