0

Ostoskorisi on tyhjä

Veera Brückler - Ihonhoidon asiantuntija

Veera Brückler - Ihonhoidon asiantuntija

Veera Brückler on Twistben perustaja, ihonhoidon asiantuntija, tietokirjailija ja luennoitsija.

Veeran kokonaisvaltainen ihonhoidon osaaminen on yhdistelmä ihon biologian ja kosmetiikan raaka-aineiden sekä valmistuksen ymmärrystä. Veera lähestyykin ihonhoitoa aina ihon luontaisen toiminnan tukemisen näkökulmasta ja iho-ongelmien juurisyihin pureutuen unohtamatta elintapojen vaikutusta ihon kuntoon.

Veera on suorittanut Diploma in Organic Skincare ja Advance Diploma in Organic Skincare ihonhoidon opinnot brittiläisessä Formula Botanicassa. Näissä hän opiskeli ihon biologiaa, solubiologiaa, toksikologiaa, kosmetiikan valmistusta, raaka-ainetuntemusta sekä ihon ikääntymisen mekanismeja.

Pohjakoulutukseltaan Veera on kauppatieteiden maisteri, jonka ansiosta hän näkee kauneusalan epäkohdat ja sudenkuopat sekä markkinointikikat. Yhdistettynä kosmetiikan valmistusopintoihin, Veera on kartuttanut poikkeuksellisen asiantuntijuuden tarkastelemaan sitä mitkä ihonhoitotuotteet aidosti hoitavat ihoasi ja mitä ihonhoitotuotteista kannattaa maksaa, jotta käyttää rahansa fiksusti ja saa parhaan hyödyn omalle iholleen.

Opintojen pohjalta Veera ja Kati perustivatkin Twistben paikaksi, jossa voit kuluttajana luottaa siihen, että kaikki tieto ja tuotteet ovat puolueettomasti kuratoitu sinun ihosi parhaaksi. Vuosien saatossa Veera ja Kati ovat hioneet kaikesta opinnoistaan ja tieteellisistä tutkimuksista sekä käytännön asiakastyöstä oppimansa ainutlaatuiseksi Twistbe ihonhoitometodiksi, jonka avulla he ovat onnistuneet auttamaan tuhansia suomalaisia saamaan ihonsa elämänsä parhaaseen kuntoon.

Veera rakastaa jakaa tietoa ihonhoidosta yhdessä Katin kanssa. Heidän asiantuntijuutensa ja rennon viihdyttävä tapa esiintyä onkin valloittanut tuhannet suomalaiset sekä kansainväliset asiantuntijat.

Tätä tietoa pääset lukemaan blogissamme sekä some kanavissamme!

Mitä seuraavaksi?

  1. Lue Veeran kirjoittamia artikkeleita blogistamme.
  2. Tutustu Twistbe tarinaan täältä.
  3. Tutustu Twistben bestsellereihin.