0

Ostoskorisi on tyhjä

Kati Partanen - Ihonhoidon asiantuntija

Kati Partanen - Ihonhoidon asiantuntija

Kati Partanen on Twistben perustaja, ihonhoidon asiantuntija, tietokirjailija ja luennoitsija.

Katin kokonaisvaltainen ihonhoidon osaaminen on yhdistelmä ihon biologian ja kosmetiikan raaka-aineiden sekä valmistuksen ymmärrystä. Kati lähestyykin ihonhoitoa aina ihon luontaisen toiminnan tukemisen näkökulmasta ja iho-ongelmien juurisyihin pureutuen unohtamatta elintapojen vaikutusta ihon kuntoon.

Kati on suorittanut Diploma in Organic Skincare ihonhoidon opinnot brittiläisessä Formula Botanicassa, jossa hän opiskeli ihon biologiaa, toksikologiaa, kosmetiikan valmistusta ja raaka-ainetuntemusta.

Pohjakoulutukseltaan Kati on kauppatieteiden maisteri pääaineenaan markkinointi, jonka ansiosta hän näkee kauneusalan epäkohdat ja sudenkuopat sekä markkinointikikat. Yhdistettynä kosmetiikan valmistusopintoihin, Veera on kartuttanut poikkeuksellisen asiantuntijuuden tarkastelemaan sitä mitkä ihonhoitotuotteet aidosti hoitavat ihoasi ja mitä ihonhoitotuotteista kannattaa maksaa, jotta käyttää rahansa fiksusti ja saa parhaan hyödyn omalle iholleen.

Opintojen pohjalta Kati ja Veera perustivatkin Twistben paikaksi, jossa voit kuluttajana luottaa siihen, että kaikki tieto ja tuotteet ovat puolueettomasti kuratoitu sinun ihosi parhaaksi. Vuosien saatossa Veera ja Kati ovat hioneet kaikesta opinnoistaan ja tieteellisistä tutkimuksista sekä käytännön asiakastyöstä oppimansa ainutlaatuiseksi Twistbe ihonhoitometodiksi, jonka avulla he ovat onnistuneet auttamaan tuhansia suomalaisia saamaan ihonsa elämänsä parhaaseen kuntoon.

Katin motivaatio ihonhoidon tiedon jakamiseen kumpuaa syvästä halusta auttaa ihmisiä rakastamaan ihoaan ja itseään enemmän. Tätä tietoa pääset lukemaan blogissamme sekä some kanavissamme!

Mitä seuraavaksi?

  1. Lue Katin kirjoittamia artikkeleita blogistamme.
  2. Tutustu Twistbe tarinaan täältä.
  3. Tutustu Twistben bestsellereihin.