Maksaminen ja maksutavat

MAKSAMINEN TWISTBE VERKKOKAUPASSA

Käytämme TwistBe verkkokaupassa CheckOut, Jousto ja PayPal -maksupalveluja varmistaaksemme maksujen turvaamisen.

Maksutavat

Kun olet tarkistanut "kassa"-sivulla tilauksesi tiedot, valitse haluamasi maksupalvelu:

1) Checkout, siellä voit maksaa verkkopankilla, MobilePayllä, luottokortilla tai Pivolla. Näistä maksutavoista ei tule sinulle kuluja. Voit myös valita Checkoutissa Collector Bank laskun, heidän palkkionsa on +4,95 €. Valitessasi Collector Bankin lähettävät he sinulle laskun tilaustasi seuraavan kalenterikuukauden puolivälissä. Collector laskun kuluista saat lisätietoa täältä.

2) Jousto, laskulla tai osamaksulla (Jouston laskutuspalkkio on 2,90 €). Jousto lähettää laskut muutaman pankkipäivän kuluessa. Lisätietoja Joustoluoton kuluista saat täältä.

3) PayPal maksutavasta veloitamme 3,4% tilauksesi loppusummasta.

Tämän jälkeen klikkaa "Lähetä tilaus" –nappia ja sinut siirretään valitsemasi maksupalvelun välittäjän sivulle. Siellä voit vielä valita haluamasi maksutavan (esimerkiksi Checkoutilla vaihtoehtoja on useampia) ja maksaa tilauksesi.

Kun olet suorittanut maksun tilauksesi on vastaanotettu. Tämä on merkki siitä, että olet ottanut askeleen lähemmäksi yksinkertaista, tuloksekasta ja elämäsi mullistavaa ihonhoitoa <3

Saat tilauksesi vastaanottamisesta vahvistuksen sähköpostiisi. Josko vahvistusta ei tunnu saapuvan, tarvista ettei se mennyt vahingossa roskapostikansioon.

Ilmoitamme sinulle vielä erikseen kun tuotteet ovat joko lähetetty sinulle tai valmiina noudettavaksi myymälältämme.

Etkö olet tehnyt ostoksia vielä? Tutustu valikoimaamme täältä.

VERKKOMAKSUJEN TIETOTURVA

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Netsin turvallisessa Verified by Visa -järjestelmässä.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen, emmekä luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

MAKSAMINEN TWISTBE -MYYMÄLÄSSÄ

Myymälässämme voi maksaa käteisellä, pankki-, Visa-, Visa Electron tai Mastercard-kortilla.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta.

Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme.

Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liity postituslistalle

Suomi