0

Ostoskorisi on tyhjä

Miten saada parempia tuloksia ihonhoidossa?

Jos et ole saanut haluamiasi tuloksia ihosi hoidossa, sinulta todennäköisesti puuttuu ihonhoidosta systemaattisuus ja tuotteet, jotka sisältävät ihosi tarpeita vastaavia raaka-aineita.

Lisäksi saatat käyttää tuotteita, jotka aiheuttavat erilaisia oireita kuten kuivuutta, rasvoittuvuutta, punoitusta ja finnejä. 

Olemme auttaneet tuhansia suomalaisia löytämään sopivat tuotteet sekä saavuttamaan uskomattomia tuloksia, joten tiedämme voivamme auttaa myös sinua! 

Näin asiakkaamme ovat kokeneet saavansa apua:

Olen syksystä lähtien käyttänyt ihonhoitotuotteitanne, ja ihoni ei ole koskaan voinut yhtä hyvin! Se tuntuu kosteutetulta, pehmeältä, epäpuhtaudet ovat vähentyneet reilusti, ja mikä parasta, meikki levittyy ihanasti hyvinhoidetulle iholle. 😍 Lisäksi on aina ihana saada pakettinne nopeasti postissa käsinkirjoitetun viestin kera! ☺️Iso kiitos siitä, että nyt ihonhoito on mielekästä, kun huomaa selvän eron aikasempaan! Aikaisemmin on tuntunut siltä, että puhdistan, rasvaan, käytän naamioita jne, mutta tuloksia ei näy missään. No, ei näy, kun hoitaa väärillä tuotteilla

Ihoni on aina ollut atooppinen, jonka vuoksi olen valinnut kaupasta ja apteekista herkälle iholle sopivia tuotteita. Talvella tilanne ihon kanssa äityi kuitenkin todella pahaksi. Tuntui että iho kaulasta kuristaa ja hiertyy auki vaikka rasvasin sitä monta kertaa päivässä ja leuan iho hilseili koko ajan pahasti. Katin käytyä läpi tuotteeni selvisi, että herkälle iholle markkinoitu puhdistustuotteeni oli suurin syypää ongelmien takana. Jätettyäni sen pois parani ihoni kunto dramaattisesti kuten kuvista näkyy. - Juha -

Mä kuuntelin ehkä kuukausi sitten podcastin ja tilasin atooppisen ihon hoitosetin ja sain lisäksi pari täsmävinkkiä verkkokaupan chatista 🥰. Vasen kuva on viime talvelta (ja voisi olla miltä tahansa talvelta viimeiseltä 10 vuodelta) ja nyt syksyllä tilanne ei kelien kylmentyessä päässyt eskaloitumaan ollenkaan. 😊 - Silja -

Muita asiakkaiden kokemuksia:

Ihoni rauhoittui jo yhden käyttökerran jälkeen!

"Ihoni on ollut pitkään hyvin helposti reagoiva ja punoitteleva. Esimerkiksi lämpötilan vaihtelut, tuliset ruuat, alkoholi jne. aiheuttivat kivuliastakin ihon kihelmöintiä ja kuumottelua ja välillä on tuntunut ja näyttänyt jopa siltä, kuin koko naama olisi kärähtänyt auringossa. Varasin ajan ihonhoitorutiinin analyysiin, jonka kautta löysin aiempia tuotteitani paljon hellävaraisemmat tuotteet, ja ihoni rauhoittui jo yhden, siis YHDEN(!?) käyttökerran jälkeen. Näin parin viikon käytön jälkeen iho on selvästi aiempaa rauhallisempi ja mikä tärkeintä, ei koko ajan muistuttele itsestään olemalla kivulias. Enää en juurikaan vatvo ihon kuntoa, vaan tilaa on enemmän muillekin ajatuksille. Aiemmin tämä aihe pyöri mielessä päivittäin."
- Minna


Vihdoin minulla on iho jota rakastan! 

“Haluan kiittää teitä💜  Aina kun tulee ihonhoitoon kysyttävää, te vastaatte. Olen hommannut teiltä paljon tuotteita moniin iho-ongelmiin: Apu tyttären finneihin löytyi, oma pintakuiva iho ei ole enää pintakuiva. Minulla on ensimmäistä kertaa vuosiin iho, jota on kiva koskettaa, koska se ei ole karhea. Kiitos teille, kiitos palvelualttiudesta, ihanista postipaketeista ja avusta ”Hanne-Leena

Ilman selkeää suunnitelmaa ja tietoa oman ihon tarpeista ajatuu helposti tilanteeseen, jossa kylpyhuoneen kaapista löytyy 10 eri kasvovoidetta, mutta mikään niistä ei sovi omalle iholle.

Kosmetiikkaviidakossa kahlaaminen voikin olla tuskastuttavaa: erilaisia tuotteita on loputon määrä ja on vaikea valita mikä omalle iholle olisi parasta. Lisäksi eri paikoista saa täysin erilaisia ohjeita ihonhoitoon. Joku suosittelee ihon kuorimista päivittäin, toinen 10-kohdan ihonhoitorutiinia - mistä tietää mitä ohjetta kannattaa kuunnella?

 Tässä me voimme auttaa sinua! 

Näin voit lähteä liikkeelle:

 

 

 

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina laittaa meille viestiä sivun alareunasta löytyvässä chatissä myymälämme aukioloaikoina, lähettää sähköpostia, kysyä neuvoa puhelimitse tai tulla käymään myymälällemme.

 

Olemme mullistaneet jo kymmenien tuhansien suomalaisten ihonhoidon - saammeko auttaa myös sinua? 💜