0

Ostoskorisi on tyhjä

Iho-ongelmat, iho-oireet ja ihosairaudet kasvoilla

Löydät tältä sivulta ihonhoidon asiantuntijoiden ohjeet ja täsmätuotesuositukset eri iho-ongelmien, iho-oireiden ja ihosairauksien hoitoon kasvoilla.

Jos kaipaat apua iho-ongelman hoitamisessa tai tuotteen valinnassa, kysy rohkeasti chatissä ihonhoidon asiantuntijoiltamme neuvoa!

100% suomalaisesta kosmetiikkaverkkokaupastamme saat tuotteet iho-ongelmien hoitoon nopeilla 1-3 päivän toimituksilla.🇫🇮 Voit myös tutustua valikoimaamme myymälässämme Helsingissä, josta voit ostaa tuotteita heti mukaan.

Katso alta täsmäsuositukset ja hoito-ohjeet eri iho-ongelmiin ja iho-oireisiin:

Ihosairaudet, Iho ongelmat ja iho oireet kasvoilla

Ihosairaudet, iho-ongelmat ja iho-oireet kasvoilla voivat olla moninaisia ja vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun. Näiden hoito vaatii usein kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka huomioi ihonhoidon lisäksi myös ruokavalion, stressin, unen ja liikunnan.

Meidän verkkokaupasta löydät ihonhoidon asiantuntijoiden laatimia hoito-ohjeita ja täsmätuotesuosituksia eri iho-ongelmiin, jotta voisit löytää parhaan mahdollisen avun. Blogistamme löydät myös monipuolisesti artikkeleita iho-ongelmien hoitoon ja tunnistamiseen liittyen.

Jos kaipaat apua iho-ongelman hoitamisessa tai sopivan tuotteen valinnassa, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua chatissa. Tilaa tuotteet suomalaisesta verkkokaupastamme nopeilla 1-3 päivän toimituksilla tai vieraile myymälässämme Helsingissä.

Ihosairauksien, iho-ongelmien ja oireiden hoitoon saat apua etänä myös ihonhoidon digiklinikaltamme. Tutustu myös hoitolan palveluihimme.

Ruusufinni

Ruusufinni on krooninen ihosairaus, joka ilmenee kasvojen punoituksena, tulehduksena ja finnin kaltaisina näppylöinä. Se sekoitetaan helposti couperosaan, ja tässä haasteena on, että näitä kahta hoidetaan aivan eri tavoin.

Ruusufinnin hoito vaatii hellävaraista ja säännöllistä ihonhoitoa, joka vähentää tulehdusta ja rauhoittaa ihoa. Ihonhoidon asiantuntijamme ovat luoneet sinulle ohjeet ruusufinnin hoitoon sekä suositukset parhaista tuotteista, jotka on suunniteltu erityisesti ruusufinni-ihon tarpeisiin. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme huomioi myös muut tekijät kuten ruokavalion ja stressinhallinnan, jotka voivat vaikuttaa ruusufinnin oireisiin.

Ruusufinni on kuormitusperäinen iho-ongelma ja sen hoidossa ruokavaliolla ja parasymptaattisen hermoston aktivoinnilla ja hyvällä palautumisen-stressin välisellä suhteella on iso merkitys.

VINKKI: Tutustu mm. Neurosonic ja LED hoitoihin hoitolallamme. Ne ovat eri tavoin loistavia ruusufinnin hoidon tueksi!

Couperosa

Couperosa on ihon tila, jossa kasvojen verisuonet laajentuvat ja tulevat näkyviksi, aiheuttaen punoitusta ja herkkyyttä. Couperosan hoito vaatii erityistä huolenpitoa ja tuotteita, jotka vahvistavat ihon verisuonia ja vähentävät punoitusta. Toisin kuin ruusufinnissä, couperosassa iholle ei tule tulehtuneita epäpuhtauksia. Couperosan punoitus myös vaihtelee ärsykkeiden (kuuma, kylmä, tulinen ruoka, alkoholi jne) mukaisesti, siinä missä ruusufinnin punoitus on jatkuvaa.

Sivuiltamme löydät ihonhoidon asiantuntijoiden ohjeet ja tuotesuositukset couperosan hoitoon, jotta voit saavuttaa tasaisemman ja rauhallisemman ihon.

Akne, hormonaalinen akne ja hormonaaliset finnit

Akne ja hormonaaliset finnit ovat yleisiä iho-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa epäpuhtauksia ja tulehduksia kasvojen iholla. Näiden iho-ongelmien hoito vaatii usein pitkäjänteistä ja huolellista ihonhoitoa sekä kokonaisvaltaista (elintavat huomioivaa) lähestymistä, mikäli haluaa saada pitkäkestoisia, pysyviä tuloksia ja välttää lääkehoidon.

Sivuiltamme löydät kattavan määrän artikkeleita aknesta, sekä aknen hoitoon omistetun sivun, johon olemme listanneet lyhyet hoito-ohjeet ja tuotesuositukset, jotka on kehitetty erityisesti aknen ja hormonaalisten finnien hoitoon.

Me huomioimme myös muut elämäntapatekijät, kuten ruokavalion ja unen merkityksen, jotka voivat vaikuttaa aknen ja finnien puhkeamiseen ja hallintaan. Esimerkiksi Ruokavalio-opas iho-ongelmien hoitoon on ehdoton apu aknen kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Atooppinen ihottuma, ekseema ja atooppinen iho ja atooppinen ekseema

Atooppinen ihottuma ja ekseema ovat kroonisia iho-ongelmia, jotka aiheuttavat ihon kuivumista, kutinaa ja tulehdusta. Atooppisen ihon hoito vaatii erityisen hellävaraista ja kosteuttavaa ihonhoitoa, joka vahvistaa ihon suojakerrosta ja vähentää tulehdusta.

Sen hoidossa, kuten muissakin iho-ongelmissa on ensisijaisen tärkeää ottaa huomioon erilaisten kuormitustekijöiden poistaminen, jotka ovat arjessa aiheuttamassa tai pahentamassa iho-ongelmaa. Atooppisen ihottuman ja ekseeman kanssa tällaisia tekijöitä ovat mm. vääränlaiset puhdistustuotteet.

Ihonhoidon asiantuntijamme ovat koonneet hoito-ohjeet ja suositukset tuotteista, jotka soveltuvat erityisesti atooppisen ihon tarpeisiin tänne.

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme huomioi myös muut tekijät kuten ruokavalion ja stressinhallinnan, jotka voivat vaikuttaa atooppisen ihon oireisiin.

VINKKI: Tutustu esimerkiksi ravintoneuvojamme Iho-ongelmien hoito sisäisesti -palveluun.

Finnit

Finnit ovat yleinen iho-ongelma, joka voi esiintyä kaikenikäisillä ja aiheuttaa epämukavuutta ja itseluottamuksen laskua. Finnien hoito vaatii säännöllistä ja huolellista ihonhoitoa, joka ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja rauhoittaa tulehduksia.

Asiakkaidemme keskuudessa näemme myös paljon vääränlaisten ihonhoitorutiinien ja tuotteiden aiheuttavan finnien muodostumista iholle. Finnien hoito-ohjeita antaessamme huomioimme aina tällaiset tekijät ennen suositusten antamista.

Löydät meiltä sivun, johon olemme keränneet täsmätuotesuositukset finnien hoitoon. Helpoimmillaan finneistä pääsee eroon muutamassa päivässä puhdistustuotetta vaihtamalla, huolehtimalla riittävästä kosteutuksesta ja oikean täsmähoitotuotteen valitsemalla.

Jos kaipaat apua finnien hoitoon, kysy rohkeasti apua verkkokaupan chatin kautta tai tule käymään myymälä-hoitolallamme.

Seborrea, tali ihottuma, seborrooinen ekseema

Seborrea eli tali-ihottuma ja seborrooinen ekseema ovat iho-ongelmia, jotka aiheuttavat rasvaisuutta, hilseilyä ja tulehdusta erityisesti kasvojen ja päänahan alueella. Näiden iho-ongelmien hoito vaatii tasapainottavaa ja rauhoittavaa ihonhoitoa, joka vähentää talineritystä ja tulehdusta sekä öljyjen vähentämistä ihonhoito ja hiustenhoitorutiinista.

Olemme koonneet tälle sivulle ohjeet ja suositukset tuotteista, jotka on suunniteltu erityisesti seborrean ja seborroisen ekseeman hoitoon. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme huomioi myös muut tekijät kuten ruokavalion ja stressinhallinnan, jotka voivat vaikuttaa näiden iho-ongelmien oireisiin.

Esimerkiksi seborrean hoidossa kannattaa tutustua mm. Ruokavalio-opas iho-ongelmien hoitoon, Iho-ongelmien hoito sisäisesti -palveluumme, joka toteutetaan etänä sekä hoitolamme palveluihin.

Alkuraskaus iho-ongelmat

Alkuraskauden aikana hormonitasojen muutokset voivat aiheuttaa monenlaisia iho-ongelmia, kuten aknea, kuivuutta ja herkkyyttä. Näiden iho-ongelmien hoito vaatii hellävaraista ja turvallista ihonhoitoa, joka huomioi raskauden erityistarpeet.

Olemme luoneet erikseen sivun Turvallinen kosmetiikka raskausaikana, johon olemme kooneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin aiheeseen liittyen sekä tuotteet, jotka ovat turvallisia käytettäväksi koko raskauden aikana.

Jos kaipaat apua alkuraskauden iho-ongelmien hoitoon, kysy rohkeasti apua verkkokaupan chatin kautta tai tule käymään myymälä-hoitolallamme.