Mitä lahjaksi naiselle?

21. 11. 2018

Mitä lahjaksi naiselle?

Taas sama juttu: merkkipäivä tai joulu lähestyy ja lahja on hankkimatta. Mikä neuvoksi? Et ole yksin!Monet miehet kokevat lahjan ostamisen naiselle vaikeaksi - oli kyse sitten vaimosta, tyttöystävästä, äidistä tai vaikkapa siskosta.

Pelko pois! Mitä naisten lahjoihin tulee, wing manisi ovat täällä. Me tunnemme naiset ja heidän tarpeensa, ja olemme saaneet poikkeuksetta kiitosta auttaessamme miehiä valitsemaan lahjoja. Lisäksi pakkaamme ne puolestasi kauniisti. Nyt saat vinkit oikeasti hyvän lahjan ostoon!

Haastattelimme miehiä siitä, mikä lahjan ostamisesta naiselle tekee haasteellista.
Oletko sinä ehkä pohtinut seuraavia asioita:

 1. Naisella on jo kaikkea, joten hyvää lahjaa on vaikea keksiä
 2. Jos hän tarvitsee jotain oikeasti, hän ostaa sen itse
 3. Onko lahja oikean tyylinen? Hemmottelua? Käytännöllisyyttä? Herkkuja?
 4. Miten valita lahja, josta nainen oikeasti pitää?


Moni huomioi lahjaa ostaessaan myös parisuhteen historian. Jos suhde on tuore, haluaisi lahjan olevan henkilökohtaisempi kun taas pitkään yhdessä olleena voi tuntua hyvältä ostaa myös jotain käytännöllistä. Omaa äitiä on yhtä lailla mukava muistaa jouluna, äitienpäivänä ja syntymäpäivänä, ja myös hänelle lahjan keksiminen saattaa olla haasteellista.

Mitä nainen toivoo lahjaksi?

Jos olet yksi heistä, jotka paniikissa juoksevat kaupasta toiseen etsien sopivaa lahjaa, älä huolehdi. Helpottaaksemme lahjan valintaa kysyimme naisilta, mitä he haluisivat lahjaksi ja minkälainen on hyvä lahja. Ainakin niin ajattelimme. Tämän kyselyn jälkeen me todellakin ymmärrämme, miksi te miehet tuskailette naisten lahjojen kanssa.

Tässä siis saamamme vastaukset siitä, millaisia lahjoja naiset toivovat:
 1. Käytännön juttuja on mukavampi ostaa itse, ellei käytännön juttu ole jotenkin sellainen, joka on henkilökohtainen ja se auttaa.
 2. Lahjakortti on aina toimiva, mutta älä osta ruokalahjakorttia, jos se on semmoinen mistä pääset myös itse nauttimaan. Eli ei niin että “tässä lahjakortti, jotta voidaan mennä yhdessä syömään“.
 3. Toisaalta jos lahjaan liittyy jotenkin yhdessäolo, se on mukavaa. Muista kuitenkin kohta 2.
 4. Joululahja ja synttärilahja ovat eri. Jouluna voi ostaa käytännöllistä, mutta synttärinä ei.
 5. Ei kannata ostaa jotain minkä ajattelee olevan hyvä lahja. Pitää vaan ostaa hyvä lahja.
 6. Lahja olisi kiva olla yllätyksellinen tai jotenkin yllätys, mutta samaan aikaan semmoinen minkä mä olen halunnut.
 7. Hinnalla ei ole väliä. Lahja ei kuitenkaan saa olla liian halpa, mutta ei myöskään liian kallis, koska sillon tulee itselle paniikki, että oma lahjakin pitää olla.


Mistä naiset sitten olivat yhtä mieltä? Kaikki arvostivat sitä, että lahjan eteen on nähty vähän vaivaa ja että lahja on mietitty jotenkin henkilökohtaiseksi. Hemmottelulahjat toimivat aina. Vartalohoitotuotteita on helppo ostaa, ne käyvät kaikille ja eivät ole niin paljon ihotyypistä riippuvaisia.

Meidän ratkaisumme sinulle: Näillä lahjoilla et voi mennä vikaan

Kuten edellä läpikäyty gallupimme osoitti, ei ole ihme, että miehen pää menee pyörälle naisten lahjatoiveita pohtiessa. Siksi kysyimme naisilta, mikä sitten olisi sellainen lahja minkä he toivoisivat saavansa. Saimme 300 vastausta. Yhdistimme näihin lahjoihin ne asiat, joista haastatteluista saamissamme vastauksissa naiset olivat yhtä mieltä. Tästä syntyivät seuraavat lahjaideat, joilla et voi mennä vikaan.

1. Vartalonhoitotuotteet ovat aina pidettyjä ja varma valinta lahjaksi naiselle kuin naiselle


Lahjaidea 1: Koko kehon hemmottelulahja (sis. vartalokuorinta, ylellinen vartalovoi, sheivaussaippua ja käsivoide) 75€

Lahja naiselle lahjaidea hemmottelulahja

Tämä lahjasetti hemmottelee koko kehoa ja on superkaunis, upean tuoksuinen sekä taatusti laadukas! Ei siis ihme, että se oli kaikista toivotuin lahjasetti naisten keskuudessa. Lisää tähän settiin kortilla esimerkiksi lupaus yhteisestä hierontahetkestä, ja lahjan saaja on varmasti ilahtunut ihanan hemmottelevista tuotteista sekä yhteisestä ajasta.


2. Lahjaksi naiselle, joka on kiinnostunut terveellisestä elämäntyylistä

Lahjaidea 2: Ihonhoitoa ruokavalion avulla (sis. Neal's Yard Remedies Beauty Oil, chia-siemeniä ja raakamarjajauheen) 32,40€

Lahja naiselle lahjaidea Ihoa sisäisesti hoitava lahjasetti

Tämä lahja saavutti myös suursuosion ja oli toiseksi toivotuin. Tässä setissä on kolmen eri valmistajan tuotteita ja etenkin Neal’s Yard Remedies Beauty Oil on todella kiinnostava sisäisen ihonhoidon tuote sillä suuri osa suomalaisista naisista kärsii ihon kuivuudesta, tämän lahjan tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa sisäisesti. Tämä lahja on oiva yllätys henkilölle, joka on kiinnostunut hyvinvoinnista. Tällä lahjalla pystyt todella osoittamaan olevasi lahjapelissä tosissasi mukana!

3. Kotimainen lahja: jalkahierontaa ja hemmottelutuotteita

Lahjaidea 3: Rentouttava piparminttuinen lahja vartalolle ja jaloille (sis. himalajansuolakuorinta, jalkavoi ja saippua) 45€

Lahja naiselle lahjaidea flow kosmetiikka piparminttu jalkojen hemmottelusetti

Tämä lahja oli kyselyssämme kolmanneksi suosituin ja pitää sisällään kolme kappaletta suomalaisen Flow kosmetiikan upeita tuotteita. Tuotteiden piparmintun eteerinen öljy ei ainoastaan tuoksu hyvältä vaan se todella rentouttaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Näillä tuotteilla saa tehtyä hemmottelevan jalkahoidon, joten suosittelemme lisäämään korttiin maininnan tarjoamastasi jalkahieronnasta. Siitä saatat hyötyä itsekin ;)

4. Vuoden puhutuinta huippukosmetiikkaa

Lahjaidea 4: Huippukosmetiikan Limited Edition joulupakkaus (sis. huippulaatuisen kasvoveden, kasvovoiteen ja tehoseerumin tyylikkäässä lahjapussissa) 55€ (arvo 87,20)

Lahja naiselle lahjaidea Olivia Klein lahjapakkaus


Olivia Klein on tämän hetken puhutuin kotimainen kosmetiikkabrändi, jonka huippulaadukkaat tuotteet keräävät kehuja ja ihailua puoleensa joka suunnalta. Tähän Limited Edition lahjapakkaukseen on koottu kaikki Hydra tuoteperheen tehokosteuttavat tuotteet erikoishintaan. Tämän lahjan valinta on varma kunnari vaikka et tietäisi lahjansaajan ihotyyppiä, mutta tiedät hänen käyttävän kasvokosmetiikkaa ja arvostavan laatua. Lisäpisteet saat tuotteiden tyylikkäästä ulkonäöstä, joka sopii lähes kaikkien kylpyhuoneen sisustukseen!


5. Lahjakortti erikoisliikkeeseen toimi aina

Lahjaidea 5: Lahjakortti laatua ja erikoistuotteita tarjoavaan liikkeeseen (sis. lahjakortti vapaasti valitsemallesi summalle)

TwistBe lahjakortti

Jos haluat antaa naiselle vapauden valita ja hankkia lahjakortin, mutta kuitenkin samalla osoittaa, että et ole mennyt siitä mistä aita on matalin, on TwistBe-lahjakortti erinomainen valinta.
Sen avulla nainen voi valita itselleen sopivat hemmottelevat ihonhoitotuotteet, jotka ovat taatusti huippulaadukkaat ja ihoa erityisen hyvin hoitavat.

Huom! Sähköisen lahjakortin saat meiltä hätiin vielä vaikka merkkipäivän aamuna. Voit vapaasti valita summan ja saat lahjakortin sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen PDF -muodossa. Tilaa omasi tästä.


Tuntuuko jo luottavaisemmalta?

Toivottavasti sait näistä vinkeistä innostusta ja ratkaisun lahjojen ostamiseen rakkaalle puolisolle tai äidille. Paljon lisää lahjaideoita löydät täältä. Kun tilaat lahjaa verkkokaupasta, klikkaa ostoskoriin myös lahjapaketointi sekä joulukortti niin säästyt paketoimiselta ja saat takuulla kauniin lahjan! Postitamme tilaukset aina heti seuraavaan mahdolliseen Postin jakeluun. Voit tilata paketin tarvittaessa myös suoraan vastaanottajalle.

Jos näiden vinkkien avulla et ole vielä löytänyt sopivaa lahjaa naiselle, tule käymään myymälässämme
. Myymälältä saat lahjan heti mukaan. Tervetuloa tutustumaan!

Lue myös:

5 vinkkiä kosmetiikan hutipostoksien välttämiseen

Miksi (nyt) on tärkeää suosia kotimaista?

Kirjoittaja:
Kati Partanen

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja markkinointijohtaja


Liity postituslistalle

Suomi