0

Ostoskorisi on tyhjä

Mitä lahjaksi naiselle?

Mitä lahjaksi naiselle? Katso lahjaideat tästä!

Taas sama juttu: merkkipäivä tai joulu lähestyy ja lahja on hankkimatta. Mikä neuvoksi? Et ole yksin!  Monet kokevat lahjan ostamisen naiselle vaikeaksi - oli kyse sitten vaimosta, tyttöystävästä, äidistä tai vaikkapa siskosta.

Pelko pois! Mitä naisten lahjoihin tulee, wing manisi ovat täällä. Me tunnemme naiset ja heidän tarpeensa, ja olemme saaneet poikkeuksetta kiitosta auttaessamme valitsemaan lahjoja naisille. Lisäksi pakkaamme ne puolestasi kauniisti. Nyt saat vinkit oikeasti hyvän lahjan ostoon!

Haastattelimme miehiä siitä, mikä lahjan ostamisesta naiselle tekee haasteellista. Oletko sinä ehkä pohtinut seuraavia asioita:

 1. Naisella on jo kaikkea, joten hyvää lahjaa on vaikea keksiä.
 2. Jos hän tarvitsee jotain oikeasti, hän ostaa sen itse.
 3. Onko lahja oikean tyylinen? Hemmottelua? Käytännöllisyyttä? Herkkuja?
 4. Miten valita lahja, josta nainen oikeasti pitää?

Moni huomioi lahjaa ostaessaan myös parisuhteen historian. Jos suhde on tuore, haluaisi lahjan olevan henkilökohtaisempi kun taas pitkään yhdessä olleena voi tuntua hyvältä ostaa myös jotain käytännöllistä. Omaa äitiä on yhtä lailla mukava muistaa jouluna, äitienpäivänä ja syntymäpäivänä ja myös hänelle lahjan keksiminen saattaa olla haasteellista.

Mitä nainen toivoo lahjaksi?

Jos olet yksi heistä, jotka juoksevat paniikissa kaupasta toiseen etsien sopivaa lahjaa, älä huolehdi. Helpottaaksemme lahjan valintaa, kysyimme naisilta, mitä he haluisivat lahjaksi ja minkälainen on hyvä lahja. Ainakin niin ajattelimme. Tämän kyselyn jälkeen me todellakin ymmärrämme, miksi naisten lahjoja on joskus tuskallisen vaikea keksiä.

Tässä siis saamamme vastaukset siitä, millaisia lahjoja naiset toivovat:

 1. Käytännön juttuja on mukavampi ostaa itse, ellei käytännön juttu ole jotenkin sellainen, joka on henkilökohtainen ja se auttaa.
 2. Lahjakortti on aina toimiva, mutta älä osta ruokalahjakorttia, jos se on semmoinen mistä pääset myös itse nauttimaan. Eli ei niin että “tässä lahjakortti, jotta voidaan mennä yhdessä syömään“.
 3. Toisaalta jos lahjaan liittyy jotenkin yhdessäolo, se on mukavaa. Muista kuitenkin kohta 2.
 4. Joululahja ja synttärilahja ovat eri. Jouluna voi ostaa käytännöllistä, mutta synttärinä ei.
 5. Ei kannata ostaa jotain minkä ajattelee olevan hyvä lahja. Pitää vaan ostaa hyvä lahja.
 6. Lahja olisi kiva olla yllätyksellinen tai jotenkin yllätys, mutta samaan aikaan semmoinen minkä mä olen halunnut.
 7. Hinnalla ei ole väliä. Lahja ei kuitenkaan saa olla liian halpa, mutta ei myöskään liian kallis, koska sillon tulee itselle paniikki, että oma lahjankin pitää olla.

Mistä naiset sitten olivat yhtä mieltä? Kaikki arvostivat sitä, että lahjan eteen on nähty vähän vaivaa ja että lahja on mietitty jotenkin henkilökohtaiseksi. Hemmottelulahjat toimivat aina. Vartalohoitotuotteita on helppo ostaa, ne käyvät kaikille eivätkä ole niin paljon ihotyypistä riippuvaisia.

Meidän ratkaisumme sinulle: Näillä lahjoilla et voi mennä vikaan

Kuten edellä läpikäyty gallupimme osoitti, ei ole ihme, että pää menee pyörälle naisten lahjatoiveita pohtiessa. Siksi kysyimme naisilta, mikä sitten olisi sellainen lahja minkä he toivoisivat saavansa. Saimme 300 vastausta. Yhdistimme näihin lahjoihin ne asiat, joista haastatteluista saamissamme vastauksissa naiset olivat yhtä mieltä. Tästä syntyivät seuraavat lahjaideat, joilla et voi mennä vikaan.

1. Vartalonhoitotuotteet ovat aina pidettyjä ja varma valinta lahjaksi naiselle kuin naiselle

Lahjaidea 1: Kokoa koko kehon hemmottelulahja 

Tällainen lahjasetti hemmottelee koko kehoa! Ei siis ihme, että se oli kaikista toivotuin lahjasetti naisten keskuudessa. Lisää tähän settiin kortilla esimerkiksi lupaus yhteisestä hierontahetkestä, ja lahjan saaja on varmasti ilahtunut ihanan hemmottelevista tuotteista sekä yhteisestä ajasta. Kokoa koko kehon hemmottelulahja valitsemalla 1 tuote jokaisesta kategoriasta:

 1. Vartalokuorinta, esimerkiksi tämä aromaterapeuttinen Flow Cosmetics vartalokuorinta
 2. Suihkugeeli, esimerkiksi tämä hurmaava c/o GERD Blueberry Vanilla Fudge suihkugeeli
 3. Vartalovoi, esimerkiksi tämä täyteläinen AYU Organics vartalomousse
 4. Käsivoide, esimerkiksi tämä ylellinen NUORI käsivoide, joka sopii myös vartalolle
 5. Tuote jaloille, esimerkiksi tämä virkistävä Flow Cosmetics piparminttuinen jalkavoi

Voit myös koota näyttävän koko kehon hemmottelupaketin yhden brändin tuotteista. Ihania tuotteita vartalon kokonaisvaltaiseen hoitoon löydät muun muassa seuraavilta brändeiltä: c/o GERD ja Flow Cosmetics.

2. Lahjaksi naiselle, joka on kiinnostunut terveellisestä elämäntyylistä

Lahjaidea 2: Ihonhoitoa ruokavalion avulla 

Sisäisen ihonhoidon lahjaidea saavutti myös suursuosion ja oli toiseksi toivotuin. Tämä lahja on oiva yllätys henkilölle, joka on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tällä lahjalla pystyt todella osoittamaan olevasi lahjapelissä tosissasi mukana! Katso tästä kaikki ravintolisät. Hyvinvoinnista kiinnostunut lahjansaaja ilahtuu varmasti myös kirjastamme Iho jota rakastat, jossa paneudumme myös sisäiseen ihonhoitoon.

3. Kotimainen lahja: Hoitolalahjakortti

Lahjaidea 3: Anna lahjaksi omaa aikaa ja rentoutumista

Lahjakortti kasvohoitoon tai hierontaan ei mene koskaan pieleen! Tiesithän, että voit ostaa lahjakortin myös hoitolamme. Näiden hemmotteluhoitojen avulla hurmaat takuulla lahjansaajan: 

 1. Kuumakivihieronta
 2. Intialainen päähieronta
 3. Täydellinen Esse kasvohoito
 4. Leahlani Pako tropiikkiin kasvo- ja vartalohoito

4. Valmiiksi mietitty paketti laadukasta kosmetiikkaa

Lahjaidea 4: Valmis tuotesetti

Löydät valikoimastamme erilaisia tuotesettejä muun muassa seuraavilta huippubrändeiltä: Leahlani, Esse ja Nourish London. Leahlanin lahjasetti on täydellinen trooppisia tuoksuja ja ylellisiä koostumuksia rakastavalle. Esse on probioottisen ihonhoidon edelläkävijä ja luonnonkosmetiikan ystävien takuulla rakastama sarja. Nourish Londonin tehokkaista tuotteista puolestaan on vaivatonta valita tuotesetti ihon eri tarpeen mukaan. Löydät tältä sivulta kootusti kaikki lahjasetit! 

5. Lahjakortti erikoisliikkeeseen toimi aina

Lahjaidea 5: Lahjakortti erikoisliikkeeseen

Jos haluat antaa naiselle vapauden valita ja hankkia lahjakortin, mutta kuitenkin samalla osoittaa, että et ole mennyt siitä mistä aita on matalin, on Twistbe-lahjakortti erinomainen valinta. Sen avulla nainen voi valita itselleen sopivat hemmottelevat ihonhoitotuotteet, jotka ovat taatusti huippulaadukkaat ja ihoa erityisen hyvin hoitavat.

Huom! Sähköisen lahjakortin saat meiltä hätiin vielä vaikka merkkipäivän aamuna. Voit vapaasti valita summan ja saat lahjakortin sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen PDF -muodossa. Tilaa omasi tästä.

Tuntuuko jo luottavaisemmalta?

Toivottavasti sait näistä vinkeistä innostusta ja ratkaisun lahjojen ostamiseen rakkaalle puolisolle tai äidille. Paljon lisää lahjaideoita löydät täältä. Voit tilata paketin tarvittaessa myös suoraan vastaanottajalle.

Jos et viellä näiden vinkkien avulla löytänyt sopivaa lahjaa naiselle, tule käymään myymälässämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua lahjan valinnassa
. Myymälältä saat lahjan heti mukaan. Tervetuloa tutustumaan!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista