Twistbe joulukalenterin sisältö vuonna 2020

26. 12. 2020

Twistbe joulukalenterin sisältö vuonna 2020

Twistbe joulukalenteri toteutettiin tänä vuonna neljättä kertaa. Kalenterin sisältöä ei ole ikinä paljastettu etukäteen ennen myyntiä, sillä monet asiakkaamme ostavat kalenterin itselleen ja olemme halunneet ihmisille mahdollisuuden yllättyä joulukalenterin sisällöstä.

Vuonna 2020 Twistbe joulukalenterin tuotteiden arvo oli 380€!

Twistbe kalenterin ideana on aina ollut tarjoilla ihmisille ainutlaatuinen kattaus kaikista niistä tuotteista, joita ihonhoitoon voi käyttää. Vuoden 2020 Twistbe joulukalenterissa luukkujen järjestys oli suunniteltu niiden käyttötarkoituksen mukaan: aloitimme luukut kasvokosmetiikasta kasvojen puhdistuksesta, sitten oli vuorossa kosteutus, tehotuotteet, jonka jälkeen kalenterista tuli muita, joka kodissa tarvittavia tuotteita sekä tuotteita vartalon hoitoon.

Tutustu tässä tarkemmin vuoden 2020 kalenterin sisältöön: 

Luukku 1: Nourish London Balance puhdistusmaito (normaalikokoinen tuote)

“Täydellinen omalle sekaiholle.”

Puhdistus on yksi oikeaoppisen ihonhoidon kulmakiviä, tästä syystä halusimme aloittaa kalenterin kaikille sopivalla puhdistustuotteella. Nourish London Balance puhdistusmaito on hellävarainen ja kevyt puhdistusmaito, joka soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti osana kaksoispuhdistusta.

Luukku 2: BYBI Swipe Clean (matkakokoinen tuote)

“Bybi on kokonaisuudessaan loistava tuotesarja! Puhdistusöljy on todella miellyttävä käyttää, jättää mielettömän kosteutetun ja hoidetun olon iholle, silti puhdistaa meikin hyvin. Suosittelen lämpimästi, pintakuivan ihon pelastaja! Myös yllättävän riittoisaa.”

Paljon vahvempaa meikkiä käyttävällä voi olla haasteena saada kaikkea meikkiä pois ilman suurempaa hankausta pelkän puhdistusmaidon avulla. Tästä syystä halusimme ottaa mukaan kalenteriin kevyesti emulgoituvan öljypuhdistustuotteen. BYBI Swipe Clean on loistava puhdistustuote, sillä se on erinomainen osana kaksoispuhdistusta, mutta sitä voidaan käyttää myös sellaisenaan. Se on hyvä vaihtoehto kaikille ihotyypistä riippumatta ja sopii erinomaisen hyvin myös esimerkiksi herkälle iholle. 

Luukku 3: Tapu Tapu kasvokinnas (normaalikokoinen tuote)

“Aivan ihanan hellävarainen ja pehmeä kasvokinnas.”

Tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen ihon puhdistukseen kuuluu ehdottomasti avuksi ihoystävällinen pyyhe, sieni tai musliiniliina. Näin varmistat, että ihosi tulee varmasti puhtaaksi, eikä iholle jää meikki- tai likajäämiä. Valitsimme tästä syystä luukkuun 3 kotimaisen käsintehdyn Tapu Tapun kasvokintaan. Se on tehty erittäin pehmeästä materiaalista, joten Tapu Tapun kinnas sopii todella hyvin myös herkimmällekin iholle. Se toimii myös monitoimituotteena, sillä voit käyttää sitä myös puuterivippana sekä esimerkiksi pesuliinana vauvoille ja lapsille. 

Luukku 4: Eco By Sonya Face Tan Water (normaalikokoinen tuote)

"Paras itseruskettava tuote mitä on olemassa! Voi käyttää aamuin illoin eikä oma herkkä iho silti tukkeudu.”

Luukkuun 4 valitsimme Eco By Sonyan itseruskettavan kasvoveden. Tämä tuote on saanut loistavat arvostelut asiakkailtamme, ja se on helppokäyttöinen ja kätevä tapa saada kasvoille kevyt ja kaunis päivitys. Itseruskettava kasvovesi levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle muutaman kerran viikossa. Tämän jälkeen kasvoille voi käyttää omat ihonhoitotuotteet normaalisti.

Luukku 5: Foodin raakasuklaa herkku (normaalikokoinen tuote)

“Ensimmäistä kertaa löytyi oikeasti todella hyvä raakasuklaa, tilaan tätä kyllä lisää!”

Puhumme paljon Twistbellä sisäisen ihonhoidon puolesta. Luukussa nro 5 halusimmekin yllättää kalenterin ostajat kotimaisella Foodinin raakasuklaa herkulla. Kalenteriin oli valittu sekoitelma raakasuklaa vadelmia, mansikoita, banaaneita sekä inkiväärejä. 

Luukku 6: NUORI Vital silmänympärysvoide ja Supreme moisture mask naamio (luksusnäytteet)

“Silmänympärysvoiteessa on ihana koostumus ja pumppupullo on todella hyvä tuotteessa.”

“Täyteläinen erittäin kosteuttava kasvonaamio. Loistava talviaikaan.”

Luukusta 6 paljastui 2 kappaletta NUORI -tuotemerkin näytettä: silmänympärysvoide sekä kosteuttava naamio. NUORI on uniikki tuotemerkki, sillä se valmistaa tuotteensa pienissä erissä 10-12 viikon välein taatakseen tuotteiden tuoreuden sekä raaka-aineiden tehokkuuden. NUORI Vital Eye Cream sopii hyvin kaikille ihotyypeille tehokosteutukseen ja NUORI Supreme Moisture Mask on erinomainen tehokosteuttava naamio tähän vuodenaikaan.

Luukku 7: Nourish London Antioxidant Peptide Mist (normaalikokoinen tuote)

“Heti ensimäisestä käyttökerrasta rakastuin! Iho tuntuu niin hyvältä tämän jälkeen. Ostan ihan varmasti jatkossakin!”

Ihon luonnollista toimintaa tukevia raaka-aineita sisältävä kasvovesi oikein käytettynä on puhdistuksen ohella yksi keskeisimpiä ihonhoidon kulmakiviä. Se on myös merkittävin tapa päästä eroon ihon pintakuivuudesta. Kalenterimme luukkuun numero 7 valikoitui juuri lanseerattu Nourish London uutuuskasvovesi. Oikeaoppisesta kasvoveden käytöstä sekä valintaan liittyen suosittelemme lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme kasvoveden käytöstä <3 

Luukku 8: Nourish London Peptide Protect seerumi (matkakokoinen tuote)

“Tuote on ihanan raikkaan sitruunan tuoksuinen. Koostumus miellyttävä. Iho jää kosteutetun tuntuiseksi. Käytössä aamuin illoin.”

Mikäli käyttää rutiinissaan nestepohjaista seerumia, kannattaa se levittää iholle kasvoveden jälkeen. Luukusta 8 paljastunut Nourish London Peptide Protect seerumi on kosteuttava, kirkastava ja pigmenttieroja tasoittava. Se sopii hyvin kaikille ihotyypeille. 

Luukku 9: Olivia Klein Balance Cream (normaalikokoinen tuote) 

“Aivan ihana. Ihosta tulee pehmeä, ei voimakasta tuoksua ja sopii todella herkälle iholle. Tästä tuli ihan suosikki.”

Seerumia seuraa ihonhoitorutiinissa voide, balsami tai kasvoöljy. Tästä syystä valitsimme luukkuun numero 9 asiakkaidemme rakastaman Olivia Klein Balance Cream kasvovoiteen. Se on erinomainen tuote kaikille ihotyypeille. Balance Cream auttaa kosteutuksen lisäksi vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittamaan talintuotantoa. 

Luukku 10: Apeiron Wild Rose ruusu kasvoöljy (normaalikokoinen tuote) 

“Ihana, että Apeironilta tuli uusi kasvoöljy jojoba-teepuuöljyn rinnalle. Omalle herkälle iholle tämä on ihan täydellinen.”

Kasviöljyt ja erilaisten kasviöljyjen sekoitukset ovat omiaan etenkin talvella joko korvaamaan yövoiteen, herkkä- sekä kuivaihoiselle myös aamuisin käytettäväksi tai tuomaan kasvoille lisäkosteutusta kasvovoiteen levittämisen jälkeen. Luukussa 10 halusimme yllättää kalenterin ostajat ja valitsimme sinne Apeiron-merkin uutustuotteen Wild Rose kasvoöljyn, jota ei ole saatavilla vielä missään muualla maailmassa. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta etenkin herkälle, atooppiselle, kuivalle, reaktiiviselle ja ikääntyvälle iholle. Apeironin öljyä voidaan käyttää myös vartalon ihon kosteutukseen tai vaikka hierontaöljynä. 

Luukku 11: Antipodes Avocado Pear yövoide (matkakokoinen tuote)

“Paras koskaan käyttämäni yövoide. Erittäin riittoisa.”

Moni haluaa käyttää yövoiteeksi täyteläisempää voidetta. Luukkuun 11 valitsimmekin supersuositun Antipodesin Avocado Pear yövoiteen. Se on tieteellisesti todettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ihosoluissa jopa 92%:lla, hidastamaan ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä tehokosteuttamaan ihoa.

Luukku 12: Esse Cocoa Exfoliator kasvokuorinta, (normaalikokoinen tuote) 

“Ihana kuorinta, joka myös tuoksuu taivaalliselle!”

Tiesitkö, että kuorinnan säännöllinen käyttö parantaa ihon aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia? Luukusta 12 paljastuikin Essen kosteuttava ja kirkastava lempeärakeinen Cocoa Exfoliator kasvokuorinta. Tämä kuorinta ei kuivata ihoa, vaan jättää kosteutetun ja levollisen tunteen iholle.

Luukku 13: Luvially Sweet Mandarin (normaalikokoinen tuote) 

“Pidän tästä paljon, ja pakkaus on toiminut hyvin. Kosteuttaa, tuoksuu hyvälle, ei aiheuta riippuvuutta ja tuntuu hyvältä. Ehdottomasti ostan lisää.”

Luukkuun 13 valitsimme kotimaisen tuoretta lähikosmetiikkaa tuottavan huulirasvamerkki Luviallyn ja heidän Sweet Mandarin huulirasvan. Se on kotimainen käsintehty huulirasva, jonka tuubi on jopa 4 x suurempi kuin muiden huulirasvojen. Sen tehokkaita raaka-aineita sisältävä koostumus kosteuttaa huuliasi ja hoitamaan huulten ihoa, jotta voit päästä eroon rohtuneista huulista sekä huulirasvakoukusta.

Luukku 14: Olivia Klein Detox Masque kasvonaamio (normaalikokoinen tuote)

“Tämä naamio tekee minkä lupaa.”

Poikkeuksellisen vuoden aikana olemme nähneet kasvavan määrän haasteita ihmisten ihonhoidossa kasvomaskien käytöstä johtuen. Tästä syystä halusimme ottaa luukkuun 14 kotimaisen Olivia Kleinin pehmentävän, syväkosteuttavan ja syväpuhdistavan kasvonaamion. Sitä voi huoletta käyttää useamman kerran viikossa ja se on erinomainen apu epäpuhtauksiin ja ihon liikarasvoittuvuuteen. Kasvomaskien käyttöön ja ihonhoitoon liittyen kannattaa ladata meidän veloitukseton ihonhoidon opas masknen (eli maskiaknen) hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn! 

Luukku 15: Greenscents astianpesuaine Sitrus (matkakokoinen tuote)

“Kevyt tuoksu, puhdisti hyvin astiat. Kädet ei mennyt niin korpuiksi, kuin aiemmin, vaikka oli iso tiskivuori. Mökkikäytössä myös erinomainen."

Moni ei tule ajatelleeksi kuinka keskeisessä roolissa ihon kunnon kannalta ovat kotona käytettävät pesuaineet. Etenkin suoraan ihon kanssa kosketuksissa olevat tuotteet kuten käsitiskiaineet, siivoussuihkeet sekä pyykinpesuaineet vaikuttavat merkittävästi ihomme hyvinvointiin. Tällaisiksi tuotteiksi kannattaa ehdotomasti valita sellaisia, jotka eivät kuormita ihoa, kehoa tai ympäristöä. 

Luukusta 15 paljastuikin Greenscents käsitiskiaine. Se on riittoisia pesuaine, joka täyttää kaikki Twistben kriteerit hyvälle tuottelle. Kokeile käyttää tiskauksen lisäksi yleispuhdistusaineena sekoitettuna yhdessä veden kanssa! Greenscents tuotteita käyttää hyvillä mielin myös mökillä mäkkivesistöjen turvallisuutta ajatellen!  

Luukku 16: LUONKOS Vitality vartalokakku (matkakokoinen tuote)

“On ollut koko perheen käytössä, täydellinen lastenkin iholle. Tämä on meillä käytössä aina suihkun jälkeen.”

Luukkuun 16 valitsimme taas yhden uutuustuotteen tältä vuodelta. Kyseessä on kotimaisen LUONKOS-merkin uutuusraaka-aineella valmistettu vartalon kosteutustuote Vitality. Se on uniikki tuote, sillä vartalon kosteutuksen lisäksi se vaikuttaa myös kehon vastustuskykyyn sekä suoliston hyvinvointiin sen sisältämän Suomessa kehitetyn Reconnecting Nature™ mikrobiuuteen ansiosta. 

Luonkos on todellinen zero waste -ajattelun edelläkävijä. Tuotteet ovat pakattu täysin muovittomiin ja liimattomiin, biohajoaviin Kotka Mills kartonkipakkauksiin. Luonnollisesti myös tuotteiden raaka-aineet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Kaikki LUONKOS tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa.

Luukku 17:  Farfalla Inkiväärishampoo (matkakokoinen tuote) 

“Täydellinen ohuelle suomalaishiukselle, raikas tuoksu.”

Halusimme tuoda kalenteriin mukaan monipuolisesti kaikissa kodeissa tarvittavia tuotteita. Tästä syystä valitsimme mukaan myös joukon hiustenhoitotuotteita. Luukussa 17 oli Farfallan Inkiväärishampoo, joka tuo volyymia hennoille hiuksille.

Luukku 18: Innersense love prep lämpösuoja (matkakokoinen tuote)

Luukusta 18 paljastui luonnonkosmetiikassa harvoin nähtävä tuote, nimittäin lämpösuoja hiuksille. Innersense Love Prep lämpösuoja on siitä loistava tuote, että se suojaa hiuksia myös UV-säteilyltä! Joten tätä kannattaa käyttää kesäisin, vaikka ei esimerkiksi suoristus- tai kiharrusrautaa käyttäisikään. 

Luukku 19: Farfalla villiruusuhoitoaine (matkakokoinen tuote)

“Ei latista hiuksia, mutta kosteutta riittävästi. Ihana ruusun tuoksu!”

Luukun 17 pariksi sopii luonnollisesti hoitoaine. Tästä syystä valitsimme kolmanneksi hiustenhoitotuotteeksi Farfallan villiruusuhoitoaineen. Tämä tuote sopii käytettäväksi myös Curly Girl Metodin aikana. 

Luukku 20: Geisha Shave oil 50ml (normaalikokoinen tuote)

“Kätevä monitoimituote vartalolle, hyvä mukaan matkalle.”

Twistbe valikoimaan saapui loppuvuodesta 2020 uutuutena kotimaiset Geisha Shave -karvanpoistotuotteet. Kalenterin luukkuun 20 otimme mukaan heidän Geisha Shave oil öljyn sen monipuolisuuden vuoksi. Shave oil sopii niin karvanpoistoon sekä miehille että naisille mutta myös vartalon ihon kosteutukseen!

Luukku 21:  Flow Cosmetics Wonder Balm (normaalikokoinen tuote)

“Yrttimäinen riittoisa monitoimivoide hyvillä raaka- aineilla. Rauhoitti hyönteisten pistoa ja kutinaa iholla.”

Rakastamme Twistbellä tuotteita, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Näin tuotteet tulevat helpommin käytetyksi eivätkä jää hyllyn perukoille pyörimään. Luukun 21 Wonder balm on erinomainen monitoimituote: se sopii rentouttamaan kipeitä lihaksia, kaulalle ja rintakehälle levitettynä helpottamaan nenän tukkoisuutta, helpottamaan itikanpuremien kutinaa sekä hoitamaan huuliherpestä! Tämä tuote sopii käyttöön siis hyvin vuoden ympäri ihan koko perheelle! 

Luukku 22: BYBI käsidesi (normaalikokoinen tuote) 

“Ostin autoon tämän käsidesin. Kaunis lasipullo, mukava käyttää ja tuoksuu hyvältä!”

Valitettavasti tämän vuoden poikkeuksellisen luonteen vuoksi käsidesiä on kulunut poikkeuksellisen paljon. Ajattelimme, että se on edelleen ajankohtainen tuote, joten luukusta paljastui BYBI käsidesi. Se on pakattu suloiseen pinkkiin lasipurkkiin ja on helppo ottaa mukaan koulureppuun, käsilaukkuun tai säilyttää autossa. BYBI käsidesiä kannattaa kokeilla myös kännykän näytön siistimiseen ja desinfiointiin! 

Luukku 23: Kolme Cosmetics Deodorantti Greippi 10ml (matkakokoinen tuote)

“Tässä on todella hyvä tuoksu ja voide on helppo levittää. Paras voidemainen deodorantti, jota olen kokeillut! Ei ärsytä atooppista ihoani.”

Luukkuun 23 olimme valinneet kotimaisen käsin tehdyn Greipin tuoksuisen erittäin tehokkaan deodorantin Kolme Cosmeticsiltä. Tämä deodorantti sopii sekä naiselle että miehelle.

Luukku 24: Iho jota rakastat -kirja

“Hyvää ja mielenkiintoista luettavaa! Kirjan neuvoilla olen saanut ihoni melko nopeassa ajassa parempaan kuntoon kuin viimeisten kolmen vuoden aikana! Oli myös mukava huomata, ettei minun tarvinnut laittaa nykyisiä purnukoitani vaihtoon saadakseni näkyviä tuloksia, vaan jo ihonhoitorutiinien viilaaminen auttoi. Sitä mukaa kuin nykyiset tuotteeni loppuvat, aion hyödyntää vielä enemmän kirjasta saatuja vinkkejä iholleni sopivista raaka-aineista uusissa hankinnoissani. Kiitos! ❤”

Missiomme Twistbellä on mullistaa ihmisten ihonhoito: se miltä iho tuntuu ja näyttää sekä mitä ihmiset ajattelevat kosmetiikasta ja sen ostamisesta. Tiedämme että voimme saada ihmisille ennennäkemättömiä tuloksia ihonhoidossa ja siihen tähtäämme sekä blogillamme, ihonhoidon verkkovalmennuksillamme, Kaikki ihonhoidosta -podcastillamme sekä nyt uutena ilmestyneellä kirjallamme Iho jota rakastat. Kun mietimme luukkuun 24 jotain erityistä tuotetta ajattelimme, että kirjamme on tähän tarkoitukseen juuri täydellinen. ❤

Toteutamme joulukalenterin myös 2021

Haluaisitko saada joulukalenterin edullisempaan hintaan ja ilmoituksen, kun kalenteri tulee myyntiin? Täytä alla oleva lomake niin pidämme sinut ajan tasalla! 

* Tilaamalla lisätietoa liityt automaattisesti myös uutiskirjeemme tilaajaksi, jos et jo ole.

Lue myös:

Ilmaiset ihonhoidon oppaat

Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Liity postituslistalle

Suomi