0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe joulukalenterin sisältö vuonna 2021

Twistbe joulukalenterin sisältö vuonna 2021

Twistbe joulukalenteri toteutettiin tänä vuonna jo viidettä kertaa. Edeltävien vuosien tapaan kalenterin sisältö oli yllätys - nyt on viimein aika paljastaa kalenterin sisältö!

Vuonna 2021 Twistbe joulukalenterin tuotteiden arvo erikseen ostettuna oli 366 € ja joulukalenterin sai parhaaseen hintaan (189 €) alekoodin ennakkotilaamalla. Twistbe kalenterin ideana on aina ollut tarjoilla ihmisille ainutlaatuinen kattaus kaikista niistä tuotteista, joita ihonhoitoon voi käyttää. Asiakkaidemme toiveiden mukaisesti vuoden 2021 joulukalenteriin pakattiin ihonhoitotuotteiden lisäksi myös muutama meikkituote sekä tuote sisäiseen ihonhoitoon liittyen. Tuotteiden lisäksi kalenterin ostaneet saivat yksinoikeudella pääsyn kattavien videotutoriaalien pariin, jossa jokainen tuote käyttötarkoituksineen esiteltiin tarkemmin.

Tutustu tästä tarkemmin vuoden 2021 joulukalenterin sisältöön

Luukku 1: RimitaOats Hand & Body Soap (täysikokoinen)

"Aivan ihana! Pehmoinen, sitruunan tuoksuinen jossa hunajainen vivahde. Kädet ovat pesun jälkeen pehmeät eikä ihoa kiristä."

Rimitan käsi- ja vartalosaippua on suunniteltu erityisesti kuivaihoisen saippuaksi ja täydellinen käytettäväksi koko perheelle etenkin talvisaikaan. Se puhdistaa ihon jättäen sen puhtaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Valmistuksessa on käytetty kotimaista kaura- ja tyrniöljyä, joiden ansiosta iholle jää pesun jälkeen silkkisen pehmeä tunne.

Luukku 2: Evolve Tropical Blossom Body Polish (matkakokoinen) 

“Huumaavan herkullinen tuoksu ja ihana koostumus!”

Evolven hemmotteleva kuorinta sisältää luomusokeria ja Tahitin monoita, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa monipuolisesti. Luomusokeri kuorii iholta lempeästi kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta vastustamattoman pehmeän ja kostutetun. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu silkkiseltä ja sille jää lempeä tuoksu, joka tulee trooppisesta kiinanruusun kukasta. 

Luukku 3: Eco By Sonya Rafiki Mwema Hand and Nail Cream (täysikokoinen)

“Ihanan ylellinen ja herkullisen tuoksuinen  täyteläinen käsivoide, joka kosteuttaa tehokkaasti!”

Tämä nopeasti imeytyvä käsivoide sisältää runsaasti ikääntymismuutoksia hidastavia antioksidantteja ja on pullollaan iholle hyödyllisiä rasvahappoja, jotka pitävät käsien ihon hoidettuna, kosteutettuna ja pehmeänä vahvistamalla myös kynsiä. 100% käsivoiteen tuotoista menee suoraan Keniassa turvaa, asutusta ja tukea tarvitseville kaltoin kohdelluille lapsille Rafiki Mwema hyväntekeväisyysjärjestön kautta. 

Luukku 4: Luonkos Primal metsäbalsami (matkakokoinen)

“Monikäyttöinen koko perheen balsami suojaamaan, joka hoitaa, suojaa ja tukee monipuolisesti ihon sekä kehon hyvinvointia.” 

Me Twistbellä olemme balsamifaneja! Tästä LUONKOS balsamista tekee ainutlaatuisen sen sisältämä Suomessa kehitetty Reconnecting Nature™ mikrobiuute. Mikrobiuute antaa sinulle monipuolisen metsä- ja luontoaltistuksen, josta ihosi ja kehosi kiittävät silloinkin, kun et pääse metsän huomaan. Metsäaltistus vaikuttaa hyvinvointiisi monella tapaa: metsämikrobien on todettu tieteellisissä kokeissa tukevan vastustuskykyä, vaikuttavan positiivisesti suolistomikrobeihin sekä edistävän ihmisen yhteyttä luontoon.

Luukku 5: Puhdistamo OptiMSM+C Vadelma  (täysikokoinen)

Parhaan makuinen MSM mitä olen koskaan maistanut!

Rikki on yksi ihmiselle välttämättömistä kivennäisaineista, joka liittyy merkittävästi myös ihon hyvinvointiin. Jos ihosi tuntuu veltolle, väsyneelle, kärsit vatsavaivoista tai nivelkivuista, voivat ne olla merkkejä rikin puutteesta. Valitsimme Puhdistamon OptiMSM-valmisteen Twistben kalenteriin, sillä se on todella loppuun asti mietitty kokonaisuus, joka todella toimii! Siinä on ihanteellinen ja tasapainoinen yhdistelmä markkinoiden laadukkainta OptiMSM-jauhetta, molybdeenia ja patentoitua PUREWAY-C™-vitamiinia, joilla kaikilla on oma selkeä rooli siinä, että elimistösi pystyy hyödyntämään ravinteet optimaalisella tavalla. 

Luukku 6: Laponie Milk Cleanser puhdistusmaito (täysikokoinen) 

Tästä tuli ihan lemppari putsari. Tuntuu ihanalle iholla. Kosteuttava putsari. Parasta kun iholle ei jää kiristävää tunnetta. Rauhoittaa ihoa.”

Laponie Milk Cleanser on hellävarainen puhdistusmaito, joka on jokaisen herkkäihoisen unelmatuote. Se sisältää vain 10 tarkoin valittua herkälle iholle sopivaa raaka-ainetta! Laponien puhdistusmaidon kevyt ja täyteläinen koostumus soveltuu hyvin myös herkästi tukkeutuvalle iholle, sillä puhdistusmaito ei sisällä komedogeenisiä raaka-aineita. Jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi 

Luukku 7: Flow Balm to Milk & Evolve Cleansing Melt puhdistusbalsamit (2x näytteet)

Luukkuun 7 pakkasimme kaksi puhdistusbalsaminäytettä:

Flow Balm to Milk puhdistusbalsami

“Maailman paras kasvojenpesutuote! Tätä kun kokeilee, niin tekee vaan mieli pestä kasvoja koko ajan.”

Erityisen riittoisa, ylellinen ja lempeä ihonpuhdistusbalsami, jolla saat kaksoispuhdistuksen hyödyt helposti yhdessä tuotteessa, sillä Flown puhdistusbalsami yhdistää öljy- ja maitopuhdistuksen parhaat puolet! Tehokas ja ihoystävällinen puhdistustuote niin kuivalle kuin myös seka- ja epäpuhtaalle iholle. 

Evolve Cleansing Melt puhdistusbalsami 

“Tämä vei ihonhoitoni ihan uudelle levelille. Olin putsannut aiemmin liian kuivattavilla tuotteilla. Ihoni oli kuiva ja näppyinen. Aloin putsaamaan tällä niiin nyt ihoni on pehmeä, kosteutettu ja kuulas. Putsaa myöskin pitkäkestoisen meikin todella hyvin!”

Puhdistusbalmi on lempeytensä vuoksi erinomainen normaalille ja kuivalle iholle. Se ei kuivata tai ärsytä ihoa, on säilöntäaineeton, eikä sisällä eteerisiä öljyjä, joten sopii myös loistavasti herkkäihoisille sekä raskausajan ihonhoitoon.

Luukku 8: Last Swap Beauty kestovanupuikko (normaalikokoinen) 

“Toimii hyvin meikatessa. Olen käyttänyt viimeisen viikon aikana 1 vanupuikon ja tätä tuotetta päivittäin eli hurja säästö luonnolle! Suosittelen!”

LastSwab on uudelleenkäytettävä, ympäristöä säästävä ja hygieeninen vaihtoehto perinteisille vanu- ja pumpulipuikoille. Voit käyttää LastSwab -puikkoa samalla tavalla, kuin perinteistä vanupuikkoa ja säästää näin luontoa. Yksi kestovanupuikko kestää jopa 1000+ käyttökertaa. Kestovanupuikko tulee kotelossa, joka pitää sen hygieenisenä ja puhtaana.

Luukku 9: Flow Cosmetics Ruusuvesi (täysikokoinen) 

"Täydellinen kasvovesi!! Kosteuttaa, heleyttää, hoitaa, raikastaa. Poistaa kireän tunteen kasvoilta samantien."

Tämä klassikko, lempeän ruusun tuoksuinen ja luomu ruusukukkaisvesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää, couperoottista ja ikääntyvää ihoa. Ruusu raaka-aineena tunnetaan ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan ja se hillitsee tehokkaasti iholla olevaa punoitusta. 

Luukku 10: Moonsun Organic C-vitamiiniseerumi (täysikokoinen)

“Ihanan tuoksuinen ja kosteuttava seerumi! Ihan täydellinen yhdessä kasvoöljyn kanssa käytettäväksi”

Moonsun Organic C-vitamiiniseerumi on monipuolisesti ihoa hoitava kosteuttava seerumi! Se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja pigmenttimuutoksia sekä pitämään ihon kosteutettuna. Lisäksi tyrni yhdessä C-vitamiinin ja nerolin kanssa tekevät seerumista erittäin antioksidanttirikkaan auttaen ihoa pysymään nuorekkaana kirkastaen ja heleyttäen ihoa. 

Luukku 11: Nourish London Argan Skin Renew kasvovoide (matkakokoinen)

"Aivan loistava tuote <3 Minulla on ollut hiukan hankalaa löytää riittävän kosteuttavaa yövoidetta joka ei kuitenkaan olisi liian raskas. Tämä toimii talvellakin loistavasti varsinkin kun sekaan laittaa välillä tipan öljyä."

Argan Skin Renew on ihanan täyteläinen ja ylellinen kasvovoide sekä todellinen tehokosteuttaja. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen kuivalle, vaurioituneelle ja ikääntyvälle iholle. 

Luukku 12: Apeiron kiinteyttävä silmänympärysvoide (täysikokoinen)

"Olen käyttänyt erilaisia silmänympärysvoiteita jo yli 10 vuoden ajan ihan tottumuksesta, tämä on ensimmäinen tuote, joka oikeasti tuntuu vähän napakoittavan ihoa. Meinaan pysyä tässä tuotteessa ainakin seuraavat 10-vuotta."

Apeironin silmänympärysvoide on loistava valinta ikääntymisen merkkeihin ja sinulle, joka teet paljon päätetyötä! Se hoitaa ja elvyttää herkkää silmänympärysihoa vitamiinipitoisilla kasviuutteilla. Hyaluronihappo sitoo iholle tehokkaasti kosteutta tehden siitä kimmoisan. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus on ihanteellinen myös meikin alle.

Luukku 13: Evolve Tropical Body Butter vartalovoide (matkakokoinen)

“Evolve Tropical Blossom Body Butter on ylellinen ja tropiikin kukkien tuoksuinen vartalovoi, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoasi jättäen sen kimmoisaksi ja pehmeäksi.”

Tämä huumaavan tuoksuinen vartalovoi sisältää Tahitin monoita ja sheavoita ja on täynnä vitamiineja, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa sekä estävät kosteuden haihtumista iholta. Antaa välittömän helpotuksen kuivalle iholle! Vartalovoin sisältämä Tahitin monoiöljy on erittäin antioksidanttipitoinen ja auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vapailta happiradikaaleilta. Se auttaa myös ravitsemaan ja uudistamaan ihoa sekä pitää sen kimmoisana. 

Luukku 14: Puhdas+ C-vitamiinikapseli (täysikokoinen)

“Puhdas+ C-vitamiinikapseli on vahva, kotimainen ravintolisä, joka auttaa pysymään virkeänä koko päivän.”

C-vitamiini auttaa tunnetusti vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sillä on myös hermoston normaalia toimintaa edistäviä ominaisuuksia. Puhdas+ tuotteista huippuja tekevät niiden korkea laatu sekä plussana tottakai kotimaisuus. Ravintolisien valmistuksessa ei ole käytetty ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita.

Luukku 15: Innersense Pure Harmony Hairbath shampoo (matkakoinen)

"Rakastan tätä shampoota! Päänahan kutina on loppunut täysin, kun vaihdoin tähän shampooseen. Pesee hyvin, mutta ei kuivata ja tuoksu on todella hyvä."

Pure Harmony Hairbath on super hellävarainen, sulfaatiton shampoo, joka kosteuttaa erityisesti ohutta ja hennompaa, perinteistä suomalaista hiusta. Se myös tasapainottaa hiuspohjaa, jättäen hiuksen terveen ja elinvoimaisen tuntuiseksi ilman ikävää tahmeutta tai kuivuutta!

Luukku 16: Innersense Hydrating Hair Masque hiusnaamio (näyte)

"Kosteuttaa todella tehokkaasti ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi."

Korjaa ja tehokosteuta kuivia, karheita ja käsiteltyjä hiuksia tällä Innersensen kosteuttavalla hiusnaamiolla, jonka sisältämät pellavansiemen, sheavoi, kookos, tamanuöljy ja kvinoa korjaavat sekä syväkosteuttavat hiusta antaen sille upeaa kiiltoa. Tämä on loistava tuote esimerkiksi joulusaunaan, jos haluat tehdä hiuksillesi hemmotteluhoidon! 

Luukku 17: Luxie Rose Gold 550 Short Duo Fiber Brush meikkisivellin (normaalikokoinen)

“Upea sivellin voidemaisten meikkituotteiden levitykseen ja häivytykseen”

Luxie Fiber Brush on täydellinen meikkisivellin voidemaisten meikkituotteiden levittämiseen ja häivyttämiseen kasvoilla. Siinä on tiiviit, pyöreät ja eripituiset harjakset, jotka tekevät lopputuloksesta tasaisen ja kevyen. Tämä super laadukas sivellin toimii loistavasti lempi voidemaisen tai nestemäisen poskipunasi kanssa. Kokeile myös voidemaisille varjostus- ja korostustuotteille. Luxien siveltimet ovat käsintehty korkealaatuisista ja laadukkaista materiaaleista, joilla saat loihdittua kasvoillesi upean ja kestävän meikin. 

Luukku 18: Boho Poskipuna Lie de Vin (täysikokoinen)

“Juhlakäyttöön hyvä poskipuna.”

Boho Lie De Vin on kauniin tummanpunainen poskipuna, jossa on upea läpikuultava ja hehkuva sävy. Poskipuna kruunaa juhlameikkisi intensiivisellä sävyllään. Boho poskipunat ovat laadukkaita, samettisen pehmeitä ja hyvin levittyviä. Niissä on myös runsaasti pigmenttiä sekä erinomainen kestävyys, joten ne sopivat erinomaisesti vauhdikkaaseen arkeen sekä myös ammattikäyttöön.

Luukku 19: Inika Lip Serum huuliseerumi (täysikokoinen)

“INIKA Organic Lip Serum on ylellinen huuliseerumi, joka kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee huuliasi ja pitää ne pehmeinä.”

Tämä väritön huuliseerumi antaa upeaa kiiltoa ja pitkäkestoista kosteutta. Se on erinomainen kuiville tai rohtuneillle huulille sekä sopii päivittäiseen käyttöön sellaisenaan, huulipunan tai muun huulituotteen kanssa tuomaan extrakosteutta ja suojaa. Inikan huuliseerumi sisältää mm. uudistavaa ruusunmarjaöljyä ja ravitseva tyrniä, pehmentävää sheavoita, runsaasti antioksidantteja sisältävää vihreää teetä sekä ravitsevaa jojobaöljyä. 

Luukku 20: Balm Balm Ruusunmarjaöljyseerumi (matkakokoinen)

“Tämä on aivan ihana. Miellyttävä tuoksu ja kosteuttaa ihoa hyvin. Imeytyy hyvin. On myös todella riittoisa.”

Balm Balmin huippulaatuinen ruusunmarjaöljyseerumi on yksi Twistben bestsellereistä, eikä syyttä! Se sopii kaikille ihotyypeille pitämään ihon kosteutettuna, kimmoisana ja sileänä. Voit käyttää sitä iltaisin sellaisenaan korvaamaan yövoiteen. Tämä super ihana laadukkaista luomuöljyistä valmistettu kasvoseerumi imeytyy iholle tehokkaasti jättämättä öljyistä tunnetta. Tuote on todellista superfoodia iholle ja sillä on erinomainen hinta-laatusuhde!

Luukku 21: Nourish London Radiance Phyto-Active Body Cream vartalovoide (täysikokoinen)

“Nourish London Radiance Phyto-Active Body Cream on täyteläinen vartalovoide, joka hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää vartalon ihoa.”

Tämä Nourish London super ihana ja nopeasti imeytyvä vartalovoide tekee ihosta pehmeän, kosteutetun ja kimmoisan. Lisäksi se jättää iholle miellyttävän kukkaisen tuoksun. Vartalovoiteen sisältämä fytoaktiivinen, kollageenin tuotantoa stimuloiva merilevä ja peptidit tehostavat kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ja siloittaen ihoa. Hyaluronihappo ja glyseriini puolestaan sitovat iholle tehokkaasti kosteutta.

Luukku 22: AYU Organics Sandalwood kuoriva kasvonaamio (matkakokoinen)

“Tasapainottaa ja pehmentää epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa.”

Kamppailetko epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon kanssa? AYU Sandalwood kuoriva kasvonaamio on silloin ihanteellinen tasapainottamaan, puhdistamaan ja pehmentämään ihoa. Sen sisältämä valkoinen savi ja santelipuu tasapainottavat tehokkaasti ihon liikatoimintoja. Naamion valkoinen vulkaaninen savi puolestaan sisältää mineraaleja, se syväpuhdistaa sekä auttaa tasapainottamaan ihon öljyisyyttä. 

Luukku 23: Antipodes Aura Manuka Honey kasvonaamio (matkakokoinen)

"Täyteläinen kosteuttaja, pintakuiva iho kiittää ja voi hyvin."

Tämä Antipodesin naamio on tehokkaasti epäpuhtauksiin pureutuva ja samalla syväkosteuttava ylellinen kasvonaamio, joka jättää kasvoille rauhoittuneen ja super kosteutetun tunteen. Naamio sitoo iholle tehokkaasti kosteutta ja pitää epäpuhtaudet kurissa. Naamion tähtiraaka-aineena on ainutlaatuinen, normaalia hunajaa ravinnerikkaampi ja erityisen tehokas manukahunaja. Se sitoo tehokkaasti iholle kosteutta ja pitää epäpuhtaudet kurissa antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta. 

Luukku 24: Baiobay Face & Lip Exfoliating Scrub kasvokuorinta (täysikokoinen)

Baiobay Face & Lips Exfoliating Scrub on hellävarainen, mutta tehokas kuorinta kaikille ihotyypeille. Se poistaa tehokkaasti, mutta lempeästi kuollutta ihosolukkoa parantaen ihon verenkiertoa ja palauttaa sille heleyden. Sopii erinomaisesti käytettäväksi myös huulille. Tässä kuorinnassa on kookosöljyn ja bambun varsiuutteen sekoitus, joka kuorii hellävaraisesti, pehmentäen ja tasoittaen ihoa. Kuorinnasta löydät myös aloe veraa ja auringonkukansiemenöljyä, jotka kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat ihoa. 

Jäitkö ilman Twistbe joulukalenteria? Toimi näin:

Jätä alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi, niin kerromme sinulle ensimmäisten joukossa, jos toteutamme joulukalenterin 2022.

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista