0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe joulukalenterin sisältö vuonna 2022

Twistbe joulukalenterin sisältö vuonna 2022

Twistbe joulukalenteri toteutettiin viime vuonna jo kuudetta kertaa. Edeltävien vuosien tapaan kalenterin sisältö oli yllätys - nyt on viimein aika paljastaa kalenterin sisältö!

Vuonna 2022 Twistbe joulukalenterin tuotteiden arvo erikseen ostettuna oli 345 € ja joulukalenterin sai parhaaseen hintaan (199 €) alekoodin ennakkotilaamalla.

Tuotteiden lisäksi kalenterin ostaneet saivat yksinoikeudella pääsyn kattavien videotutoriaalien pariin, jossa jokainen tuote käyttötarkoituksineen esiteltiin tarkemmin.

Twistbe kalenterin ideana on aina ollut tarjoilla ihmisille ainutlaatuinen kattaus kaikista niistä tuotteista, joita ihonhoitoon voi käyttää. Asiakkaidemme toiveiden mukaisesti vuoden 2022 joulukalenteriin pakattiin ihonhoitotuotteiden lisäksi myös muutama meikkituote sekä tuote sisäiseen ihonhoitoon liittyen. 

Joulukalenteri 2022 sai huikean hyvät palautteet! Voit lukea niitä Twistbe joulukalenterin sivuilta.

Tutustu tästä tarkemmin vuoden 2022 joulukalenterin sisältöön

Luukku 1: MoiForest After Care käsivoide (täysikokoinen)

"Ihana voide, kosteuttaa hyvin ja imeytyy nopeasti."

Forest Dust After Care Hand Cream hellii kuivaa ja rasittunutta käsien ihoa, jota usein toistuva pesu ja käsidesin käyttö horjuttavat. Forest Dust After Care Hand Cream korjaa ja suojaa käsien ihoa palauttaen niiden hyvinvoinnin ja pehmeyden.

Luukku 2: AYU Organics Seabuck & Baobab puhdistusöljy (matkakokoinen) 

“Paras kokeilemani öljyputsari, ihana koostumus ja tuoksu. Puhdistaa hyvin, ei jätä ihoa kuitenkaan kuivaksi tai kiristäväksi, vaan pehmeäksi.”

AYU Organics Seabuck & Baobab on herkullisen tuoksuinen kasvojen puhdistusöljy, joka puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti tukkimatta ihohuokosia. Ylellisen pehmeä puhdistusöljy levittyy upeasti iholle samalla vahvistaen ja raviten ihoa. Meikki ja lika vain sulavat pois, jättäen ihon puhtaan raikkaaksi ja heleäksi. Toimii erinomaisesti myös silmämeikin puhdistukseen.

Luukku 3: The Konjac Sponge Company Konjac sieni (täysikokoinen)

“Tämä on todella ihana lisä ihon puhdistukseen niin illalla kuin aamulla. Piristää ja rentouttaa samalla.”

Pehmeä ja ihoystävällinen konjac sieni tehostaa puhdistustuotteen vaikutusta ja toimii sellaisenaan vesiliukoisen meikin ja meikittömän ihon puhdistukseen. Lisäät vain veden ja kädessäsi on uskomattoman tehokas ja hellävarainen, luonnon oma kasvojen puhdistustuote.Konjac sieni on must-have tuote erityisesti sinulle, jolla ihohuokoset tukkeutuvat helposti. Sieni syväpuhdistaa ihoa lempeästi ja auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina.

Luukku 4: Korento seerumimeikkivoide ja viimeistelypuuteri (2x näytteet)

Korento Age Defying seerumimeikkivoide

“Ainoa meikkivoide, joka toimii minulla täydellisesti. Levittyy tasaisesti ja peittää sopivasti. Ei kuivata pintakuivaa ihoa.” 

Erityisesti aikuiselle, kuivuuteen taipuvaiselle iholle suunniteltu KORENTO Age Defying Serum -seerumimeikkivoide yhdistää BB-voiteen sekä tehokkaasti ihoa kosteuttavan ja silottavan hoitoseerumin parhaimmat ominaisuudet.

Korento viimeistelypuuteri

"Tämä yhdessä kiinteän meikkivoiteen kanssa pysyy kuivalla ihollani hyvin koko päivän. Ihanan kevyttä ja helppo häivyttää isolla puuteri siveltimellä."

Viimeistelypuuteri antaa meikillesi täydellisen loppusilauksen. Korento Botanical Finishing Powder -viimeistelypuuteri kiinnittää meikkivoiteen, parantaa meikin pysyvyyttä ja pitää kiillon kurissa.

Luukku 5: Föllinge Shower Gel suihkugeeli (täysikokoinen)

“Hyvä suihkugeeli, ei kuivata ihoa. Kiva mieto tuoksu.”

Föllinge Shower Gel suihkugeelin pehmeästi vaahtoutuva ja mieto koostumus puhdistaa ihon lempeästi, tukien ihon pH-arvoa ja häiritsemättä sen luontaista tasapainoa. Suihkun jälkeen iholle jää pehmeä, kosteutettu tunne ja raikkaan hento tuoksu, joka virkistää niin ihoa kuin mieltäkin.

Luukku 6: Fiini Naturally jalkakylpykuulat (täysikokoinen)

Fiini Naturallyn Suomessa valmistetut kylpykuulat ovat ihana tapa virkistää jalkoja tai koko kehoa kylvyn aikana. Tässä Twistbe Special Editionissa saat 4 eri tuoksuista kuulaa yhdessä paketissa! Kylpykuulat virkistävät väsyneitä jalkoja ja hellivät ihoasi.

Luukku 7: Baiobay Lip Balm huulivoide (täysikokoinen)

“Hyvä koostumus, ihana tuoksu. Perushyvä huulivoide.”

Baiobay Lip Balm on vegaaninen huulivoide, joka ravitsee, pehmentää ja hoitaa kuivia huulia. Baiobay huulirasvan sisältämät kookosöljy ja sheavoi tekevät huulistasi ihanan pehmeät. Miellyttävä, hyvin imeytyvä koostumus, josta ei jää tahmaista tunnetta.

Luukku 8: Nourish London Skin Renew puhdistusvoide (matkakokoinen) 

“Tarvitsee vain vähän ainetta ja kuitenkin puhdistaa hyvin, iho ei jää korpuksi vaan on ihanan pehmeä ja kosteutettu. Ihan huipputuote!”

Skin Renew puhdistusvoide sisältää mm. arganöljyä, jojobaöljyä, purasruohoöljyä sekä Nourishin omaa uniikkia lehtikaaliuutetta. Puhdistusaine tukee ihon omaa rasvatasapainoa ja auttaa taistelemaan ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä vastaan. Ihanteellinen kaikille ihotyypeille.

Luukku 9: Aromastick Balance (täysikokoinen) 

"Sain tuotteen 2022 joulukalenterista enkä olisi varmaan ikinä ostanut tuotetta muuten. Hyvä tuoksu ja tuntuisi oikeasti rauhoittavan kiireen keskellä. Innostuin hankkimaan myös relax-puikon yöpöydän laatikkoon."

Aromastick Balance on valintasi silloin kun tarvitset tapainoitusta stressaavan arjen keskelle pysyäksesi rauhoittumaan.

Luukku 10: Apeiron jalkavoide (täysikokoinen)

“Paras jalkavoide, pitää jalat pehmeinä ja sileinä ja tuoksuu ihanalle”

Apeironin jalkavoide on nopeasti imeytyvä ja kevyt voide kantapäiden, polvien ja kyynärpäiden hoitoon ja kosteutukseen. Voide pehmittää kovia ihoalueita tehokkaasti ja tekee ihostasi ihanan pehmeän.

Luukku 11: Antipodes Halo Mud Mask(matkakokoinen)

"Hyvä koostumus, ihana tuoksu. Levittyy helposti ja lähtee hyvin pesussa pois. Iho tuntuu tämän käytön jälkeen paljon pehmeämmältä ja kirkkaammalta."

Antipodes Halo Mud Mask on savipohjainen syväpuhdistava kasvonaamio, joka poistaa iholta tehokkaasti ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Samalla se kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä raikkaan, tasaisen ja hyvinvoivan näköisen.

Luukku 12: Esse Toner (täysikokoinen)

"Kaikin puolin ihana kasvovesi. Suihke on reilu, joten 2 suihkausta riittää kasvoille. Tuntuu rauhoittavan ihoa ja tekee siitä jotenkin enemmän hehkuvan. Eli tuotelupaukset toteutuvat. Kallis, mutta hintansa arvoinen."

Esse Toner kasvovesi kosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan iholle optimaalisen bakteeritasapainon, joka on avain hyvinvoivaan ja kauniiseen ihoon.

Luukku 13: Pure=Beauty Marula öljy (matkakokoinen)

Marulaöljy hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, sitoo kosteutta ihoon sekä uudistaa ihoa. Erinomainen myös raskaus- ja venymäarpien ehkäisyyn ja hoitoon!

Luukku 14: Zao luomiväri (täysikokoinen)

“Kiva ja neutraali sävy. Hyvä pigmentti ja pysyy hyvin paikallaan.”

Zao luomivärit on valmistettu laadukkaista kasviperäisistä raaka-aineista ja vastuullisesti hankituista mineraalipigmenteistä. Sisältää runsaasti ihoa hoitavaa ja suojaavaa antioksidanttipitoista skvalaania.

Luukku 15: Skin & Tonic Plump Up seerumi (matkakoinen)

"Muutaman käyttökerran jälkeen jo huomasi eron. Iho näyttää kosteutetulta , punoitus vähentynyt ja kiristyksen tunne poissa. Miedon tuoksuinen. Ehdottomasti nousi lemppari seerumiksi."

Tämä ihastuttava ruusuvesipohjainen ja öljytön seerumi kosteuttaa ihoa, tasoittaa hienoja juonteita, ja virkistää sameaa ihoa. Skin & Tonic Plump Up Hydration Serum on ihanteellinen seerumi tasoittamaan ihon sävyä sekä ruusuveden ansiosta tuo myös helpotusta punoittavalle iholle.

Luukku 16: Puhdas+ Kollageeni & Biotiini (täysikokoinen)

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini on luonnollinen valmiste, joka auttaa edistämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä. Kollageeni on ihon nuorekkuudelle ja kimmoisuudelle tärkeä proteiini, jonka tuotanto elimistössä heikkenee jo 25 vuoden iästä alkaen.

Luukku 17: by mukk Light Day Cream (normaalikokoinen)

“Tuote on riittoisa vaikka onkin pieni paketti. Rasvaa ei tarvitse paljon vaan pienikin määrä riittää. Ihana mieto tuoksu! Hyväksi kasvoille.”

by mukk Light Day Cream kosteusvoiteen luonnolliset ainesosat pitävät yllä ihon optimaalista kosteustasapainoa, suojaavat ihoa ympäristön rasitteilta ja estävät ikääntymisen merkkejä. Probiootit tasapainottavat ihoa ja vahvistavat sen uloimman kerroksen toimintaa.

Luukku 18: Olivia Klein Renew Cream (täysikokoinen)

“Kosteuttava ja pehmentävä kasvovoide. Jättää ihon pehmeäksi, mutta ei tahmaiseksi. Erittäin riittoisa, hyvä tuote.”

Se on erityisen hyvä yövoiteeksi, mutta sitä voi käyttää myös päivävoiteena, sillä meikki levittyy Renew Cream voiteen päälle todella kauniisti. Täydellinen voide jokaiselle, joka haluaa kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa.

Luukku 19: Innersense Sweet Spirit hiuskiin jätettävä hoitoaine (matkakokoinen)

“Helpottaa harjaamista huomattavasti ja lisäksi taltuttaa pörröä. Mainio tuote! Plussaa runsaasta pakkauskoosta.”

Innersense Sweet Spirit Leave In Conditioner on kevyt, hiuksia selvittävä ja kosteuttava hoitoaine. Se sisältää hiusta pehmentäviä öljyjä, hiuspohjaa hoitavia yrttejä ja hunajaa, joka parantaa hiuksen käsiteltävyyttä.

Luukku 20: Pure=Beauty Glow Booster kasvoöljy (matkakokoinen)

“Huipputuote, joka todella tekee mitä lupaa! Iho tuntuu paljon paremmalta jo muutaman käytökerran jälkeen.”

Pure=Beauty Glow Booster Oil on ihoa kirkastava ja uudistava kasvoöljy, joka sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille tärkeitä antioksidantteja ja vitamiineja. Glow Booster -kasvoöljy boostaa nimensä mukaisesti ihon elastisuutta, palauttaen sille hehkun, tasapainon ja sileyden.

Luukku 21: Evolve Pure Prebiotic Roll-on deodorantti (täysikokoinen)

“Pitää yllätän hyvin kainalot neutraalin tuoksuisina. Tuotteessa kevyt, kurkkumainen tuoksu. Voisin ostaa uudelleenkin.”

Evolve Pure Prebiotic innovatiivisen deodorantin tähtiraaka-aineita ovat prebiootit ja antimikrobinen salviaöljy sekä ihoa rauhoittava aloe vera. Yhdessä ne hillitsevät epämielyttävien tuoksujen syntymistä, tuovat pitkäkestoista raikkautta sekä rauhoittavat ihoa samalla tasapainottaen ihon luonnollista mikrobiomia. Deodorantissa on todella raikas ja miellyttävä valkoisten kukkien tuoksu.

Luukku 22: c/o Gerd 24/7 Balm (matkakokoinen)

“Mahtava tuote kuivalle talvi iholle. Suosittelen lämpimästi 👍”

c/o GERD 24/7 Skin Balm on hajusteeton herkintäkin ihoa suojaava ja pehmentävä ja uudistava balsami.

Luukku 23: Lily Lolo huulikiilto (normaalikokoinen)

"Aivan ihana tuote, kiiltää sopivasti. Kosteuttaa, eikä tahmaa yhtään. 10+!"

Huulikiillot sisältävät ihoa hoitavaa jojobaöljyä ja E-­vitamiinia. Hyvin muotoiltu levityspää annostelee tuotetta sopivasti ja kiillon lisääminen on vaivatonta. Lily Lolo huulikiillon kestävä ja täyteläinen koostumus tekee siitä sopivan niin arkeen kuin juhlaan.

Luukku 24: Evolve Rose Quartz Facial Polish kasvokuorinta (täysikokoinen)

"Tämä on paras kokeilemani kuorinta. Ihosta tulee ihanan pehmeä."

Evolve Rose Quartz Facial Polish hempeän tuoksuisen kasvokuorinnan pääraaka-aineina komeilee ihoa uudistava ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ruusunmarjaöljy sekä antioksidanttipitoinen ja ihoa lempeästi kuoriva hibiskuksen kukkauute. Kasvokuorinnan sisältämät kvartsihiukkaset poistavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa tehden siitä kuulaan.

Haluatko Twistbe joulukalenterin itsellesi tänä vuonna? Toimi näin:

Jätä alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi, niin kerromme sinulle ensimmäisten joukossa, jos toteutamme joulukalenterin 2023.

 
 
 
 

Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista