0

Ostoskorisi on tyhjä

Nuori eli varhaisteinin iho n. 10-13v

Nuori iho

Kun lapsi siirtyy murrosikään, kokee monen iho muutoksen, ja iholle saattaa ilmestyä epäpuhtauksia reilumminkin. Nuori iho eli varhaisteinin ja sitä nuoremman iho ei tarvitse vielä ihonhoitotuotteita, ellei ihossa ilmene siihen erityisiä merkkejä kuten kuivuutta tai epäpuhtautta ja jos ei käytä meikkiä.

Nuoren ihon hoito

Yleisin murrosiässä tehtävä virhe on kaikesta rasvoittumisesta eroon pyrkiminen. Seurauksena iho tyypillisesti pestään narskuvan kuivaksi ja pieninkin finni voi tuntua maailman suurimmalta asialta.

Näin toimimalla mennään helposti ojasta allikkoon. Liian kuivattavilla puhdistusaineilla, sekä liian voimakkaasti epäpuhtauksia hoitavilla tuotteilla voidaan saada ihon kunto huononemaan entisestään.

Mikäli iho kuivuu liikaa, se alkaa tuottamaan enemmän talia ja tällöin finnejä tulee enemmän ja ne jäävät “jumiin” kuivan ihon alle. Minimalistinen, tarpeeksi kosteuttava hoito on parasta mitä nuoren iholle voi tehdä.

Kolme eri tuotetta on aivan riittävä määrä nuorelle iholle, eikä tuotteita ole pakko käyttää päivittäin, jos sille ei tunnu olevan tarvetta. Nuoren, varhaisteinin ihon ensimmäisiksi tuotteiksi esimerkiksi kasvovesi ja puhdistusaine sekä joko kasvoöljy, balsami tai voide on riittävä määrä.

Vinkkejä epäpuhtauksiin ja murrosikäisen ihonhoitoon löydät teini-ikäisen ihon omalta sivultaan.

Säästä ostamalla tuotesetti

Osta kerralla vähintään 4 ihotyypin tuotetta, saat 10% alennuksen syöttämällä kassalla koodin: Nuori-iho