0

Ostoskorisi on tyhjä

Teini-ikäisen iho n. 13-18v

Teini-ikäisen iho

Murrosiässä monen iho kokee muutoksen, ja teini-ikäisen iholle saattaakin alkaa herkemmin ilmestyä epäpuhtauksia. Se voi rasvoittua enemmän, lisäksi kosmetiikka- ja meikkikokeiluista saattaa seurata ihoärsytyksiä.

Finnien syntymisen taustalla murrosiässä ovat hormonaaliset muutokset, mutta omilla elintavoilla, ihonhoitotuotteilla ja oikeilla ihonhoitotottumuksilla voi oireisiin hakea helpotusta.

Teini-ikäisen ihonhoito

Ihon säännöllinen hoito kannattaa aloittaa viimeistään silloin, jos aloittaa meikkaamisen. Minimalistinen, ihon tasapainoa kunnioittava hoito on teini-ikäisen iholle paras valinta, antaen parhaat edellytykset ihon pitkän aikavälin hyvinvoinnille.

Jos iholla ei ole ihmeempiä tarpeita, iholle riittää puhdistustuote, kasvovesi ja yksi tuote lukitsemaan kasvoveden kosteuden iholle: joko voide, öljy tai balsami.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat herkän ihon hoidon täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet teini ihon hoitoon nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.