0

Ostoskorisi on tyhjä

2020 rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet

2020 rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet

Näitä tuotteita asiakkaamme rakastivat ja ostivat vuonna 2020 eniten!

Nämä bestsellerimme edustavat loistavasti koko Twistbe-valikoimaa, johon valitsemme tarkkaan mukaan vain tuotteita, joilla saat näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihollesi sekä parasta vastinetta rahoillesi.  

Nyt listauksen pariin! Voit lukea lisää asiakasarvosteluja kunkin tuotteen omalta tuotesivulta.

1. Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy, 14,90€

"Ihan huippu tuote! Epäpuhdas iho rauhoittui viikon käytön jälkeen."

Kaikkien aikojen bestsellerimme. Tehokas ja iholle lempeä hoitoöljy kaikenlaisiin näppylöihin sekä ihon rasvoittumiseen. Tekee ihosta pehmeämmän ja auttaa hillitsemään hormonaalistakin näppyä. Sopii koko kasvoille ja vartalolle tai täsmäkäyttöön - sinä valitset.

Miksi tätä rakastetaan?

Koska se toimii! Tyypillisesti epäpuhtauksille tarkoitetut hoitotuotteet kuivattavat ihoa (ja sen avulla epäpuhtauksia), mutta tämä täydellinen yhdistelmä antibakteerista jojobaöljyä ja teepuun eteeristä öljyä on iholle lempeä ja näpyille armoton. Tuote on erittäin riittoisa ja maksaa vain 14,90€.

2. Olivia Klein Hydra Toner, 18,90€

"En voisi olla ilman tätä kasvovettä! Rauhoittaa, kosteuttaa ja taklaa epäpuhtauksia. Luottokasvovesi, jossa on aivan huikea hinta-laatusuhde!"

Aloe veraa, ruusuvettä ja glyseriiniä sisältävä kosteuttava kasvovesi, joka sisältää epäpuhtauksia määrää hillitsevää rohtopajun salisyylihappoa, teepuuta sekä taikapähkinää. Täydellinen valinta helposti tukkeutuvalle iholle ja samanaikaisesti kuivuudesta ja epäpuhtauksista kärsivälle.

Miksi tätä rakastetaan?

Hydra Tonerin kuivuutta ja epäpuhtauksia samanaikaisesti hoitavan koostumuksensa ansiosta se on bestsellereitämme, täydellinen valinta sekaiholle. Sen todella hieno ja tasajakoinen sumutin tekee siitä myös täydellisen suihkuteltavan, myös suoraan meikin päälle!

3. BYBI Mega Mist kasvovesi, 32,90€

"Tämän löydettyäni ihoni on voinut paljon paremmin ja nyt tiedän saavani oikeanlaista kosteutusta iholleni. Luottotuote!"

BYBI Mega Mist on todellinen kosteuttavien kasvovesien kuningatar, joka sisältää enemmän ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa kuin useimmat seerumit! Täydellinen kuivalle, pintakuivalle sekä ikääntyvälle iholle.

Miksi tätä rakastetaan?

Mega Mist on kasvovesi sinulle, joka koet, että mikään kosteutus ei riitä ihollesi. Tekee ihosta kimmoisan, sileän ja kosteutetun! Tehokosteuttavista kasvovesistä puhuttaessa Mega Mistin voittanutta ei, ainakaan vielä, ole löytynyt. 

4. Flow Cosmetics Balm to Milk, 36€

"Ihon kunto parantunut huomattavasti, kun vaihdoin tähän puhdistustuotteeseen."

Kaksoispuhdistuksen parhaat puolet yhdessä kätevässä tuotteessa! Puhdistaa ihon ja meikin tehokkaasti, mutta lempeästi jättäen ihon pehmeän tuntuvaksi. Sopii kaikille ihotyypeille, helposti tukkeutuvalle iholle loistava konjac sienen kanssa. 

Miksi tätä rakastetaan?

Balm to Milk on täydellinen valinta helppoutta arvostavalle. Jos olet tähän asti käyttänyt geeli- tai vaahtopuhdistusta ja ihoasi kiristelee pesun jälkeen, kokeile Balm to Milkia ja huomaat ihon ihosi hyvinvoinnissa pian!

5. Apeiron puhdistusmaito, 19,90€

"Paras puhdistusmaito mitä olen tähän mennessä löytänyt!"

Hellävarainen, manteliöljypohjainen puhdistusmaito, joka sopii erittäin herkällekin iholle. Loistava valinta sellaisenaan kevyelle meikille tai musliiniliinan kanssa tuhdimmallekin meikille. Täydellinen myös kaksoispuhdistuksen 2. vaiheeseen. Poistaa jopa kevyttä silmämeikkiä. Bestsellerimme myös nuorelle iholle!

Miksi tätä rakastetaan?

Tuotteen koostumus on kevyen kermainen ja tuntuu ihanalta iholla. Puhdistusmaidoksi tehokas, mutta samaan aikaan erittäin hellävarainen.

6. BYBI Bakuchiol Booster, 16,90€

"Iho kirkastui ja kosteutui jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen."

Ainutlaatuinen, täysin luonnollinen retinoliseerumin vastine ilman retinolille tyypillisiä ikäviä sivuvaikutuksia. Ikääntymisen merkkeihin ja epäpuhtauksien hoitoon. 

Miksi tätä rakastetaan?

Harvoin tuotteen vaikutuksia voi luvata huomattavaksi jopa yhden käyttökerran jälkeen, mutta Bakuchiol Booster on sellainen. Kahden tehokkaan, mutta ihoystävällisen raaka-aineen koostumus tekee tästä ihanteellisen myös herkälle iholle, jolle retinolituotteet eivät sopisi. 

7. Evolve Cleansing Melt, 21,50€

"Tällä tuotteella saan hyvin ja hellävaraisesti puhdistettua koko kasvot eikä iho kuivu. Jo parin viikon kokeilun jälkeen ihossa on vähemmän epäpuhtauksia."

Toinen asiakkaidemme rakastama puhdistusbalsami, joka on kuin kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa! Cleansing Melt on erityisen hyvä hyvin herkälle ja kuivalle iholle, joka reagoi herkästi kosmetiikan raaka-aineisiin. 

Miksi tätä rakastetaan?

Cleansing Melt on loistava tuote herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Lukuisat asiakkaamme ovat saaneet ihonsa merkittävästi parempaan kuntoon vain vaihtamalla puhdistustuotteensa Cleansing Meltiin. 

8. Olivia Klein Hydra Lotion, 19,90€

"Kosteuttaa mutta samalla rauhoittaa rasvoittuvan otsan ihoa. Paras päivävoide!"

Aloe vera -pohjainen kevyt voide päivä- ja yökäyttöön kaikille ihotyypeille. Auttaa tasapainottamaan haitallisten bakteerien määrää iholla ja ehkäisee siten epäpuhtauksia. Kosteuttaa hyvin, mutta talvella erityisesti kuivuuden kanssa kamppaileva iho voi kaivata Hydra Lotionin kaveriksi seerumia (esim. Olivia Klein Hydra Serum) tai vaikkapa pienen määrän balsamia sitomaan kosteutta ja suojaamaan ihoa.

Miksi tätä rakastetaan?

Hydra Lotion jättää ihon pehmeän mattapintaiseksi ja soveltuu täydellisesti meikin sekä kasvomaskin alle. Hydra Lotionista erityisen tekee se, että se sopii loistavasti käytännössä kaikille ihotyypeille, myös hajusteherkistyneille. Hydra Lotionin hankinnasta kiittää myös kukkaro, sillä sen hinta on 19,90€.

9. Flow Cosmetic ruusuvesi, 24€

"Jo ensimmäisen käytön jälkeen huomasin eron, todellinen kuivan ihon ystävä."

Erityisen laadukas ruusuvesi, joka on ihanteellinen punoittavalle, couperoottiselle, herkälle ja kuivalle iholle. Sopii käytännössä kaikille aamuin illoin käytettäväksi. 

Miksi tätä rakastetaan?

Flown ruusuvesi on poikkeuksellisen korkealaatuinen ja sen myös huomaa tuotteen ihoa hoitavissa ominaisuuksissa. Ruusuvedellä on myös onnellisuutta stimuloivia aromaterapeuttisia vaikutuksia, jotka todennäköisesti vain lisäävät tyytyväisyyttä tätä tuotetta kohtaan ;) 

10. Fiini Naturally Kaura-tyrniöljyseerumi, 34,90€

"Tuntuu, että silottaa epäpuhtauksia ja punoitusta yhdessä yössä."

Me Twistbellä rakastamme kasvoöljyjä ja olemme pohjattoman onnellisia, että myös asiakkaamme oppivat kauttamme käyttämään ja rakastamaan niitä. Fiinin kasvoöljyt ihastuttavat kotimaisilla raaka-aineillaan, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti. 

Miksi tätä rakastetaan?

Tekee ihosta pehmeän, hoidetun ja tasapainoisemman. Jos et ole aiemmin käyttänyt kasvoöljyjä, niin uskomme, että tulet rakastumaan tähän tai johonkin toiseen valikoimamme kasvoöljyyn

VUODEN TULOKAS: Antipodes Kiwi Seed silmänympärysvoide, 37,90€

"Silmänympärysiho tuntuu heti kosteutetulta ja pehmeämmältä jo muutaman päivän käytön jälkeen."

Antipodesin Kiwi Seed silmänympärysvoide nousi hienosti listan 11. sijalle, joten halusimme nostaa sen myös mukaan listaukseen. Antipodesilla ollaan erityisen kiinnostuneita todistamaan tieteellisesti tuotteiden vaikutus kollageenin tuotantoon - tämä tekeekin heidän tuotteista erityisen kiinnostavia. 

Miksi tätä rakastetaan?

Kiwi Seed silmänympärysvoide imeytyy nopeasti ja sopii siten loistavasti myös meikin alle. Tämän silmänympärysvoiteen on tieteellisesti todistettu stimuloivan 1-tyypin kollageenin muodostumista ihmisen fibroblastisoluissa jopa 82%!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista