0

Ostoskorisi on tyhjä

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 2/5

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 2/5

Facebook -kyselymme vastaajista 70% kaipasi näin alkuvuodesta jonkinlaista detoxia keventämään ja puhdistamaan oloa ja ihoa. Niinpä kokosimme teille 5 vinkkiä oikeasti kivaan ja hyvää tekevään detoxiin, joita on helppo kokeilla omassa arjessa. Tässä toinen! Tästä postauksesta saat myös kaksi mahtavaa detox tarjousta!

2/5 Detox ruokavaliolle ja ruokavaliolla

Kehomme on luotu puhdistamaan jatkuvasti itse itseään, mutta riippuen ruokailu- ja elintavoistamme voi kehon oma puhdistusjärjestelmäkin kuormittua ja kaivata sekä pientä paussia että apua. Puhdistuskuuri / detox ruokavaliolla mm. auttaa pääsemään eroon epäterveellisistä ruokakoukuista, resetoi makuaistiamme, kirkastaa mieltä, antaa energiaa, puhdistaa ihoa ja antaa kevyen startin uuteen ajanjaksoon. Se on mainio palvelus sekä keholle että itse ruokavaliolle.

Terveellinen ja oikeasti hyvää tekevä detox ei missään nimessä tarkoita kuukauden kaalikeittokuuria vaan runsaasti hyviä ravintoaineita keholle kevyen ruokavalion myötä. Tässä kaksi oivaa vaihtoehtoa huipputarjouksien kera!


3, 5 tai 7 päivän mehudetox

Mehudetoxilla annetaan keholle ja etenkin ruoansulatuskanavalle lepoa, se on turvallinen ja lempeä tapa poistaa kuona-aineita kehosta. Jo kolmen päivän mehudetox virkistää oloa, tekee hyvää ja auttaa tukemaan maksan, kehosi puhdistuslaitoksen, toimintaa.

Mehudetox antaa kehollesi lukuisia ravintoaineita, energiaa, elinvoimaa ja virkeyttä. Mehudetoxin voit tehdä esimerkiksi Suomen ensimmäisen mehuterapeutin, Petra Sippolan, ohjeilla. Petran Mehukas Detox -kirja antaa helppoja ja kansantajuisia neuvoja kehosi puhdistamiseen ja se sisältää myös valmiit 3, 5 ja 7 päivän detox-ohjelmat ostoslistoineen. Helppoa ja herkullista!


Ohjattu puhdistuskuuri

Puhdistuskuureja järjestetään nykyisin melko paljon ja helppo sekä kiva tapa tehdä sellainen on verkkokurssi. Moni meistä kaipaa selkeää ohjeistusta ja ryhmätukea ja vaikka verkkokurssi suoritetaan yksin antaa se loistavan rungon ja valmiin asiantuntijoiden miettimän ohjelman omaan puhdistukseen. Yhteistyökumppanimme Nordic Fit Mama järjestää jälleen 15.1. alkavan Puhdistuskuuri verkkokurssin.

Hyvä ravitsemus ei ole pelkästään sitä, mitä syöt, vaan myös sitä, mitä et syö. Nordic Fit Maman Puhdistuskuurin aikana saat paljon sekä kehoa että mieltä helliviä ruoanlaittovinkkejä ja reseptejä, joita voit hyödyntää jatkossakin omassa arjessasi. Tämä ei ole siis vain lyhyt kuuri, jonka jälkeen tiput takaisin normaaliarjen ruokahaasteiden keskelle.

Kurssilla käydään monipuolisesti läpi eri teemoja, mm. maksan puhdistuminen ja sen toiminnan tukeminen. Vatsan toiminta liittyy olennaisesti hyvinvointiimme sekä hormonitoimintaamme, ja terveelliset ruoan valmistusmenetelmät ovat peruspilareita arjen jaksamisessa. Kurssin tavoite on antaa eväitä myös tulevaisuuteen, jotta arkesi valinnat olisivat mahdollisimman puhtaita ja hedelmällisyyttä edistäviä. Tältä kurssilta saat energiaa ja se on suunniteltu helpottamaan arkeasi!


Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista