Kirjoittaja: Kati Partanen 14. 09. 2015
Jälkiruokaherkku avokadosta ja raakasuklaastakuulostaa syntisen hyvältä ja myös on sitä. Tätä täyteläistä herkkua ei paatuneinkaan herkkusuu tarvitse montaa lusikallista, jotta makeanhimo sammuu varmasti.
Avokado-raakasuklaamousse, 4-6 annosta
100g Goodio raakasuklaata
1 rkl kookosöljyä
2-3 rkl vaahterasiirappia
2 kypsää keskikokoista avokadoa
1 limetin mehu
1 tl vaniljasokeria
Marjoja ja yrttejä koristeluun
Pilko suklaa kulhoon ja sulata se hellävaraisesti vesihauteessa öljyn ja siirapin kanssa.
Kuori ja paloittele avokadot tehosilppuriin. Lisää limetin mehu, vaniljasokeri ja suklaaseos. Aja seos sileäksi ja jaa annoskuppeihin. Anna jähmettyä jääkaapissa noin puoli tuntia.
Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista