Joko tunnet nämä 3 kiinnostavaa ja erilaista kosmetiikkauutuutta?

Joko tunnet nämä 3 kiinnostavaa ja erilaista kosmetiikkauutuutta?

Valikoimaamme tulee jatkuvasti ihania uutuuksia, jotka olemme tarkan syynin ja testauksen jälkeen valinneet meille TwistBelle myyntiin sillä uskomme sinun hyötyvän ja ilahtuvan niistä! Tähän blogipostaukseen halusimme nostaa kolme erikoisempaa uutuutta, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

1. Aivan uudenlainen kuivashampoo: Innersense Refresh kuivashampoo

Innersense Refresh Dry Shampoo on vaahdosta jauhemaiseksi muuttuva kuivashampoo, joka auttaa vähentämään hiusten rasvaisuuttaa ja antaa hiukselle rakennetta sekä tekstuuria hiusten pesujen välissä.

Voit käyttää tuotetta siis sekä freesaamaan hiuksia pesujen välissä tai antamaan kevyesti rakennetta ja tuuheutta muotoilua tai kampausta varten.

Vannoutuneille, jopa "koukuttuneille", kuivashampoon käyttäjille voi kuivashampoiden käyttö olla rasite hiuspohjalle, mikäli tuotteita käytetään paljon ja ne ovat erityisen voimakkaasti rasvaa sitovia. Hiuspohja voi kuivua ja alkaa kutisemaan. Innersensen Refresh kuivashampoossa rasvaa sitovina raaka-aineina toimii tapiokatärkkelys ja taikapähkinä, jotka ovat esimerkiksi talkkia ihoystävällisempi vaihtoehto.

Refresh kuivashampoo auttaa freesaamaan hukset silloin kun et halua tai jaksa pestä hiuksia, mutta kaipaat hiuksiin raikastusta, ne ovat rasvoittuneet päivän tai yön aikana.

Katso alta videolta miten tuotetta käytetään!

2. Monikäyttöinen huuli- ja poskiväri

Tämä Korento by Flow Cosmeticsin voidemainen huuli- ja poskiväri on runsaan pigmentin omaava, ihoa hoitava meikkituote, josta voi sipaista piristystä niin huulille kuin poskillekin!

Tuotteesta löytyvät luonnonvahat, raakakaakaovoi sekä antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen Korento Berry Active Complex™ -yhdiste arktisista marjoista pitävät ihosi ravittuna, kosteutettuna ja joustavana. Tuote on superriittoisa ja valikoimamme sävyt ovat myös vegaanisia. <3

3. Luonnollinen vastine retinolille: BYBI Bakuchiol Booster

Tämä uutuus onkin jo monelle teistä tuttu ja uusi suosikkituote. BYBI Boosterit ovat saaneet niin suuren suosion, että ne on myyty niin meiltä kuin valmistajalta jatkuvasti loppuun lähes välittömästi uuden erän saavuttua.

Boostereista suosituimmaksi on odotuksiemme mukaan noussut Bakuchiol, joka on iholle salamannopeasti imeytyvä öljyseerumi, jossa on 1% ihoa tehokkaasti hoitavaa bakuchiol öljyä.

Bakuchiol on luonnollinen vastine ikääntymisen merkkien ja aknen hoitoon yleisesti käytetylle retinolille. Toisin kuin retinoli, bakuchiol sopii hyvin myös herkälle iholle. On tutkittu, että bakuchiolla on samanlaiset vaikutukset iholle kuin retinolilla, mutta ilman haittavaikutuksia kuten kuivuutta, hilseilevää ihoa, ärtymistä, tulehdusta ja valoherkkyyttä.

BYBI boosterissa bakuchiol on yhdistetty erittäin antioksidanttipitoiseen skvalaaniin, joka auttaa bakuchiolia imeytymään riittävän syvälle ihoon missä se voi vaikuttaa jo syntyneisiinryppyihin ja ihon kuntoon.

Suosittelemme tutustumaan myös Bakuchiolin superkiinnostaviin kavereihin: mehuteollisuuden ylijäämäsiemenistä valmistettuun, kuivan ihon Strawberry boosteriin sekä ihoa kirkastavan ja saasteilta suojaavaan Buriti boosteriin!

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

BYBI Bakuchiol Booster 15ml Luonnollinen vaihtoehto retinolille
19,90 €

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

BYBI: Naiset todellisen kosmetiikan superfoodien takana

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista