0

Ostoskorisi on tyhjä

Onko kasvovesi turha tuote?

Onko kasvovesi turha tuote

Monet ajattelevat, että kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, mutta itseasiassa sen tärkeämpi tarkoitus on kosteuttaa ihoa. Kasvovesi onkin yksi väärin ymmärretyimmistä tuotteista ihonhoidossa eikä ole itsestään selvää, että on helppo löytää laadukas kasvovesi

Kasvoveden tärkeyttä osana ihonhoitorutiinia ei voi ylikorostaa! Sen tulisi olla yksi ihonhoitorutiinisi peruspilareista.

Kasvovesi oikein käytettynä on loistava apu monenlaiseen ihon oireeseen. Esimerkiksi pintakuivuuden ja kuivuuden hoitamisessa sekä kimmoisuuden tuomisessa iholle kasvovesi on aivan omiaan!

Kun lisää kasvoveden omaan ihonhoitorutiiniin voi huomata jo yhdessä päivässä muutoksen ihon kunnossa!

Kasvovedestä on kuitenkin iholle myös muuta hyötyä. 

Mitä hyötyä iholle on kasvovedestä?

Kasvovesi on mahtava tapa tarjota ihollesi kosteutta, jota se epätoivoisesti tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Kasvovesi on lisäksi erinomainen keino tasapainottaa ihon liika- ja vajaatoimintoja.

Kasvovedellä voidaan myös hoitaa ihon muita oireita kuten punoitusta, epäpuhtauksia tai liikarasvoittuvuutta.

Kasvoveden käytöstä on kuitenkin myös muuta hyötyä: se tehostaa sen jälkeen levitettävien hoitavien aineiden imeytymistä.

Raaka-aineiltaan laadukas kasvovesi auttaa viemään kasvovoiteen, -öljyn tai -balsamin sisältämät hoitavat ainesosat syvemmälle ihoosi, mikä tekee koko kosteutusrutiinista tehokkaamman, etenkin kun se käytetään edellä mainitun tavoin.

Miten kasvovettä käytetään oikeaoppisesti?

Jos olet tottunut käyttämään kasvovettä “puhdistuksen viimeistelyyn”, olet ehkä tottunut levittämään sitä vanulappuun ja pyyhkimään tällä kasvot. Tällä tavalla et kuitenkaan saa parasta hyötyä irti käyttämästäsi tuotteesta. Tuotetta menee myös usein tällä tavalla paljon hukkaan ja myös vanulappuja kuluu turhaan. 

Kasvovesi kannattaa siis käyttää niin, että se SUIHKUTETAAN KASVOILLE ja kosteutustuote levitetään iholle kasvojen ollessa vielä hieman kosteat. Tästä syystä kaikki valikoimamme kasvovedet ovat suihkutettavia.

Miten valitset itsellesi sopivan kasvoveden?

Sivujemme kasvovesi-kategoriasta löytyy kasvovesiä monenlaisiin eri tarpeisiin. Voit suodattaa sivulla omalle ihotyypillesi sopivia kasvovesiä ihosi tarve -kohdasta.

Olemme tähän alle keränneet vinkkejä kasvovesiin ihon eri tarpeita ajatellen:

 Tulehtuneelle ja ärtyneelle iholle ( myös akneen) - Antipodes Resurrect kasvovesi - Auttaa vähentämään ihon tulehdusta, epäpuhtauksia sekä liiallista talintuotantoa. Rauhoittaa ja kirkastaa ihoa ja tukee sen uudistumista.

 Epäpuhtaalle sekaiholle - Olivia Klein Hydra Toner - Hillitsee rasvoittuvuutta, ennaltaehkäisee finnien syntymistä ja vähentää punoitusta

✓ Kuivalle ja pintakuivalle iholle - BYBI Mega Mist - Tekee ihosta kosteutetun ja kimmoisan. Sisältää enemmän kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, kuin monet seerumit.

✓ Herkälle, mutta kuivalle iholle -  Pure=Beauty Birch Sap Mist - Kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän ja tasaisen. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tukee sen uudistumista.

✓ Herkästi punoittavalle iholle - Leahlani Ruby Toner - Vähentää ihon punoitusta, rauhoittaa ja kosteuttaa. 

Jos omalle iholle sopivien tuotteiden valitseminen tuntuu hankalalle, ihollasi on monta eri tarvetta tai sinun on vaikea miettiä mikä oma ihotyyppi on, suosittelemme tulemaan meille ihotyyppianalyysiin. Analyysissä täytät ennakkotietolomakkeen, jonka ihonhoidon asiantuntijamme käy ajatuksella läpi. Tuloksena saat asiantuntijamme sinulle henkilökohtaisesti laatiman noin 10-15 sivuisen oman ihosi "käyttöoppaan", joka sisältää tuotesuositukset sekä tarkat ohjeet mitä tehdä aamuin illoin ihon hoidosassa.

Analyysi voidaan tehdä myös etänä eli se ei vaadi paikalle tuloa myymälällemme.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu kaikkiin valikoimamme kasvovesiin ja löydä ihosi tarpeisiin sopiva tuote.
  2. Olethan uutiskirjeemme tilaaja? Saat kerran viikossa sähköpostiisi etuja ja inspiraatiota ihosi hoitoon. 
  3. Oletko tehnyt asiakastilin? Kanta-asiakasohjelmamme on luonnonkosmetiikan palkitsevin! Löydät tililtä henkilökohtaisia ja vaihtuvia etuja – tee tili jo maksutta jo nyt ja katso ensimmäinen etusi!

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista