0

Ostoskorisi on tyhjä

Ota INCIt haltuun - uusi verkkovalmennus julkaistaan kesäkuussa

Ota INCIt haltuun - Twistben uusi verkkovalmennus julkaistaan kesäkuussa

Kun ostat kosmetiikkatuotteita, tiedätkö todella mitä ostat? Sisältääkö tuote esimerkiksi riittävissä pitoisuuksissa markkinoituja raaka-aineita tai onko tuote sopiva juuri sinun ihollesi? Osaatko arvioida, maksatko tuotteiden laadukkaista raaka-aineista vai purkista, brändäyksestä ja turhista täyteaineista? Onko luonnolliseksi markkinoitu tuote todella luonnollinen?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen lukemalla tuotteen INCI- eli aineosaluetteloa. Jos olet koskaan haaveillut, että oppisit lukemaan INCI-listoja ja ymmärtäisit kosmetiikan raaka-aineita paremmin, niin meillä on sinulle hyviä uutisia!

Olemme kehittäneet juuri sinun tarpeitasi vastaavan verkkovalmennuksen: INCIt haltuun.

Kosmetiikan raaka-aineiden ja INCI-luetteloiden ympärillä käy kuhinaa tasaisin väliajoin. Me Twistbe:llä halusimme tehdä käytännönläheisen verkkovalmennuksen,jonka avulla opit lukemaan INCI-listoja ja ostamaan kosmetiikkaa, joka on 100% hyväksi ihollesi. 

Tälle kurssille olemme koonneet kattavan tietopaketin kosmetiikan raaka-aineisiin liittyen, sillä haluamme, että sinä pystyt tekemään parempia valintoja kosmetiikkaa ostaessasi.

INCIt haltuun -verkkovalmennus on myynnissä vain 16.-18.11.2021

Lue lisää valmennuksen tuotesivulta - sieltä voit tilata itsellesi alekoodin ja lisätietoa!  

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista