Paras luonnonkosmetiikan deodorantti? Uutuksia TwistBellä

Paras luonnonkosmetiikan deodorantti? Uutuksia TwistBellä

Supersuosittu deodorantti nyt tuubissa

Valikoimamme kuumin uutuus tulee FINE deodoranttibrändiltä. FINEn supersuosittu deodorantti on nimittäin nyt saatavilla myös erityisen kätevässä tuubissa. FINEn 100% luonnolliset ja tehokkaat deodorantit ovat saaneet maailmalla huikeat arvostelut ja ne ovat myös TwistBen asiakkaiden rakastamia. 

Monet kuluttajat etsivät tänä päivänä vaihtoehtoja alumiinittomiksi deodoranteiksi ja luonnonkosmetiikan puolella usein haasteena on löytää deodorantti, joka pitää hajut ja hien kurissa. Tämä onkin yksi syy, miksi FINE on asiakkaiden keskuudessa niin pidetty. Plussaa tuote saa myös unisex tuoksustaa, jonka ansioista se sopii tuoksumaailmaltaan meille kaikille. FINE deodorantti on erittäin kätevä ottaa mukaan reissuun tai urheilemaan pienen kokonsa vuoksi. Lisäksi se on erittäin riittoisa, joten pienikin purkki riittää useaksi kuukaudeksi.

TwistBen asiakkaat kommentoivat FINE deodorantteja muun muassa näin:

Tästä on tullut vakiotuote kaappiini, varma (ei hajua eikä kosteutta) mutta hellä kainaloille :)”

“Hyvin pieni määrä tuotetta riittää, hoitaa hyvin kainaloiden herkkää ihoa.”

“(FINE) Deodorantti tekee sen mitä sen pitää. Piti myös urheillessa, eli pahemmin ei haisuja päässyt kehittymään. “

“Raikas ja melko voimakas tuoksu, ei mitenkään eroityisen "naisellinen", sopii hyvin myös miehille. Levittyi hyvin ja tuntui iholla hyvältä. Todella tehokas.”

Lisää asiakasarvosteluja voit lukea FINE deodorantti tuotesivuilta.

Herkkäihoisille nyt ruokasoodaton deodorantti

Toinen tuoteuutuus FINEltä on heidän ruokasoodaton deodorantti, jota on saatavilla täysikokoisena lasipurkissa sekä näytekokoisena. Osalle herkkäihoisista ruokasoodaa sisältävät deodorantit voivat aiheuttaa kainaloissa ärsytystä, etenkin silloin, kun ruokasooda löytyy aivan ainesosaluettelon kärkipäästä. (Tunnistat sen nimellä Sodium Bicarbonate)

Me TwistBellä valitsimme FINE deodorantit valikoimiimme niiden raaka-ainesisällön vuoksi.Berliiniläinen FINE valmistaa deodoranttinsa käsin Saksassa.FINE deodorantit ovat 100% luonnollisia, 100% vegaanisia sekä raaka-aineet ovat luomua niin pitkälle kuin mahdollista. Tuote on alumiinisuolaton eli se on valmistettu ilman aluminiiniklorohydraatti ja aluminiumzirkoniumia. Se on myös nanopartikkeliton ja parabeeniton. FINE deodorantti on lisäksi täysin säilöntäaineeton, väriaineeton, täyteaineeton ja ilman keinotekoisia hajusteita valmistettu.

Jos haluat testata sopiiko FINE deodorantti juuri sinulle, voit ostaa tuotteen kätevässä testerikoossa:
Joko sinä olet kokeillut FINE dedorantteja? Kaikkiin TwistBe valikoiman deodorantteihin pääset tutustumaan täällä.

Onko TwistBe sinulle uusi paikka? Lue esittelymmeja tutustu tarkemmin TwistBehen.

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista