0

Ostoskorisi on tyhjä

Ripsienpidennykset ja ihonhoitotuotteet – näin valitset sopivat tuotteet

Ripsienpidennykset ja ihonhoitotuotteet – näin valitset sopivat tuotteet

Meiltä kysytään usein, mitä valikoimamme tuotteista voidaan käyttää yhdessä ripsienpidennysten kanssa. On muutamia seikkoja, jotka kannattaa huomioida, kun valitset tuotteita käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa. Ota vinkit talteen tästä blogista!

Vältä näitä raaka-aineita, jos sinulla on ripsienpidennykset 

Glyseriini

Glyseriini on kosteutta ihoon sitova raaka-aine, eli humektantti. Raaka-aine on hyvin yleinen kosmetiikassa ja törmäät siihen varmasti, kun kääntelet kotona kosmetiikkapurkkeja. Ripsienpidennysten kannalta glyseriini suurina pitoisuuksina ei kuitenkaan ole paras mahdollinen raaka-aine. Se saattaa ns. liimata ripsikuituja yhteen, jolloin niiden pysyvyys heikkenee ja ulkonäkö muuttuu. 

Öljyt

Öljyt heikentävät ripsienpidennyksen laitossa käytettyjen liimojen sidoksia, jolloin pidennykset lähtevät nopeammin tippumaan. On olemassa myös liimoja, joiden kanssa voit käyttää öljymäisiä tuotteita. Nämä liimat ovat kuitenkin harvemmin käytettyjä, joten suosittelemme kysymään aina omalta ripsiteknikolta hänellä käytössä olevasta liimasta lisätietoja, jotta ripsienpidennyksesi pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään.

Nämä valikoimamme tuotteet sopivat hyvin ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi:

Puhdistustuotteet

Täysin öljyttömät puhdistusaineet, esim. puhdistusgeelit ovat toimivat parhaiten ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi. 

VINKKI: Mikäli haluat käyttää puhdistustuotteita, jotka sisältävät öljyjä, kierrä silmänympärysalue. Voit käyttää puhdistuksessa apuna konjac-sientä

Kasvovedet

Yleisesti kasvovedet eivät sisällä öljyjä. Niissä saattaa kuitenkin olla suurina pitoisuuksina glyseriiniä. Ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi sinun kannattaa valita kasvovesi, josta kyseistä raaka-ainetta ei löydy.

VINKKI: Halutessasi voit myös levittää kasvoveden käsien kautta suihkuttamalla tuotteen ensin käsille ja painelemalla sen kasvoille välttäen silmänympärysaluetta. Näin voit käyttää kasvovesiä, jotka sisältävät glyseriiniä.

Seerumit, kasvovoiteet ja kasvoöljyt

Seerumeita, voiteita tai öljyjä valitessasi voit valita vapaasti ihosi tarpeita vastaavan tuotteen. Muista välttää tuotteiden levittämistä silmänympärysalueelle. Etenkin kasvoöljyjen kanssa kannattaa olla varovainen, ettei tuotetta joudu ripsirajaan. Jos kaipaat tuotesuosituksia, kysy meiltä lisää esimerkiksi verkkokauppamme chatissa tai sähköpostitse letstalk@twistbe.fi.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu tuotesuosituksiimme ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Jos kaipaat apua valinnan kanssa, asiantuntijamme auttavat mielellään sekä verkossa, että myymälällä Helsingin Kampissa.
  2. Älä jää paitsi parhaista ihonhoitovinkeistämme. Twistbelieverit eli twistben sisäpiiriläiset saavat tietoonsa aina ensimmäisenä ajankohtaiset ihonhoitovinkit, tuoteuutuudet sekä parhaat tarjoukset. Jos et halua jäädä näistä paitsi, tilaa uutiskirjeemme
  3. Muista, että ripsienpidennyksiä tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta niihin kertynyt lika ja tali eivät aiheuta tulehduksia silmään tai silmäluomiin. Ripsien peseminen vaikuttaa myös pidennyksen pysyvyyteen. Käytä aina pidennyksille tarkoitettua puhdistusainetta. Kysy lisää omalta ripsiteknikoltasi sopivasta ripsien pesuaineesta.

Emmi Lampinen
Emmi Lampinen


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista