0

Ostoskorisi on tyhjä

Top 12 ostetuimmat vuodelta 2017

Top 12 ostetuimmat vuodelta 2017

Keräsimme viime vuoden ostetuimmat tuotteet valikoimastamme tähän Top 12 listaan. Mukaan listalle nousivat myös kesken vuoden valikoimaamme saapuneet huippusuosion saavuttaneet BYBI Babe Balm ja Rimita deodorantti.

Nämä bestsellerimme edustavat loistavasti koko TwistBe valikoimaa johon valitsemme tarkkaan mukaan vain poikkeuksellisen laadukkasta ja oikeasti toimivaa kosmetiikkaa ja ihonhoidon kauneusruokia. Haluamme tarjota sinulle aina parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta ihonhoitoosi nopeasti ja vaivattomasti täältä verkkokaupastamme sekä Helsingin myymälältä.

1. Olivia Klein Hydra Lotion, 19,10€
Aloe vera pohjainen kevyt voide päivä- ja yökäyttöön kaikille ihotyypeille. Auttaa tasapainottamaan haitallisten bakteerien määrää iholle ja ehkäisee siten epäpuhtauksia. Kosteuttaa tehokkaasti, mutta talvella erityisesti kuivuuden kanssa kamppaileva iho voi kaivata Hydra Lotionin kaveriksi seerumia (esim. sarjan Hydra Serum) tai vaikkapa pienen määrän balsamia sitomaan kosteutta ja suojaamaan ihoa.

Miksi tätä rakastetaan?
Hydra Lotion on silkin kevyt, mutta ihoa tehokkaasti kosteuttava. Se jättää ihon pehmeän mattapintaiseksi ja soveltuu täydellisesti meikin alle. Hydra Lotionista erityisen tekee se, että se sopii loistavasti käytännössä kaikille ihotyypeille, myös hajusteherkistyneille. Hydra Lotionin hankinnasta kiittää myös kukkaro sillä sen hinta on 19,10€.

2. Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy, 13,90€
Tehokas ja iholle lempeä hoitoöljy kaikenlaisiin näppylöihin sekä ihon rasvoittumiseen. Tekee ihosta pehmeämmän ja auttaa hillitsemään hormonaalistakin näppyä. Sopii koko kasvoille ja vartalolle tai täsmäkäyttöön - sinä valitset.

Miksi tätä rakastetaan?
Koska se toimii! Tyypillisesti epäpuhtauksille tarkoitetut hoitotuotteet kuivattavat ihoa (ja sen avulla epäpuhtauksia), mutta tämä täydellinen yhdistelmä antiseptistä jojobaöljyä ja antibakteerista teepuun eteeristä öljyä on iholle lempeä ja näpyille armoton. Tuote on erittäin riittoisa ja maksaa vain 13,90€. Saatavilla taas viikolla 2, voit kuitenkin jo tilata omasi.

3. Lauren Brooke moussemeikkivoide, 31,90€
Täyteläinen, peittävä ja ihoa tehokkaasti hoitava meikkivoide, joka suojaa ihoa erinomaisesti etenkin näin talvella. Loistava myös kesällä, sillä antaa luonnollisen 28 suojakertoimen! Sisältää paljon upeita kasviöljyjä ja uutteita sekä reilusti ennenaikaista vanhenemista ehkäiseviä antioksidantteja.

Miksi tätä rakastetaan?
Koska tämä on aivan uudenlainen meikkituote, joka hoitaa ihoa ja tuntuu iholla ihanalta. Peittää reilusti, mutta luonnollisesti antaen iholle kauniin tasaisen pinnan. Ihanteellinen etenkin kuivalle ja normaalille iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle suosittelemme moussen erityisen hoitavan koostumuksen vuoksi kokeilemaan kasvoille ilman erillistä kasvovoidetta. Epäpuhtaalle ja akneiholle suosittelemme valikoimamme Alima Pure tai Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteria.

4. Olivia Klein Hydra Toner, 18,90€
Täydellinen pari Olivia Klein Hydra Lotionille. Aloe veraa, ruusuvettä ja glyseriiniä sisältävä kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hydra Lotionin tavoin sisältää iholla haitallisien bakteerien määrää hillitsevää rohtopajun salisyylihappoa ja on siten loistava valinta samanaikaisesti kuivuudesta ja epäpuhtauksista kärsivälle.

Miksi tätä rakastetaan?
Hydra Tonerin kuivuutta ja epäpuhtauksia samanaikaisesti hoitavan koostumuksensa ansiosta sen on bestsellereitämme. Sen todella hieno ja tasajakoinen sumutin tekee siitä myös täydellisen suihkuteltavan, myös suoraan meikin päälle!

5. Olivia Klein Oil Wash, 20,50€
Seitsemän ihoa hellivän luomuöljyn ja kahden ihoa korjaavan luomu-uutteen upea yhdistelmä, joka soveltuu todella moneen. Täydellinen valinta meikinpuhdistukseen (myös silmämeikille), kaksoispuhdistukseen, vartalon pesuun sekä kosteutukseen ja intiimipesuun. Sopii myös hiusten latvoille - ja liukuvoiteeksi.

Miksi tätä rakastetaan?
Oil Wash on täydellisen silkkinen yhdistelmä luomulaatuisia öljyjä, jotka jättävät ihon suloisen pehmeäksi. Se poistaa meikin tehokkaasti jättäen kasvot jo ensimmäisen kokeilun jälkeen ihanan tuntuiseksi. Vartalolle suihkussa saippuan sijaan käytettynä jättää ihon uskomattoman pehmeäksi! Kerää jatkuvasti kehuja myös liukuvoidekäyttöön soveltuvuudestaan ;)

6. Apeiron puhdistusmaito, 19,90€
Hellävarainen, manteliöljypohjainen puhdistusmaito, joka sopii erittäin herkällekin iholle. Loistava valinta sellaisenaan kevyelle meikille tai musliiniliinan kanssa tuhdimmallekin meikille. Täydellinen myös kaksoispuhdistuksen 2. vaiheeseen. Poistaa jopa kevyttä silmämeikkiä. Bestsellerimme myös nuorelle iholle!

Miksi tätä rakastetaan?
Tuotteen koostumus on kevyen kermainen ja se tuntuu ihanalta iholla. Puhdistusmaidoksi tehokas, mutta samaan aikaan super hellävarainen. Saatavilla taas viikolla 2, voit kuitenkin jo tilata omasi.

7. Olivia Klein Detox Masque, 13,40€
Tehokkaasti ihoa syväpuhdistava ja samanaikaisesti kosteuttava kasvonaamio. Detox Masquessa vihreä tee, lääkehiili sekä granaattiomenan hedelmähapon syväpuhdistavat ominaisuudet on yhdistetty luomuöljyjen ja panthenolin tehokosteutukseen. Sisältää lisäksi tutkitusti tehokkaan DMAE-yhdisteen, joka tukee solukalvoja ja parantaa merkittävästi ihon uusiutumista.

Miksi tätä rakastetaan?
Edellä oleva raaka-aine kuvaus sen jo kertoi, naamio täynnä huippuraaka-aineita. Tämä naamio kirkastaa kasvojen ilmettä jo ensimmäisen kerran jälkeen. Todella helppo levittää kasvoille ja säännöllisessä käytössä auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja saa ne siten näyttämään pienemmiltä.

8. Flow kosmetiikka ruusuvesi, 19,90€
100% luomulaatuinen puhdas ruusuvesi kasvojen kosteutukseen (ja puhdistuksen viimeistelyyn tarvittaessa). Hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää, couperoottista ja ikääntyvää ihoa mutta sopii hyvin myös muille ihotyypeille.

Miksi tätä rakastetaan?
Todella laadukas ruusuvesi, joka kosteuttaa ja hillitsee ihon punoitusta. Kaunis lasipullo. Ruusuvedellä on myös stressiä rauhoittavia ja onnellisuutta stimuloivia aromaterapeuttisia vaikutuksia, jotka varmasti vain lisäävät tyytyväisyyttä tuotetta kohtaan.

9. BYBI Babe Balm, 35€ / 23€
Babe Balm on ainutlaatuinen monitoimituote, joka kosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Se on täydellinen tuote kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Balsamin huippuraaka-aineita ovat vahvat antioksidantit koentsyymi Q10 ja skvalaani sekä ihoa tehokkaasti ravitsevat kokum, monoi, skvalaani, hibiskus ja kehäkukka. Tuote on 100% biohajoavassa tuubissa.

Miksi tätä rakastetaan?
Babe Balm hurmaa jo tuoksullaan, mutta voittaa lopullisesti puolelleen sen erittäin tehokkaasti ihoa hoitavan koostumuksensa ansiosta. Balsamiksi Babe Balm on verrattain kevyt ja nopeasti imeytyvä. Pakkauksen biohajoavuus tuo aina lisäpisteitä.

10. Rimita deo roll-on deodorantti, 9,90€
Kotimainen, 100% luonnollinen tehokas roll-on deodorantti. Ruokasoodaton, alkoholiton ja tietenkin myös alumiiniton.

Miksi tätä rakastetaan?
Rimita deo on tuonut helpotuksen monelle soodallisille deodoranteille herkityneelle. Se pitää hajut erityisen hyvin loitolla ja on myös loistava valinta erityisesti miehille joilla on kainalokarvoja. Raikas tuoksu on myös monien mieleen!

11. Balm Balm ruusunmarjaseerumi, 19,90€ / 13,90€
100% luomulaatuinen ja tehokkaasti ihoa ravitseva öljyseerumi. Kolmen upean öljyn ja viiden eteerisen öljyn melko simppeli, mutta ihoa tehokkaasti hoitava antioksidanttipommi. Loistava valinta kaikille ihotyypeille.

Miksi tätä rakastetaan?
Tämä öljyseerumi imeytyy nopeasti ja pehmentää ihoa jo lyhyen käytön jälkeen. Huikeaa hinta-laatusuhdetta tarjoava öljyseerumi!

12. Apeiron silmänympärysvoide, 26,90€
Kevyt, kiinteyttävä silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille. Sisältää ihoa silottavaa ja kosteutta tehokkaasti sitovaa hyaluronihappoa sekä parakrassi- ja alppitähtiuutetta, jotka rentouttavat lihaksia ja auttavat siten häivyttämään juonteiden ja ryppyjen merkkejä.

Miksi tätä rakastetaan?
Imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkiseksi, loistava meikin alle. Moni huomaa tuotteen vaikutuksen jo melko lyhyen käytön jälkeen. Saatavilla taas viikolla 2, voit kuitenkin jo tilata omasi.

VUODEN TULOKAS: BYBI BEAUTY
BYBI Beauty tuotteet saapuivat yksitellen markkinoille ja valikoimaamme loppuvuotta kohden, mutta nousivat nopeasti asiakkaidemme suosioomme. Yllä mainitun Babe Balmin lisäksi etenkin ihoa tehokkaasti kosteuttava ja silottava erityisen paljon hyaluronihappoa sisältävä Mega Mist kasvosuihke sekä kasvoja kosteuttava, kirkastava ja pehmentävä Prime Time 2-in-1 kasvokuorinta hipovat jo nyt edellä mainittuja piikkipaikkoja. Nyt odotamme pari ihanaa uutuutta heti alkuvuoteen.

Tutustu koko valikoimaamme täällä, toimitamme verkkokauppalähetykset aina seuraavaan mahdolliseen Postin jakeluun kauniisti pakattuna.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista