0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe Awards: Kiinnostavat tuoteuutuudet 2021

Twistbe Awards: Kiinnostavat tuoteuutuudet 2021

Vuosi 2021 toi valikoimaamme runsaasti kiinnostavia tuotteita ja sarjoja. Tästä syystä pistimme pystyyn leikkimieliset Twistbe Awardsit, jossa nostamme korokkeelle kiinnostavia tuotteita ja brändejä kaiken kaikkiaan kymmenessä kategoriassa. Löytyykö joukosta sinunkin suosikkeja?

1. Kotimainen uutuus: Moi Forest Nurturing Forest Dust Multipurpose Cream hoitovoide

Moi Forestin hoitovoiteen erikoisraaka-aineena toimii suomalaisten yliopistojen kehittämä Reconnecting Nature™ -mikrobiuute, eli suomalainen “metsäpöly”. Mikrobiuute tukee tutkitusti koko elimistön mikrobiomia, jolla on keskeinen rooli ihon hyvinvoinnissa, erilaisten iho-oireiden synnyssä ja hoidossa sekä kehon hyvinvoinnin ylläpidossa. Päiväkodeissa toteutetuissa tieteellisissä kokeissa todettiin muun muassa, että metsäpölylle altistuneet lapset sairastelivat vähemmän.

Innovatiivisten raaka-aineiden lisäksi myös pakkaukseen on kiinnitetty huomiota. Hiilineutraali voide on pakattu uudenlaiseen, kierrätettävään kartonkiseen pakkaukseen. Tässä onkin upea lahja ekologisuutta arvostavalle läheiselle, jolle haluat antaa kokonaisvaltaista hyvinvointia! Kurkkaa myös erityisesti vauvoille ja pienille lapsille suunnattu hajusteeton versio. 

2. Uutuus hiuspohjalle ja hiuksille: Innersense Harmonic Treatment Oil hiusöljy 

Koska tätä uutuutta on odotettu vuositolkulla, ei valinta tässä kategoriassa ollut haastava: Innersense Harmonic Treatment Oil on täydellinen tuote ongelmahiuspohjalle, sillä se tasapainottaa ja ravitsee hiuspohjaa.

Monikäyttöinen öljy auttaa palauttamaan hiuspohjan ja hiuksen luonnollisen tasapainon, rauhoittamaan tulehdusta, hillitsemään liikarasvoittumista sekä rauhoittamaan kuivaa ja kutisevaa hiuspohjaa.

Öljyssä on kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus. Öljy sopii myös kiharan hiuksen silottamiseen ja ehostamiseen.

3. Vuoden tehotuote: Dhyvana Pro Retinol ampulli

Dhyvanan Pro Retinol tehohoitoampullit uudistavat ja kiinteyttävät ihoa sekä hidastavat ikääntymisen merkkejä juonteita häivyttäen. Ampullit sisältävät runsaasti vegaanista hyaluronihappoa sekä bakuchiolia, joka on luonnollinen vastine retinolille ilman retinolille tyypillisiä haittavaikutuksia. Tuote sopii myös herkälle iholle.

Yhdessä pakkauksessa on yhteensä 7 kpl ampulleja. Voit käyttää yhden ampullipakkauksen 7 päivän intensiivikuurina tai 28 päivän ylläpitävänä hoitona seerumin kaltaisesti. Ampulleista saat näppärän lisän ihonhoitorutiiniisi!

4. Uusi brändi Twistbe-valikoimassa: Leahlani

Leahlanin ylelliset ja tehokkaat tuotteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa Katin ja Veeran ihonhoitorutiinissa: Veeran lempparituote on Tropical Enzyme puhdistusöljy ja Katin Honey Love 3-in-1 kasvokuorinta.

Kaikki Leahlanin tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä Leahlanin omalla studiolla Havaijin Kauiailla. Tuotteet sisältävät ainoastaan 100 % ihoa hoitavia raaka-aineita, joista mahdollisimman moni hankitaan paikallisesti Havaijilta.

Kosmetiikan raaka-aineita lennätetään usein pitkiä matkoja maailman ympäri. Leahlanin tuotteet ovat raaka-aineiltaan todellista lähiluomua Havaijilla. Vaikka matka Suomeen on pitkä, olemme halunneet mahdollistaa tämän trooppisen tuulahduksen kaukomatkojen kaipuuseen, sillä tiedämme, että Leahlanin tuotteiden raaka-aineet eivät ole ennen valmistusta kiertäneet ympäri maailmaa. 

Ihastuimme sarjaan niin, että suunnittelimme hoitolallemme Leahlani-tuotteilla tehtävän Pako tropiikkiin -kasvohoidon. Hoidon avulla pääset tutustumaan sarjan herkullisen trooppiseen tuoksumaailmaan ja tutustumaan juuri sinulle sopiviin tuotteisiin.

5. Sisäisen ihonhoidon suosikit: maksakapselit ja rasvahappotesti

Saamme runsaasti kysymyksiä alhaiseen ferritiiniin liittyen, joka vaikuttaa monen muun vaivan lisäksi myös muun muassa ihon kuivuuteen. Ferritiiniarvoja voi olla haastava tasapainottaa ja moni kamppaileekin tämän ongelman kanssa. Siksi olimme innoissamme, kun saimme valikoimaamme Nordic Kings maksakapselit. Näillä Kati sai varastorauta-arvonsa nousemaan!

Maksakapselit valmistetaan 100% ruotsalaisten eläinten sisäelimistä, jotka usein menevät muuten hukkaan. Nordic Kings työskentelee ainoastaan kasvattajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet antamaan eläimille parhaan mahdollisen elinympäristön, laadukkaan ruokavalion sekä elämän ilman hormoneja, antibiootteja ja torjunta-aineita. 

Toinen kiinnostava sisäisen ihonhoidon suosikkimme on Biomedin rasvahappotesti, jolla voit mittauttaa rasvahappotasapainosi luotettavasti ja helposti kotona. Sormenpäästä tehtävä rasvahappotesti mittaa ja analysoi verestäsi 20 eri rasvahappoarvoa, muun muassa Omega-3 ja 6-rasvahappoja, jotka ovat elimistölle välttämättömiä ja myös iholle erittäin tärkeitä. Testi on hyvä työkalu sisäiseen ihonhoitoon etenkin tulehduksellisista kuten atopiasta, aknesta, psorista ja ruusufinnistä kärsiville. 

6. Monipuolinen meikkisarja: Zao

Toteutimme kesällä asiakastyytyväisyyskyselyn, josta ilmeni, että asiakkaamme toivovat lisää meikkejä valikoimaamme. Ryhdyimme toimeen ja syksyllä valikoimamme kasvoi uuden ecocert-sertifioidun meikkibrändin, Zaon, verran. Erityismaininnan haluamme antaa Zaon silmämeikin pohjustusvoiteelle ja eyelinereille.

Uskallamme väittää, että Zaon silmämeikin pohjustusvoide on yksi luonnonkosmetiikan parhaista! Se pitää silmämeikkisi paikallaan ja kauniina koko päivän ja sopii niin rasvaisille kuin kuivillekkin silmäluomille. Se jättää ihon tasaiseksi ja mattaiseksi, jonka ansiosta luomiväri näyttää paremmalta ja pysyy pidempään siistinä! 

Zaon molemmat eyelinerit ovat omassa sarjassaan myös erinomaisia. Huopakärkisellä eyelinerilla onnistut varmasti tekemään joko paksumman tai ohuemman rajauksen mielesi mukaan. Jos haluat todella ohuen rajauksen, on sivellinkärkinen eyeliner nappivalinta!

7. Uutuus vartalolle: Eco by Sonya vartalokuorinta

Tuubiin pakattu vartalokuorinta on ollut kaikkien aikojen rakastetuin pakkausmuoto vartalokuorinnalle ja siksi olemme innoissamme, kun Eco by Sonya toi tuubin “takaisin”.

Eco by Sonya Pink Himalayan Salt Scrub on ylellinen ja upean tuoksuinen vartalokuorinta, joka tekee ihon kuorinnasta ihanan spa-hetken. Suolakuorinta hoitaa ihoasi laadukkaiden luomuöljyjen ja eteeristen öljyjen avulla. Virkistävän kuorinnan jälkeen ihosi on samettisen pehmeä, ravittu ja kosteutettu. Erinomainen haastavan ihon, kuten atooppisen tai epäpuhtauksista kärsivän ihon hoitoon!

8. Erinomainen ekotuote: Zao Bamboo Box 

Tuntuuko sinustakin siltä, että valmiista meikkipaleteista jää helposti yli sävyjä, joita ei käytä? Itse törmäämme tähän usein. Koska Twistbe-ideologiaan kuuluu hankkia vain tuotteita, joita oikeasti käyttää, on ekoteko valita myös meikit niin, että paletissa on vain sävyjä joita rakastat käyttää. Jos et halua yksittäisten luomivärinappien hukkuvan meikkipussiin, niin napsauta ne talteen Zaon Bamboo Boxiin.

Bamboo Box on kätevä, kaunis ja elegantti magneettirasia, johon voit koota juuri itsellesi täydellisen meikkipaletin Zaon meikeistä. Paletin pohja on magneetti, johon meikkinapit nappaavat kiinni ilman pelkoa irtoamisesta ja heilumisesta. Oman paletin sisältöä on näppärä päivittää vaihtuvien mieltymysten tai sesonkien mukaan. Valitse kolmen koon väliltä: XL, M ja duo. Isoimpaan XL-kokoiseen bamboboxiin saa kasattua kaikki omat suosikkituotteet luomiväreistä higlighteriin ja poskipunaan.

9. Kiinnostavin kosteutustuote: Laponie kasvonaamio 

Kotimainen Laponie tunnetaan skinimalistisista ja monikäyttöisistä tuotteistaan. Juuri monikäyttöisyytensä ansiosta haluamme nostaa Laponien kosteuttavan kasvonaamion vuoden kiinnostavimmaksi kosteutustuotteeksi. Sen voi jättää vaikuttamaan vaikkapa yön yli ja erittäin kuivaihoinen käyttää naamiota kasvovoiteena - naamio onkin täyteläisempi versio Laponien suositusta kasvovoiteesta. Laponien hajusteeton ja pelkistetty, mutta tehokkaasti vaikuttava naamio syväkosteuttaa, pehmentää, rauhoittaa sekä uudistaa ihoa ja se sopii loistavasti herkälle ja ongelmaiholle.

10. Vuoden 2021 tuote: Apeiron jojobateepuuöljy

Apeironin jojobateepuuöljy on tehokas ihonhoitoöljy finneihin, epäpuhtauksiin ja sisäänkasvaneiden karvojen hoitoon. Tämä ihmeöljyksikin tituleeratttu tuote on bestsellerimme tänäkin vuonna yli viidelläsadalla asiakasarvostelulla! 

Tuotteessa on ihanteellinen yhdistelmä jojobaa ja teepuuta - se on tehokas apu finneihin, mutta ei kuivata ihoa! Jojobaöljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa, antibakteerinen teepuuöljy ylläpitää ihon puhtautta ja nitistää finnejä. 

"Epäpuhtaan ihon must. Jos pitäisi valita vain yksi kauneudenhoitotuote autiolle saarelle, se olisi tämä."

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista