0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe Box tulee taas - talvibox tulee myyntiin 25.1.2022

Twistbe Box tulee myyntiin 25.1.2022

Lanseerasimme viime vuonna asiakkaidemme toiveesta ensimmäisen Twistbe Boxin. Jokainen Twistbe Box on tarkkaan mietitty kokonaisuus sisältäen vain laadukkaita, boxin teemaan sopivia tuotteita. 

Rakastettu ja loppuunmyyty boximme tulee taas, sillä olemme valinneet teille jälleen ajankohtaiset must-have tuotteet talvi-ihon hoitoon!

Tuotteiden arvo on erikseen ostettuna 125,8 €, mutta alekoodin tilanneet saavat Twistbe Boxin edullisemmin hintaan 75 €! Tilaa alekoodisi tästä viimeistään 24.1.2022, sillä Twistbe Box on myynnissä vain rajoitetun ajan, 25.-27.1.2022 tai niin kauan kun boxeja riittää.

Sopiiko Twistbe Box minulle?

Boxin tuotteiden ideana on täydentää nykyistä ihonhoitorutiiniasi. Tuotteiden avulla saat muokattua ihonhoitorutiinisi vastaamaan talven mukanaan tuomiin haasteisiin. 

Boxissa on kaiken kaikkiaan neljä laadukasta tuotetta, joista kaksi on täysikokoisia ja kaksi matkakokoisia tuotteita. Lisäksi mukaan on pakattu kaksi näytettä. Ne sopivat kaikille ihotyypeille, niin nuorille kuin vanhemmille! 

Mukana on muun muassa tuote, joka tulisi löytyä jokaisen kaapista, sekä tuote todellista hemmottelu kaipaavalle (kukapa meistä ei kaipaisi…). 

Tuotteista 3 on vegaanisia ja kaikki tuotteet löytyvät valikoimastamme. Jos siis ihastut boxin tuotteisiin, voit hankkia meiltä jatkossa täydennystä. 

Twistbe Box - enemmän kuin beauty box

Twistbe-tyyliin olemme tehneet beauty boximmekin omalla twistillä. Siksi Twistbe Boxin mukana saat pääsyn videotutoriaaleihin, joissa opastamme sinua tuotteiden käyttämisessä, kerromme missä järjestyksessä tuotteita kannattaa käyttää parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi sekä jaamme parhaat vinkkimme talviajan ihonhoitoon. Näin saat varmasti tuotteista kaiken hyödyn irti ja parhaat tulokset ihosi hoitoon! 

Kaikki Boxin ostaneet saavat yksinoikeudella pääsyn tutoriaalien pariin. Olemme saaneet aiempien Boxien tutoriaaleista runsaasti kiitosta - voit lukea asiakaspalautteita boxin tuotesivulta. 

Twistbe Box on myynnissä vain rajoitetun ajan 25.-27.1.2022. Boxin saa parhaaseen hintaan alekoodilla, joka lähetetään sähköpostitse myynnin alkaessa. Tutustu Boxiin tarkemmin ja tilaa itsellesi alekoodi sekä ilmoitus, kun Twistbe Box tulee saataville verkkokauppaamme! 

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista