Twistbe mukana I love me 2022 -messuilla

Twistbe mukana I love me -messuilla

Pitkä odotus palkitaan pian, sillä I love me -messut palaavat Messukeskukseen parin vuoden tauon jälkeen 21.-23.10.2022! Lilan Twistbe maailman löydät osastolta 7d110. Messut ovat yksi meidän syksyn kohokohdista ja koska kaikki eivät pääse paikan päälle, halusimme tuoda messutunnelmaa myös verkkokauppaamme ja meidän somekanaviin. 

Otamme varaslähdön messuille verkkokaupassa keskiviikkona 19.10., jolloin julkaisemme kaikki messutarjoukset. Osa tarjouksista on voimassa vain verkossa, joten kannattaa kurkata verkon tarjoukset, vaikka olisitkin tulossa viikonloppuna Messukeskukseen.

Lisäksi julkaisemme Twistbe-tyyliin kiinnostavaa ja hyödyllistä live-ohjelmaa Instagramin puolella. Teemana on tällä kertaa tuloksekas ihonhoito ja olemme suunnitelleet sen ympärille niin ohjelman kuin tarjoukset. 

Messutarjouksia jopa -60%

Olemme koonneet messuille huikean määrän tarjouksia ja mukana on tietysti myös luonnonkosmetiikan bestsellereitä sekä kiinnostavia uutuuksia. Löydät kaikki messutarjoukset kootusti yhdeltä sivulta 19.10. alkaen. 


Kokoamme jokaisen messupäivän tärppi- ja liveluentojen tuotteet kätevästi yhdelle sivulle verkkokauppaan. Päivitämme alle linkit päiväkohtaisille tarjoussivuille messujen edetessä.

Uutiskirjeemme tilaajat saavat tiedon tarjouksista sähköpostitse ensimmäisenä ja linkin päiväkohtaiselle tarjoussivulle. Tilaa siis uutiskirjeemme (jos et vielä ole tilaaja), niin pääset parhaisiin tarjouksiin ensimmäisenä käsiksi.

Kaikkia messutarjouksia on rajattu erä ja tarjoukset ovat voimassa 19.-23.10.2022 tai kunnes tuotteita riittää. Osa tarjouksista on voimassa vain verkossa. Myymälämme on kiinni messujen ajan 21.-23.10.2022 – tule siis moikkaamaan tiimiämme Messukeskukseen!

Messuohjelmaa Instagramissa ja Messukeskuksessa 

Huikeiden messutarjousten lisäksi luennoimme messuilla ja olemme valmistelleet teille seuraavat inspiroivat puheenvuorot Messukeskukseen:

 • Pe 21.10. klo 11.30-12.00 Klinikka-lava:Ikääntyneen ihon erityistarpeet – mitä huomioida?
 • Pe 21.10. klo 17.00-17.30 Forum-lava: Miten hoitaa ihoa jos se on montaa ihotyyppiä?
 • Su 23.10. klo 12.30-13.00 Forum-lava: Miten hoitaa iho-ongelmia? 

Messuosastollamme on jaossa maksuttomia twistbeliever-tarroja, sekä ihania, kierrätetyistä muovipulloista valmistettuja Twistbe-avainnauhoja hintaan 2,90€.

Tarjoamme osastollamme myös pika ihonhoitorutiinin analyysejä! Sinulle räätälöityjen ihonhoito-ohjeiden lisäksi saat rentouttavan hengähdyshetken messujen hulinasta Twistben lilassa maailmassa. Analyysiin varaamme aikaa 15 minuuttia ja se maksaa 20€. Analyysiin voi tulla walk-in-periaatteella, mikäli vapaita aikoja on. Jos haluat varmistaa itsellesi tietyn ajan, niin varaa aikasi ennakkoon alla olevan painikkeen kautta! 


Lisäksi toteutamme messuohjelmaa runsaasti Instagramin puolella. Luvassa on yhteensä seitsemän Instagram-liveä ihonhoidon täsmävinkkeineen, haastatteluineen ja tuotetärppeineen, sekä vinkkivideoita. Kaikki luennot on suunniteltu asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Katso alta koko Instagramin messuohjelma. 

Keskiviikko 19.10. 

 • aamu: LIVE: Kaikki oleellinen messuista!
 • iltapäivä: Sisäisen ihonhoidon LIVE: Miksi pelkkä kosmetiikka ei aina auta ihon kuivuuteen?

Torstai 20.10. 

 • aamu: LIVE: Online exclusive messutärpit
 • iltapäivä: LIVE: Kurkistus Twistbe messuosastolle (heti kun se valmistuu!)

Perjantai 21.10.

 • aamu: LIVE: Näin valitset oikean puhdistustuotteen omalle ihollesi
 • iltapäivä: TALLENNE: 3 yleisintä virhettä ihonpuhdistuksessa + 1 pomminvarma tapa onnistua 

Lauantai 22.10. 

 • aamu: LIVE: Miten tietää millaista kosteutusta oma iho kaipaa?
 • iltapäivä: TALLENNE: 3 tärppiä pintakuivuuden karkoitukseen

Sunnuntai 23.10. 

 • aamu: LIVE: Clean Swaps - 8 arkesi mullistavaa joka kodin must-have tuotetta
 • iltapäivä: TALLENNE: Pienen budjetin perustuotteet joka kylppäriin

Tervetuloa siis mukaan – ota tilimme seurantaan jo nyt tästä! Instagramista voit myös tilata muistutuksen itseäsi kiinnostavien livelähetysten alkamisesta ja lisäksi liveistä tulee tallenteet Instagram-tilimme videot-osioon niiden päätyttyä. Tule siis inspiroitumaan, viihtymään sekä lataamaan hyvää energiaa!

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista