0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe talvibox 2022 unboxing

Twistbe talvibox

Twistbe talvibox teki jo kolmannen tulonsa kun kokosimme uusimman talviboxin aiempien boxien toiveiden pohjalta!

Tämä box keskittyi nimensä mukaisesti talviajan ihonhoitoon eli erityisesti ihon syväkosteutukseen ja suojaamiseen.

Box keskittyi asiakkaiden toiveiden pohjalta kasvotuotteisiin, mutta mukana oli myös pari muuta talven must-have tuotetta. Tuotteista saa koottua koko ihonhoitorutiinin tai niillä voi täydentää omaa rutiinia pintakuivuuden ehkäisemiseksi. Boxin ostajat saavat aina pääsyn boxin tuotteiden videotutoriaaleihin joiden avulla tuotteista saa maksimaalisen hyödyn irti.

Boxin sisältä on aina yllätys sen tilaaville, mutta paljastetaan nyt uusimman boxin sisältö kaikille kiinnostuneille!

Talviboxissa oli mukana seuraavat tuotteet:

Evolve Daily Defence Moisture Mist kasvovesi (täysikokoinen)

“Ihanan hienojakoinen suihke ja miellyttävä tuoksu.”

Evolven Daily Defence Moisture Mist on tehokosteuttava sekä ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä kasvovesi. Tuotteen tehoraaka-aineina toimivat ihoa vapailta radikaaleilta suojaavat antioksidantit, jotka tuovat apua ihon ikääntymismuutoksiin sekä kuivuuteen. Lisäksi tuote sisältää ihon mikrobiomia tukevia ja tasapainottavia prebiootteja. Ja koska kyseessä on tehokosteuttava kasvovesi niin löytyy siitä myös tehokkaasti ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa.

Voit käyttää tuotetta aamuin-illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi sopii myös loistavasti meikin kiinnitykseen ja sitä voi hyvin lisäillä iholle päivän kuluessa. Hienojakoinen suihke ei sotke meikkiä ja levittyy iholle tasaisesti.

Ihana kasvovesi, etenkin talveen!

by mukk Deep Sea seerumi (matkakokoinen)

“Seerumi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Ihanan raikas ja virkistävä mieto tuoksu. Seerumi toimii meikin alla hyvin. Yhdessä kasvoveden ja -voiteen kanssa täydellinen yhdistelmä. Suosittelen lämpimästi!”

Tottakai talviboximme tarvitsee myös seerumin! Valitsimme yhden suosikeistamme, by mukk:in Deep Sea seerumin. Seerumi on ihana sekoitus kosteuttavia ja ihoa uudistavia raaka-aineita, jotka sopivat hoitamaan ihoasi talven pakkasilla. Aloe vera, probiootit, ruusu-uute, merivesi sekä antioksidanttinen punalevä tekevät tästä seerumista monipuolisesti ihoa tasapainottavan sekä kosteuttavan.

Seerumi tuo ihollesi sen kaipaamaa vesikosteutta.

by mukk on saanut inspiraationsa merestä sekä Saarenmaan upeasta luonnosta. Tämä näkyy myös boxissa olevassa seerumissa.

c/o GERD 24/7 Skin Balm balsami (matkakokoinen)

“Täyteläinen balsami. Atoopikkona sain avun tästä. Jännän tuntuinen, ensin tosi rasvainen iholla, mutta imeytyikin hyvin! Olen tyytyväinen tuotteeseen ja ostan uudelleen!”

Balsamit ovat todellisia ihon monitoimituotteita ja superkosteuttajia, joilla voit parantaa ihosi kosteustasapainoa merkittävästi. Voit käyttää balmia esimerkiksi korvaamaan yövoiteen, suojaamaan ihoa saunoessa tai talvisin kovilla pakkasilla.

Balmit ovat talven must-tuote ihonhoitorutiinin viimeistelyyn. Balmin avulla saat kosteuden lukittua ihoon.

Valitsimme boxiin hajusteettoman c/o GERDin 24/7 balmin. Se sisältää paljon laadukkaita kasviöljyjä, jotka tuovat ihollesi hyviä rasvahappoja. Ne auttavat ravitsemaan ihoa tehden siitä pehmeän ja kimmoisan. Valitsimme juuri tämän balsamin boxiin, sillä se on varma valinta kaikille ihotyypeille.

Skin & Tonic huulivoide (täysikokoinen)

“Hyvä huulivoidepuikko. Pitää huulet pehmeänä pitkään eikä tarvitse koko ajan lisäillä.”

Skin & Tonic huulivoide tekee huulistasi todella pehmeät sekä hoidetut myös talven kovimmilla pakkasilla. Tuotetta löytyy kolmessa eri tuoksussa: ruusu, sitruuna sekä minttu. Näiden lisäksi löytyy tietenkin myös tuoksuton vaihtoehto.

Jokainen näistä huulivoiteista omaa täyteläisen koostumuksen, joka pitää huulet kosteutettuna pitkään. Skin & Tonicin huulivoiteet koostuvat vain 3-4 hoitavasta luomu raaka-aineesta. Mieletöntä, eikös?

Apeiron käsivoide (täysikokoinen)

“Tää on ihan paras käsivoide. Kosteuttaa ja rauhoittaa niin hyvin käsivarsienkin kutinaa ja kuivuutta. Tuoksu on huumaava”

Etsinnässä käsiä hoitava ja kosteuttava voide, joka imeytyy nopeasti jättämättä käsiä tahmean tuntuisiksi? Se on tässä! Apeironin käsivoide kulkee kätevästi mukana laukussa ja sitä on helppo lisätä tarpeen mukaan päivän menoissa sen nopean imeytymisen ansiosta. Sheavoi, baobaböljy, jojobaöljy, skvalaani sekä papaijauute auttavat suojaamaan ja hoitamaan kuivuudesta kärsiviä käsiä ja tekee niistä ihanan pehmeät ja kosteutetut.

Käsivoide olevan täydellinen lisä talviboxiin tuomaan kosteutta myös käsien iholle.

Talvi boxissa oli mukana seuraavat näytteet:

Evolve Kalahari Dream puhdistusöljy

“Olen nyt pari viikkoa käyttänyt tätä putsaria ja on vain pelkkää hyvää sanottavaa. Meikit lähtevät todella hyvin ja iho on ihanan pehmeä tämän jälkeen. Minulla on sekaiho johon silloin tällöin tulee epäpuhtautta. Ostan varmasti uudestaankin. Vaikuttaa todella riittoisalle myös.”

Kevyt, mutta silkkinen puhdistusöljy, joka emulgoituu iholta veden kanssa pyöritettäessä. Skvalaani sekä auringonkukansiemenöljy liuottavat meikkiä ja likaa kasvoilta. Näin tuote poistaakin meikin vaivatta ilman turhaa ihoa kuormittavaa hankausta.

Tuotteella on puhdistuksen lisäksi muitakin hoitavia ominaisuuksia - pink indigo rauhoittaa ihoa sekä rasvahapporikas Kalahari melonin siemenöljy pehmentää, suojaa sekä ravitsee ihoa. Tuote sopii loistavasti kaikille ihotyypeille.

Puhumme paljon ihon oikeaoppisesta puhdistuksesta ja sen tärkeydestä. Halusimme valita boxiin näytteen hyvästä puhdistustuotteesta.

Antipodes Aura Manuka Honey kasvonaamio

“Äärettömän kuivan, reaktiivisen ja herkästi tukkeutuvan ihon pelastus. Kosteuttaa, puhdistaa, reaktiivinen iho ei myöskään lehahtele tästä tuotteesta, päin vastoin rauhoittaa. Kirkastaa ja tekee ihosta pehmoisen ja tasaisen!”

Valitsimme toiseksi näytteeksi Antipodesin Aura Manuka Honey naamion. Naamio on erityisen hyvä sekä tasapainottamaan, että kosteuttamaan ihoa. Siksi se onkin yksi bestsellereitämme.

Tuotteen tehoraaka-aineena toimii nimensäkin mukaan Manuka hunaja. Manuka hunajaa on normaalia hunajaa ravinnerikkaampaa ja se sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon samalla pitäen epäpuhtaudet kurissa. Lisäksi tuote sisältää mm. vitamiinipitoista avokadoöljyä sekä ihoa kirkastavaa porkkanan siemenuutetta.

Tätä naamiota voit käyttää normaaliin tapaan: Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Halutessasi voit pitää naamiota pidempäänkin vaikutuksen tehostamiseksi. Tätä naamiota voit käyttää myös saunassa.

Mitä seuraavaksi?

  1. Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin saat tiedon, kun seuraava box tulee myyntiin. Lisäksi saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeen tilaajille.Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.
  2. Rekisteröidy kanta-asiakasohjelmaamme veloituksetta ja kurkista mikä henkilökohtainen etu sinua odottaa!
  3. Lue blogistamme lisää vinkkejä ihon kosteutukseen.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Kasvovesi Evolve Daily Defence Moisture Mist 100ml Tehokosteuttaa ja suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä
28,00 €
Kosteuttava seerumi by mukk Deep Sea Serum 30ml Kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa
36,90 €
℅ GERD 24/7 Skin Balm balsami, 2 kokoa Hajusteeton, suojaa, tasapainottaa ja pehmentää ihoa
3,90 €
Apeiron Hoitava käsivoide 75ml Imeytyy nopeasti, kosteuttaa tehokkaasti!
10,90 €
Puhdistusöljy Evolve Kalahari Dream Cleansing Oil, 3 kokoa Puhdistaa tehokkaasti ja huuhtoutuu vaivattomasti
13,00 €
Kasvonaamio Antipodes Aura Manuka Honey Mask, 2 kokoa Rauhoittaa, kosteuttaa ja auttaa epäpuhtauksiin
12,00 €
Skin & Tonic Naked Lip Balm huulirasva 4,3g Pitkäkestoista kosteutusta huulille!
5,90 €
Emmi Lampinen
Emmi Lampinen

Kosmetologi ja ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista