Twistben kesäboxin sisältö esittelyssä

Twistben kesäboxin sisältö esittelyssä

Twistbe Boxin idea on täydentää olemassa olevaa ihonhoitorutiiniasi. Boxin tuotteilla pystyt vastaamaan ajankohtaisen vuodenajan mukanaan tuomiin muutoksiin. Toisen Twistbe Boxin, eli kesäboxin, teemana oli ihon suojaaminen auringolta ja sen hoitaminen auringossa oleilun jälkeen. Nyt on aika paljastaa kesäboxin sisältö! 

Kesäboxissa oli mukana seuraavat tuotteet

Alga Maris aurinkovoidespray SPF 30

Alga Maris aurinkovoidespray tarjoaa ihollesi välittömän fysikaalisen, tehokkaan ja ympäristöystävällisen aurinkosuojan. Tuotteen teho perustuu kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin. Sen sisältämä punalevä on erittäin tehokas antioksidantti ennaltaehkäisten tehokkaasti auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita.

Dhyvana Sävytetty Anti-age Aurinkosuojavoide kasvoille SPF 30

Dhyvana on 100% fysikaalinen ns. laajankirjon aurinkosuoja, joka suojaa UVA- ja UVB-säteiltä! Kevyesti sävytetty SPF30 aurinkosuojavoide levittyy iholle helposti ja kauniisti tasoittaen samalla ihonsävyä - täydellinen tuote kesäpäiville jolloin et halua meikata tai haluat vain kevyen luonnollisen meikin! Voiteen pohja koostuu kosteuttavasta ja ihoa rauhoittavasta aloe verasta ja se sisältää lisäksi ihoa suojaavaa vadelmansiemenöljyä sekä auringonvaurioita korjaavaa bisabololia.

Pure=Beauty Youth Booster kasvoseerumi 30ml

Pure=Beauty Youth Booster kasvoseerumi hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, ja neutralisoi muun muassa auringon UV-säteiden sekä saasteiden aiheuttamia haittoja iholla. Täydellinen valinta tukemaan ihon hyvinvointia kesäauringossa oleskelun vastapainoksi. 

The Konjac Sponge Company Mandala konjac-sieni Aloe Vera 

Konjac-sieni on loistava tapa tehostaa ihon puhdistusta ja täydentää siten kesän ihonhoitorutiinia. Kesäboxiin saimme iloksemme uutuusversion asiakkaidemme rakastamista konjac-sienistä - rauhoittavaa aloe veraa sisältävän sienen. 

Dr. Bronner's nestesaippua

Dr. Bronner's saippuat ovat täysin luonnollisia ja 100% biohajoavia, joten ne ovat vesistöille ystävällisiä ja turvallisia tuotteita myös mökille mukaan. Ne ovat ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita eivätkä kuivata ihoa. Ihoa hoitavia öljyjä sisältävän koostumuksen ansiosta Dr. Bronner's saippua sopii erinomaisesti myös aurinkovoiteen poistoon. 

Leahlani Pua lei Coco Infusion

Pua Lei Kula on täydellinen after sun vartaloöljy, sillä sen sisältämä kookosöljy rauhoittaa ihoa ja kukuin, makadamian sekä tyrnin öljyt tarjoavat iholle runsaasti antioksidantteja ja tukevat kollageenin tuotantoa. Vartaloöljyssä on hienostunut kultainen hehku, joka kimaltelee maltillisen kauniisti auringossa.

Kesäboxissa oli mukana seuraavat näytteet

Flow Cosmetics Balm to Milk 

Flown Balm to Milk puhdistusvoide on suosikkiputsarimme, sillä siinä yhdistyy kaksoispuhdistuksen hyödyt helposti yhdessä tuotteessa! Balm to Milk sisältää runsaasti ihoa hoitavia kasviöljyjä, jotka puhdistavat ihon ja liottavat öljypohjaiset meikit ja aurinkovoiteet tehokkaasti, horjuttamatta sen luonnollisia toimintoja. Tuotteen useat raaka-aineet sisältävät runsaasti C -vitamiinia, jotka auttavat kirkastamaan ihoa.

Flow Cosmetics Entsyymikuorintanaamio 

Flown entsymaattinen kuorintanaamio on ihanteellinen tuote herkimmänkin ihon kuorinnaksi. Tässä Flown tuotteessa yhdistyy puhdistavan ja kirkastavan naamion sekä kuorinnan parhaat puolet. Se kirkastaa ihoa tehokkaasti entsymaattisen kuorinnan, syväpuhdistavien savien sekä C-vitamiinipitoisten marjojen ansiosta.

Nourish London Argan Skin Rescue Tehotiiviste

Nourish London Argan Skin Rescue tehotiiviste auttaa tukemaan kollageenintuotantoa ja silottamaan juonteita. Se on erinomainen valinta yötä vasten tehostamaan ihon yöllisiä korjaustoimenpiteitä ihon altistuttua päivällä auringon kollageenia hajottavalle ja kuivattavalle vaikutukselle. Se sopii hyvin myös auringonpolttamien hoitoon!

Tilaa lisätietoa Twistbe boxista

Haluaisitko saada Twistbe Boxin edullisempaan hintaan ja ilmoituksen, kun se tulee myyntiin? Täytä alla oleva lomake, niin pidämme sinut ajan tasalla!

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista