0

Ostoskorisi on tyhjä

Uusi kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kauppapaikka

Uusi kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kauppapaikka

Tiedote 24.10.2015

TwistBe on tänään avannut Suomen kattavimman luomun ympärille rakennetun hyvinvoinnin kauppa- ja kohtaamispaikan, joka tuo saman katon alle laadukkaimmat ja toimivimmat luomukosmetiikan tuotteet, kodinhoidon tuotteet, kirjallisuuden, luomupalveluntarjoajat sekä luomu- ja lähiruoan. Unohtamatta blogin puolelta löytyviä tee-se-itse- ja hyvinvointivinkkejä, reseptiikkaa sekä alan asiantuntijoiden vieraskynäkirjoituksia.

”Tarjoamme TwistBe:n kautta kuluttajille sen, mitä emme itse olleet muualta vielä löytäneet. Yhden palvelun alta läpinäkyvästi vain todella puhtaita tuotteita eettisesti toimivilta valmistajilta, jotka tunnemme henkilökohtaisesti.Veera Brückler, TwistBe toimitusjohtaja

Luomu kuuluu kaikille. Sen vuoksi TwistBe:n valikoimasta löytyy tuotteita kaiken tyyppisten kuluttajien mieltymyksille ja kukkaroille.

“Haluamme tehdä luomusta normin. Olemme tehneet todella kattavan pohjatyön löytääksemme puhtaimmat sekä toimivimmat luomukosmetiikan tuotteet. Luomuelämäntyyliin siirtyminen ei tarkoita kompromisseja tyylin tai kauneuden osalta, päinvastoin huomaat upeita muutoksia kehossasi ja terveydessäsi.”Kati Partanen, TwistBe markkinointijohtaja.

TwistBe:ltä löytyy muutamia kokonaisia sarjoja, mutta valtaosa valikoimasta koostuu noin 20 eri valmistajan tarjonnasta valikoiduista tuotteista Suomesta, Euroopasta ja Yhdysvalloista. Osa sarjoista kuten S.W. Basics, Lauren Brooke Cosmetiques ja Innersense saapuvat nyt ensimmäistä kertaa Euroopan markkinoille, ja osa kuten Alima Pure ja Organic Essence ensimmäistä kertaa Pohjoismaihin.

”Luomukosmetiikka ja -ruoka on nyt pinnalla ja sitä myös väärinkäytetään markkinoinnissa. Me haluamme olla kuluttajan luottamuksen arvoinen ja pitää tiukasti kiinni kriteereistämme. TwistBe on meille sydämen asia.” Susanna Laine, TwistBe talousjohtaja

Myös yritykset voivat kääntyä TwistBe:n puoleen halutessaan panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin. TwistBe järjestää yrityksille hyvinvointitapahtumia asiantuntijakumppaneidensa kanssa tavoitteenaan aina antaa eväitä ja innostusta pitkällä tähtäimellä yksittäisen hauskan päivän sijaan. Yritykset saavat TwistBe:ltä myös puhtaita hygieniatuotteita toimistolle, lähi- ja luomulaatuiset hedelmä-/vihanneskorit taukotiloihin sekä siivous- ja hierontapalveluita luomutuotteilla toteutettuna.

Puhdasta. Luomua. Rehellistä. Kaunista. The Way It’s Supposed to Be. TwistBe.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Kati Partanen
Markkinointijohtaja, TwistBe
kati@twistbe.fi
040 1969 602
twistbe.fi

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista