Vaniljainen raparperikiisseli

13. 08. 2016

Vaniljainen raparperikiisseli

Kesäiseen herkutteluun kuuluu ehdottomasti raparperi eri tavoin valmistettuna. Tämä hillitysti makeutettu kiisseli on monen mieleen eikä palmusokerin ansioista aiheuta piikkejä verensokerissa. Valmistat kiisselin helposti ja nopeasti yllätysvieraidenkin saapuessa!

Vaniljainen raparperikiisseli 4:lle
5 dl tuoreita raparperipaloja
0,6 dl kookospalmusokeria
7,5 dl vettä
1 vaniljatanko
2 rkl perunajauhoja

Tee näin:
Kaada raparperit, sokeri, vanilja ja vesi kattilaan. Keitä kunnes raparperit pehmenevät.

Sekoita perunajauhot pieneen määrään vettä ja kaada sitten ohuena nauhana kiisselin joukkoon. Kiehauta, mutta älä jätä kiehumaan.

Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi vaniljalla maustetun kookoskermavaahdon kanssa!

Lue myös:

Ravitseva mustikkasmoothie

Sokerikoukussa? Näin selätät mieliteot!

Avokado raakasuklaamousse

Kirjoittaja:
Kati Partanen

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja markkinointijohtaja


Liity postituslistalle

Suomi