0

Ostoskorisi on tyhjä

Vaniljainen raparperikiisseli

Vaniljainen raparperikiisseli

Kesäiseen herkutteluun kuuluu ehdottomasti raparperi eri tavoin valmistettuna. Tämä hillitysti makeutettu kiisseli on monen mieleen eikä palmusokerin ansioista aiheuta piikkejä verensokerissa. Valmistat kiisselin helposti ja nopeasti yllätysvieraidenkin saapuessa!

Vaniljainen raparperikiisseli 4:lle
5 dl tuoreita raparperipaloja
0,6 dl kookospalmusokeria
7,5 dl vettä
1 vaniljatanko
2 rkl perunajauhoja

Tee näin:
Kaada raparperit, sokeri, vanilja ja vesi kattilaan. Keitä kunnes raparperit pehmenevät.

Sekoita perunajauhot pieneen määrään vettä ja kaada sitten ohuena nauhana kiisselin joukkoon. Kiehauta, mutta älä jätä kiehumaan.

Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi vaniljalla maustetun kookoskermavaahdon kanssa!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista