0

Ostoskorisi on tyhjä

Vuoden 2018 rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet

Vuoden 2018 rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet

Näitä tuotteita rakastitte ja ostitte vuonna 2018 erityisen paljon! Tämä vuoden tulokas on vuosi sitten valikoimaamme saapuneet Nourish Londonin innovatiivinen Kale 3D puhdistusvoide ja vuoden nousija kotimainen Rimita roll-on deodorantti. joka kipusi jo sijalle 3!

Nämä bestsellerimme edustavat loistavasti koko TwistBe valikoimaa johon valitsemme tarkkaan mukaan vain poikkeuksellisen laadukkasta ja oikeasti toimivaa kosmetiikkaa ja ihonhoidon kauneusruokia. Haluamme tarjota sinulle aina parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta ihonhoitoosi nopeasti ja vaivattomasti täältä verkkokaupastamme sekä Helsingin myymälältä.

Nyt listauksen pariin! Lisää asiakasarvosteluja voit lukea kunkin tuotteen omalta tuotesivulta.

1. Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy, 13,90€

Tehokas ja iholle lempeä hoitoöljy kaikenlaisiin näppylöihin sekä ihon rasvoittumiseen. Tekee ihosta pehmeämmän ja auttaa hillitsemään hormonaalistakin näppyä. Sopii koko kasvoille ja vartalolle tai täsmäkäyttöön - sinä valitset.

Miksi tätä rakastetaan?

Koska se toimii! Tyypillisesti epäpuhtauksille tarkoitetut hoitotuotteet kuivattavat ihoa (ja sen avulla epäpuhtauksia), mutta tämä täydellinen yhdistelmä antibakteerista jojobaöljyä ja teepuun eteeristä öljyä on iholle lempeä ja näpyille armoton. Tuote on erittäin riittoisa ja maksaa vain 13,90€.

2. Olivia Klein Hydra Lotion, 19,90€

Aloe vera pohjainen kevyt voide päivä- ja yökäyttöön kaikille ihotyypeille. Auttaa tasapainottamaan haitallisten bakteerien määrää iholle ja ehkäisee siten epäpuhtauksia. Kosteuttaa tehokkaasti, mutta talvella erityisesti kuivuuden kanssa kamppaileva iho voi kaivata Hydra Lotionin kaveriksi seerumia (esim. sarjan Hydra Serum) tai vaikkapa pienen määrän balsamia sitomaan kosteutta ja suojaamaan ihoa.

Miksi tätä rakastetaan?

Hydra Lotion on silkin kevyt, mutta ihoa tehokkaasti kosteuttava. Se jättää ihon pehmeän mattapintaiseksi ja soveltuu täydellisesti meikin alle. Hydra Lotionista erityisen tekee se, että se sopii loistavasti käytännössä kaikille ihotyypeille, myös hajusteherkistyneille. Hydra Lotionin hankinnasta kiittää myös kukkaro, sillä sen hinta on 19,90€.

3. Rimita deo roll-on deodorantti, 9,90€

Vuoden nousija! Kotimainen, 100% luonnollinen tehokas roll-on deodorantti. Ruokasoodaton, alkoholiton ja tietenkin myös alumiiniton.

Miksi tätä rakastetaan?

Rimita deo on tuonut helpotuksen monelle soodallisille deodoranteille herkityneelle. Se pitää hajut erityisen hyvin loitolla ja on myös loistava valinta erityisesti miehille joilla on kainalokarvoja. Raikas tuoksu on myös monien mieleen!

4. Olivia Klein Hydra Toner, 18,90€

Täydellinen pari Olivia Klein Hydra Lotionille. Aloe veraa, ruusuvettä ja glyseriiniä sisältävä kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hydra Lotionin tavoin sisältää iholla haitallisien bakteerien määrää hillitsevää rohtopajun salisyylihappoa ja on siten loistava valinta samanaikaisesti kuivuudesta ja epäpuhtauksista kärsivälle.

Miksi tätä rakastetaan?

Hydra Tonerin kuivuutta ja epäpuhtauksia samanaikaisesti hoitavan koostumuksensa ansiosta se on bestsellereitämme, täydellinen valinta sekaiholle. Sen todella hieno ja tasajakoinen sumutin tekee siitä myös täydellisen suihkuteltavan, myös suoraan meikin päälle!

5. Lauren Brooke moussemeikkivoide, 31,90€

Täyteläinen, peittävä, täysin vedetön ja ihoa tehokkaasti hoitava meikkivoide, joka suojaa ihoa erinomaisesti etenkin näin talvella. Loistava myös kesällä, sillä antaa luonnollisen 28 suojakertoimen! Sisältää paljon upeita kasviöljyjä ja uutteita sekä reilusti ennenaikaista vanhenemista ehkäiseviä antioksidantteja.

Miksi tätä rakastetaan?

Koska tämä on todella ainutlaatuinen meikkituote, joka hoitaa ihoa ja tuntuu iholla upealta. Peittää reilusti, mutta luonnollisesti antaen iholle kauniin tasaisen pinnan. Ihanteellinen etenkin kuivalle ja normaalille iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle suosittelemme moussen erityisen hoitavan koostumuksen vuoksi kokeilemaan kasvoille ilman erillistä kasvovoidetta. Epäpuhtaalle ja akneiholle suosittelemme valikoimamme Lauren Brooke meikkipuuteria tai Alima Pure, Korento tai Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteria.

6. Olivia Klein Detox Masque, 13,40€

Tehokkaasti ihoa syväpuhdistava ja samanaikaisesti kosteuttava kasvonaamio. Detox Masquessa vihreä tee, lääkehiili sekä granaattiomenan hedelmähapon syväpuhdistavat ominaisuudet on yhdistetty luomuöljyjen ja pantenolin tehokosteutukseen. Sisältää lisäksi tutkitusti tehokkaan DMAE-yhdisteen, joka tukee solukalvoja ja parantaa merkittävästi ihon uusiutumista.

Miksi tätä rakastetaan?

Edellä oleva raaka-ainekuvaus sen jo kertoi, naamio täynnä huippuraaka-aineita. Tämä naamio kirkastaa kasvojen ilmettä jo ensimmäisen kerran jälkeen. Todella helppo levittää kasvoille ja säännöllisessä käytössä auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja saa ne siten näyttämään pienemmiltä.

7. Olivia Klein Oil Wash, 20,50€

Seitsemän ihoa hellivän luomuöljyn ja kahden ihoa korjaavan luomu-uutteen upea yhdistelmä, joka soveltuu todella moneen. Täydellinen valinta meikinpuhdistukseen (myös silmämeikille), kaksoispuhdistukseen, vartalon pesuun sekä kosteutukseen ja intiimipesuun. Sopii myös hiusten latvoille - ja liukuvoiteeksi.

Miksi tätä rakastetaan?

Oil Wash on täydellisen silkkinen yhdistelmä luomulaatuisia öljyjä, jotka jättävät ihon suloisen pehmeäksi. Se poistaa meikin tehokkaasti jättäen kasvot jo ensimmäisen kokeilun jälkeen upean tuntuiseksi. Vartalolle suihkussa saippuan sijaan käytettynä jättää ihon uskomattoman pehmeäksi, täydellinen myös perheen pienimpien kylpyveteen ja atooppisen ihon suojaksi suihkussa! Kerää jatkuvasti kehuja myös liukuvoidekäyttöön soveltuvuudestaan ;)

8. Apeiron puhdistusmaito, 19,90€

Hellävarainen, manteliöljypohjainen puhdistusmaito, joka sopii erittäin herkällekin iholle. Loistava valinta sellaisenaan kevyelle meikille tai musliiniliinan kanssa tuhdimmallekin meikille. Täydellinen myös kaksoispuhdistuksen 2. vaiheeseen. Poistaa jopa kevyttä silmämeikkiä. Bestsellerimme myös nuorelle iholle!

Miksi tätä rakastetaan?

Tuotteen koostumus on kevyen kermainen ja se tuntuu ihanalta iholla. Puhdistusmaidoksi tehokas, mutta samaan aikaan super hellävarainen.

9. Apeiron käsivoide, 9,90€

Kevyt, mutta tehokkaasti ihoa ravitseva käsivoide, joka imeytyy salamannopeasti. Baobaböljy, jojobaöljy, sheavoi, skvalaani sekä papaijauute auttavat suojaamaan kuivuudesta kärsiviä käsiä ja tekee niistä pehmeät. Raikas sitruksinen tuoksu. Jättää ihon pehmeäksi ja ravituksi ilman pelkoa tahmaisista tassuista!

Miksi tätä rakastetaan?

Tämä on täydellinen käsilaukkukäsivoide, joka kulkee mukanasi ja auttaa pitämään kädet pehmeinä. Voide imeytyy supernopeasti ja on siten täydellinen päivän mittaan käytettävä tuote. Kokeile ja ihastu!

10. Nourish London Kale 3D puhdistusvoide, 25,90€

Vuoden tulokas! Nourish Londonin Kale 3D puhdistusvoide on hauska ja innovatiivinen puhdistustuote, jonka väriä vaihtava ominaisuus varmistaa, että puhdistat kasvosi meikistä ja liasta perusteellisesti, mutta hellävaraisesti.

Puhdistusvoiteen antioksidanttipitoiset uutteet eliminoivat mm. ympäristön ja stressin haittoja iholta, hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta iholle ja probiootit auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja.

Miksi tätä rakastetaan?

Kale 3D putsari ihastuttaa tehollaan ja hellävaraisuudellaan. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisesti sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle loistava!

"Ensimmäinen kerta elämässäni kun puhdistusvoide tekee juuri sen mitä pitää. Eikä jää iho kireäksi puhdistamisen jälkeen, vaan on miellyttävä tunne kasvoilla."

11. BYBI Babe Balm, 36,90€ / 23,90€

Babe Balm on ainutlaatuinen monitoimituote, joka kosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Se on täydellinen tuote kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Balsamin huippuraaka-aineita ovat vahvat antioksidantit koentsyymi Q10 ja skvalaani sekä ihoa tehokkaasti ravitsevat kokum, monoi, skvalaani, hibiskus ja kehäkukka. 30ml Babe Balm tulee nyt uudessa koostumuksessa, joka on aikaisempaakin nopeammin imeytyvä!

Miksi tätä rakastetaan?

Babe Balm hurmaa jo tuoksullaan, mutta voittaa lopullisesti puolelleen sen erittäin tehokkaasti ihoa hoitavan koostumuksensa ansiosta. Balsamiksi Babe Balm on verrattain kevyt ja nopeasti imeytyvä.

12. Balm Balm ruusunmarjaseerumi, 19,90€ / 12,90€

100% luomulaatuinen ja tehokkaasti ihoa ravitseva öljyseerumi. Kolmen upean öljyn ja viiden eteerisen öljyn melko simppeli, mutta ihoa tehokkaasti hoitava antioksidanttipommi. Loistava valinta kaikille ihotyypeille.

Miksi tätä rakastetaan?

Tämä öljyseerumi imeytyy nopeasti ja pehmentää ihoa jo lyhyen käytön jälkeen. Huikeaa hinta-laatusuhdetta tarjoava öljyseerumi!

VUODEN TULOKKAAT:

Vuoden 2018 aikana olemme panostaneet aiempaa enemmän palvelemaan teitä yhä kokonaisvaltaisemmin ja laajensimme palveluvalikoimaamme HCA -hyvinvointimittauksella ja suoliston hyvinvointia ja toimintaa edistävillä, Annina Francioson kanssa yhteistyössä kootuilla paketeilla. Ihon ja koko kehon hyvinvointia edistävien ravintolisien rooli ihonhoidossa on keskeinen ja olemme koonneet teille joukon tärkeimpiä, korkealaatuisia valmisteita yhdessä ravintoneuvojiemme kanssa! Uutuutena toimme valikoimaamme myös eri iho-oireisiin ohjelmoitavat LED valohoidot TwistBe hoitolalla!

Tutustu koko valikoimaamme täällä, toimitamme verkkokauppalähetykset aina seuraavaan mahdolliseen Postin jakeluun kauniisti pakattuna. <3

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista