0

Ostoskorisi on tyhjä

Vuoden 2021 rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet

Vuoden 2021rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet

Tuttuun tapaan tänäkin vuonna halusimme listata vuoden 2021 rakastetuimmat ja ostetuimmat kosmetiikkatuotteet. Listauksessa on mukana useita edellisen vuoden suosikkeja, jotka vuodesta toiseen ihastuttavat asiakkaitamme, mutta mukaan mahtuu myös muutama uutuus.

Tutustu alla oleviin tuotteisiin, jotka ovat pullollaan ihoa aidosti hoitavia raaka-aineita. Asiakkaidemme arvosteluja voit lukea lisää tuotteen tuotekuvauksesta!

Nyt listauksen pariin!

1. Olivia Klein Hydra Spray Toner, 18,90€

“Tämä Olivia Kleinin Hydra Spray Toner on kyllä yksi mun luottotuotteista ja tämä on myös yksi niistä tuotteista, jotka on parantaneet mun ihoni kunnon.”

Kasvovesi on tuloksekkaan ihonhoidon kulmakivi. Tämä monipuolinen kasvovesi kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa sekä on loistava valinta tukkeutuvalle iholle, joten se vastaa monenlaisiin ihon eri tarpeisiin. Hydra Spray Tonerin sisältämä aloe vera, glyseriini ja ruusuvesi kosteuttavat ihoa. Rohtopajun salisyylihappo, taikapähkinä ja teepuu puolestaan auttavat hillitsemään epäpuhtauksia.

Miksi sitä rakastetaan?

Monet asiakkaat valitsevat Hydra Spray Tonerin kun tuntuu, että iholla on vähän kaikkea: kuivuutta, rasvoittuvuutta ja epäpuhtauksia. Hydra Spray Toner vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin.

Sen avulla ihmiset ovat päässeet ihon oireilusta eroon ja saaneet ihonsa tuntumaan ja näyttämään tasapainoiselta sekä hyvinvoivalta. Hydra Spray Tonerin hienojakoinen sumutin tekee siitä täydellisesti suihkutettavan kasvojen iholle. Ihanteellinen valinta seka- ja rasvoittuvalle iholle.

2. Apeiron Jojobateepuuöljy, 10,90€

“Tästä tulee ehdottomasti uusi luottotuote! Jättää ihon heleäksi ja terveen näköiseksi. :) Auttaa myös epäpuhtauksiin!”

Tämä upea kasvoöljy on valikoimamme bestsellereitä ja se nousi tänäkin vuonna yhdeksi asiakkaidemme rakastetuimmista tuotteista. Apeiron jojobateepuuöljy on tehokas tuote finneille sekä tasapainottamaan rasvoittuvaa ihoa. Se sopii niin täsmä tuotteeksi yksittäiselle finnille, kuin koko kasvojen ihon hoitoon. Kokeile myös selän epäpuhtauksille, rauhoittamaan ärtynyttä ihoa sheivauksen jälkeen sekä hoitamaan tulehtuneita karvatuppia.

Miksi sitä rakastetaan?

Apeiron Jojobteepuuöljy yksinkertaisesti vain toimii ja asiakkaamme ovat saaneet sen avulla uskomattomia tuloksia! Se tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja auttaa epäpuhtauksiin ilman kuivattavaa vaikutusta. Kasvoöljyn sisältämä jojobaöljy muistuttaa hyvin läheisesti ihomme oman talin koostumusta ja näin ollen hillitsee ihon rasvoittuvuutta. Teepuun eteerinen öljy puolestaan on antibakteerinen ja nujertaa finnit tehokkaasti. Sopii kaiken ikäisille.

3. Flow Cosmetics Balm to Milk, 36€

“Ehdoton suosikkiputsari! Puhdistaa meikin todella hyvin ja hellävaraisesti, eikä esimerkiksi silmämeikkiä tarvitse hangata loputtomiin. Ei kuivata ihoa ja on miellyttävä käyttää. 6/5“

Tämä kotimainen huipputuote puhdistaa meikin, lian ja päivän aikana iholle kertyneet ilmansaasteet tehokkaasti, mutta lempeästi jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi. Se sopii kaikille ihotyypeille, helposti tukkeutuvalle iholle loistava konjac sienen kanssa.

Miksi tätä rakastetaan?

Balm to Milk on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat helppoutta. Jos olet tähän asti käyttänyt geeli- tai vaahtopuhdistusta ja ihoasi kiristelee pesun jälkeen, kokeile Balm to Milk puhdistusbalsamia ja huomaat eron ihosi hyvinvoinnissa pian!

4. Olivia Klein Hydra Lotion 19,90€

“Ihanan kevyt ja miellyttävän tuntuinen iholla. Kosteuttaa silti omaa sekaihoa riittävästi. Toimii loistavasti myös meikin alla.”

Kevyt, mattaisen pinnan jättävä kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille niin päivä- kuin yökäyttöön. Kevyen koostumuksensa ansiosta se antaa myös meikille hyvän pohjan ja tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta. Loistava valinta nuorelle iholle. Auttaa hillitsemään haitallisten bakteerien määrää iholle sekä tasapainottaa ihoa ja sopii näin ollen myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Erinomainen kasvovoide myös kesäksi kevyen koostumuksn ansiosta.

Miksi sitä rakastetaan?

Hydra Lotion on nopeasti imeytyvä voide, joka jättää ihon mattaiseksi, mutta pehmeäksi. Kasvovoiteesta ihanteellisen tekee, että se sopii kaikille ihotyypeille niin naisille, kuin miehillekin ja myös hajusteherkille. Voiteessa on myös poikkeuksellisen hyvä hinta-laatusuhde.

5. Apeiron puhdistusmaito, 14,90€

Super ihana tuote. Ainut maitoputsari, joka ei jätä "kalvoa" tai rasvaiseksi ihoa. Iso plussa myös, että tukkeumat iholla ovat vähentyneet käytön myötä, putsari ei siis ole kuivattava. I h a n a tuote!”

Tehokas, mutta hellävarainen manteliöljy pohjainen puhdistusmaito, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Puhdistaa kevyen meikin vaivatta ja jättää ihon pehmeäksi. Toimii loistavasti myös kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheessa. Erinomainen valinta nuoren ensimmäiseksi puhdistustuotteeksi.

Miksi sitä rakastetaan?

Apeironin tuotteet tunnetaan erinomaisesta hintalaatu-suhteesta. Tämä puhdistusmaito levittyy iholle vaivatta ja puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta lempeästi jolloin iho tuntuu ja näyttää hyvinvoivalta. Toimiin hyvin koko perheen tuotteena!

6. Balm Balm Ruusunmarjaöljyseerumi, 19,90€

“Toimii erinomaisesti kosteuttamaan kuivaa ihoani. Rauhoittaa omaa couperoottista ihoani ja imeytyy hyvin. Ei tuki ihohuokosia. Iho on pysynyt ennenkuulumattoman hyvässä kunnossa vuodenaikan nähden.”

Balm Balmin kasvoöljy ihastuttaa vuodesta toiseen asiakkaitamme sen ihoa monipuolisesti hoitavilla ominaisuuksillaan, sillä se auttaa hoitamaan erilaisia ihon tarpeita kuten rasvoittuvuutta, kuivuutta, punoitusta ja pitämään finnit loitolla. Balm Balm ruusunmarjaöljy sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle ja se imeytyy iholle hyvin.

Miksi sitä rakastetaan?

Balm Balmin kasvoöljy on Olivia Hydra Spray Tonerin tapaan tuote, jonka ihmiset valitsevat kun iholla tuntuu olevan montaa eri tarvetta. Jos tuntuu, että ihosi punoittaa helposti, se on kuiva, siihen tulee epäpuhtauksia tai että iho rasvoittuu päivän mittaan, on Balm Balmin Ruusunmarjaöljyseerumi sinun valinta! Korvaa Balm Balmin öljyllä yövoide kokonaan tai sekoita sitä kasvovoiteen päälle jos tuntuu, että päivävoide ei riitä kosteuttamaan ihoa esimerkiksi talvisaikaan. Etenkin talvella ja kuivalla iholla sopii käytettäväksi myös meikin alle. Jos et ole aiemmin kokeillut kasvoöljyjä niin uskomme, että tulet ihastumaan tähän!

7. BYBI Bakuchiol Booster, 16,90€

“Olen käyttänyt tuotetta reilu kaksi viikkoa ja eron huomaa jo nyt. Tuote jättää ihon ihanan pehmeäksi. Olen käyttänyt öljyä myös kuiviin hiustenlatvoihin, johon se tuntuu purevan paremmin kuin normaali hiusöljyt.”

Bakuchiol on vain muutamasta raaka-aineesta koostuva öljyseerumi, jonka vaikutukset iholla voit nähdä jo muutaman käyttökerran jälkeen. Se silottaa ihoa, tekee siitä pehmeän ja kimmoisan sekä lisäksi Bakuchiolin avulla voidaan hoitaa epäpuhtauksia ja haalistaa aknearpia. Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille ilman ihoa kuivattavia ja herkistäviä vaikutuksia. Sopii myös herkän iho hoitoon, jolle tyypillisesti retinoli tuotteet eivät sovi.

Miksi sitä rakastetaan?

BYBI Bakuchiol boosterilla on sen tuotesivulla lähes 300 asiakasarvostelua. Asiakkaamme rakastavat Bakuchiolia erityisesti sen monipuolisuuden vuoksi. Jos iholla on useita eri tarpeita voi olla vaikeaa löytää tuotteita, jotka vastaavat kaikkiin ihon eri tarpeisiin. Bakuchiol kuitenkin hoitaa ihoa tehokkaasti. Sen koetaan kirkastavan ihoa, auttavan aknearpien hoidossa, pehmentävän ja siloittavan sekä vähentävän juonteita. Eli kyseessä on todellinen monitoimituote! Korvaa Bakuchiolilla yövoide tai sekoita sitä tippa kasvovoiteen joukkoon. Erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat iholle tasaisempaa sävyä, kirkastusta, sileyttä ja nuorekkuutta!

8. Olivia Klein Balance Cream, 24,90€

“Täyteläinen, mutta nopeasti imeytyvä voide. Toimii hyvin meikin alla ja iho tuntuu pehmeältä ja hyvinvoivalta koko päivän.”

Balance Cream on monen muun asiakkaidemme suosikkituotteen tapaan voide, joka vastaa moneen ihon eri tarpeeseen. Se rauhoittaa ihon punoitusta, kosteuttaa, pehmentää ja ennaltaehkäisee finnien syntymistä. Balance Cream on täyteläinen kosteusvoide kaikille ihotyypeille niin päivä- kuin yökäyttöön. Jos sinulla on kuiva helposti punoittava couperosaiho, johon tulee epäpuhtauksia esimerkiksi kuukautisten yhteydessä on Balance Cream erinomainen valinta!

Miksi sitä rakastetaan?

Balance Cream vähentää finnien syntymistä, tasoittaa ihon sävyä jättäen iholle pehmeän ja kosteutetun tunteen. Se vastaa moneen ihon eri tarpeeseen, joten se soveltuu hyvin helppoutta ja tehokkuutta arvostavalle! Hyvin imeytyvän koostumuksensa ansiosta soveltuu ihanteellisesti myös meikin alle. Loistava pari esimerkiksi kolmen muun tämän listan tuotteen kanssa: Hydra Spray Tonerin, Balm Balmin öljyn sekä Flow Cosmetics Balm to Milk puhdistusaineen kanssa! Näillä neljällä tuotteella saat muodostettua loistavan ihonhoitorutiinin kuivalle, herkälle, helposti punoittavalle ja finneihin taipuvaiselle iholle. Puhdista iltaisin Flow Cosmetics Balmilla kasvot ja kosteuta kasvovedellä sekä öljyllä iho. Aamuisin käytä iholle kasvovesi ja Balance Cream.

9. Flow Cosmetics ruusuvesi, 24€

“Jatkuvassa käytössä, kosteuttaa, virkistää, hieman ylellisyyttä arkeen antava ihanuus!”

Flown ruusuvesi on kuulunut Twistbe valikoimaan aivan alkumetreiltä lähtien. Sillä on lähes 300 asiakasarvostelua ja tuote on ollut erityisen pidetty punoittavan, kuivan ja herkän couperosaihon hoidossa. Monet käyttävät Flown ruusuvettä yhdessä edellä mainittujen Balance Creamin sekä Balm Balmin ruusunmarjaöljyseerumin kanssa ja ovat saaneet tällä kombolla uskomattoman hyviä tuloksia kuivan ja punoittavan ihon hoidossa.

Miksi tätä rakastetaan?

Flown ruusuveden yksinkertaisen tehokas koostumus on varmasti syy sen suosioon. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä vähentää ihon punoitusta. Ruusuvedellä on myös onnellisuutta stimuloivia aromaterapeuttisia vaikutuksia, jotka todennäköisesti vain lisäävät tyytyväisyyttä tätä tuotetta kohtaan ;)

10. Evolve Cleansing Melt, 25,90€

“Ihastuin! Kasvojen pesu ja puhdistus muuttui heti. Iho rakastui. Tuoksu miellyttävä ja koostumus hyvä. Hyvin puhdistaa meikin. Illalla odottaa oikein raikasta pesua tällä.”

Asiakkaamme ovat ihastuneita puhdistusbalsameihin, eikä syyttä. Joten sijalta 10 löytyy Evolven Cleansing Melt. Se on hellävarainen, mutta tehokas puhdistutuote, joka soveltuu erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle, joka reagoi herkästi kosmetiikan raaka-aineisiin. Evolve Cleansing Melt puhdistaa meikin tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu pehmeälle ja näyttää tasapainoiselle.

Miksi tätä rakastetaan?

Lukuisat asiakkaamme ovat saaneet ihonsa merkittävästi parempaan kuntoon vain vaihtamalla puhdistustuotteensa Cleansing Meltiin. Se ei kuormita ihon luontaista toimintaa, mutta puhdistaa kaikenlaisen meikin ja lian tehokkaasti. Näin ollen se ei rasita ihon kuntoa, jolloin iholla on paremmat edellytykset pysyä hyvinvoivana. Cleansing Melt sopii hyvin käytettäväksi yhteen seuraavan tuotteen eli Pure Beauty Birch Sap Mistin sekä Balance Creamin kanssa. Nämä kolme tuotetta yhdessä ovat erityisen ihanteellisia kuivalle ja herkälle iholle.

VUODEN TULOKAS:

Pure Beauty Birch Sap Mist 23,90€

“Tähän tuotteeseen jää koukkuun enkä voisi olla enää ilman. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Jättää raikkaan ja virkeän olon kasvoille.”

Pure Beauty kasvovedestä on tullut yksi rakastetuimmista tuotteista asiakkaidemme keskuudessa. Eikä ihmekään, sillä se sopii niin kuivalle, pintakuivalle, kuin herkällekin iholle. Kotimainen koivunmahlaa, hyaluronihappoa ja antioksidanttista pakuria sisältävä kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti tehden siitä pehmeän ja kimmoisan. Tähän kasvoveteen ei voi olla ihastumatta:) Kasvovesi sopii aivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Miksi sitä rakastetaan?

Birch Sap Mist kasvovesi yksinkertaisesti tekee ihosta hyvinvoivan, kuulaan ja tasapainoisen. Se vähentää tehokkaasti iholla olevaa (pinta)kuivuutta, rauhoittaa ihoa jättäen ihon ihanan tasaisen sävyiseksi, sileäksi ja kosteutetuksi. Hienojakoisen suuttimen ansiosta kasvovettä on myös miellyttävä suihkuttaa kasvoille.

Mitä seuraavaksi?

  1. Oletko kuullut Twistbe Boxista? Twistben talvibox tulee myyntiin 25.-27.1. Tilaamalla alekoodin saat sen nyt -40% alennuksella. Alekoodin tilaaminen onnistuu kätevästi täältä. 
  2. Tilaathan jo uutiskirjeemme? Saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeemme tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.
  3. Tutustu myös valikoimamme muihinkin bestsellereihin. Listauksen tuotteista löydät täältä. 

Maria Palosaari
Maria Palosaari


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista