0

Ostoskorisi on tyhjä

Arvonnat

Ihonhoitosi mullistamisen lisäksi haluamme jatkuvasti yllättää ja ilahduttaa juuri sinua! Tältä sivulta löydät kootusti kaikki käynnissä olevat arvontamme. Jos voitto osuu kohdallesi, olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Arvostele tuote ja voita 50 € lahjakortti

Auta meitä kehittämään tuotevalikoimaamme sinua entistä paremmin palvelevaksi arvostelemalla tilaamasi tuotteet, ja voit voittaa 50 € lahjakortin Twistbe verkkokauppaan ja myymälään! Arvomme palkinnon joka kuukausi kaikkien tuotesivulla arvostelun lähettäneiden ja sähköpostinsa jättäneiden kesken. Voit antaa niin monta arvostelua kuin haluat – jokainen arvostelu on yksi arpa!

Arvonnan säännöt

Tuotearvostelu -arvonta

Järjestäjä

Twistbe Oy
Y-tunnus 2670727-4
Lapinlahdenkatu 7
00180 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, lukuun ottamatta Twistben työntekijöitä tai heidän perheenjäseniään.

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja Twistben niiden perusteella tekemiä päätöksiä. Twistbellä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden sääntöjen mukaisesti.

Osallistumisaika

Voit osallistua arvontaan toistaiseksi. Arvomme palkinnon joka kuukausi.

Osallistuminen

Osallistu arvontaan kirjoittamalla ja lähettämällä tuotearvostelu osoitteessa twistbe.fi. Voit arvostella minkä tahansa valikoimaamme kuuluvan tuotteen sen tuotesivulla Kokemukset-osiossa Kirjoita omasi -painikkeen kautta. Täytä lomakkeelle nimesi, sähköpostisi, arvio tuotteesta ja klikkaa Lähetä arvostelu -painiketta.

Kirjautumalla asiakastilillesi voit arvioida kaikki meiltä tilaamasi tuotteet kerralla.

Jokainen kirjoittamasi arvostelu on yksi arpa. Kaikki kuukauden aikana kirjoittamasi arvonnat osallistuvat sen kuukauden arvontaan.

Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan joka kuukausi lahjakortti (1 kpl) Twistbe verkkokauppaan ja myymälään. Yhden palkinnon arvo on 50 €.

Palkinnot luovutetaan voittajille arvonnan suorittamisen jälkeen erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonta

Arvonta suoritetaan kunkin kalenterikuukauden päätyttyä.

Twistbe ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla kahden viikon kuluessa arvonnasta, Twistbe arpoo uuden voittajan.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

Twistbe pyytää voittajalta luvan voittajan nimen, asuinpaikkakunnan tai muiden osallistumisen yhteydessä kerättyjen tietojen julkaisemiseen Twistben markkinointikanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeessä ja verkkosivulla.

Twistbe suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron.

Järjestäjän vastuu

Twistbe ei vastaa mahdollisista paino- tai digitaalisten aineistojen virheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä tai tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä markkinointitarkoituksiin ilman suostumusta. Rekisterinpitäjänä toimii Twistbe Oy. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteesta: https://twistbe.fi/pages/tietosuojaseloste-ja-evasteet.

Immateriaalioikeudet

Osallistujana vastaat siitä, että sinulla on tarvittavat oikeudet kaikkiin arvontaan osallistumisessa käyttämiisi ja toimittamiisi materiaaleihin. Osallistujana vastaat myös siitä, ettei käyttämäsi tai toimittamasi materiaali loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia.

Osallistumalla arvontaan annat Twistbelle pysyvän, vastikkeettoman oikeuden hyödyntää millä tahansa tavalla osallistumisen yhteydessä toimittamaasi tekstiä, ja osia siitä esimerkiksi julkaisemalla tai muutoin hyödyntämällä sitä millä tahansa tavalla liiketoiminnassaan ja markkinoinnissaan mukaan lukien esimerkiksi verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat ja uutiskirjeet. Twistbellä on myös vapaa oikeus muunnella materiaalia. Materiaalin edellä mainitusta käytöstä ei suoriteta korvausta. Osallistujana et saa luovuttaa Twistben kilpailijalle oikeutta hyödyntää arvonnan yhteydessä toimittamaasi materiaalia kaupallisesti.

Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Twistbe pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan https://twistbe.fi/pages/arvonnat -verkkosivulla. Twistbe voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Twistbe.