0

Ostoskorisi on tyhjä

Aikuinen, ikääntynyt iho +65

Ikääntynyt iho

Ikääntynyt iho ei ole varsinainen oma ihotyyppinsä, mutta sillä on omat erityishaasteensa ja tarpeensa.

Ikääntyessään iho ohenee ja kuivuu, ja kun ikävuosia kertyy 65 tai 75 iholla näkyvät eletty elämä, juonteet ja myös stressi entistä enemmän sekä herkemmin.

Ikääntyneen ihon hoito

Kuiva, ikääntynyt iho tarvitsee paljon kosteutta niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Iho on yleensä entistä alttiimpi mm. ihoärsytyksille ja haavaumille, joten ihon hyvä suojaaminen ja hellävaraisuus sen hoidossa on tärkeää.

Ikääntymisen myötä myös erilaiset allergiat sekä yliherkistymiset saattavat lisääntyä tai pahentua. Siksi onkin tärkeää panostaa ihonhoidossa niin hyviin ihonhoidon rutiineihin, kuin laadukkaisiin, mahdollisimman puhtaita raaka-aineita sisältäviin ihonhoitotuotteisiin.

Ikääntynyt iho voi olla myös samanaikaisesti niin kuiva, herkkä, kuin vaikkapa couperosa-iho, ja jolloin näiden ihotyyppien mukaiset hoito-ohjeet olisi myös hyvä huomioida.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat parhaat yli 65-vuotiaan iholle sopivat, tarkkaan raaka-aineiden perusteella valitsemamme täsmätuotteet sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet ikääntyneen ihon hoitoon nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.