0

Ostoskorisi on tyhjä

Aikuinen, ikääntyvä iho +45v

Ikääntyvä iho

Ikääntyvä iho tarvitsee sekä ravinnon että kosmetiikan avustamana lisää kosteutta, hyviä rasvoja sekä tukea kollageenin tuotantoon.

Ikääntyessään ihon luontainen kyky sitoa kosteutta ja tuottaa talia heikkenee. Nämä näkyvät yhdessä vähentyvän kollageenin määrän kanssa iholla kuivuutena, velttoutena ja vähentyneenä kimmoisuutena.

Ihon ikääntymistä vauhdittaa UV-säteily, ihon kuormittamien vääränlaisilla ihonhoitorutiineilla sekä -tuotteilla, heikko stressin ja palautumisen suhde, ja arjen kuormitus. Myös muut elintavat, kuten ruokavalio ja liikunta, vaikuttavat ihon kuntoon sekä ikääntymiseen.

Valtaosalla mm. kollageenin tuotanto hidastuu jo 30 ikävuoden jälkeen. Ensimmäiset varsinaiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla 30 ja 40 vuoden välimaastossa käytännössä kaikilla.

Ikääntyvän ihon hoito

Ikääntyvän ihon hyvinvointia voi tukea tehokkaasti oikein valituilla, laadukkailla ihonhoitotuotteilla sekä -rutiineilla. Ikääntyessään iho tarvitsee entistä korostetummin myös monipuoliseen, hyviä rasvoja sisältävään ruokavalioon panostamista.

Ikääntyvä iho voi olla samanaikaisesti myös esimerkiksi herkkä tai couperoottinen, jolloin näiden ihotyyppien mukaiset hoito-ohjeet tulisi myös huomioida.

Olemme koonneet tälle sivulle parhaat n. yli 45-vuotiaan iholle sopivat tuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet ikääntyvän hoitoon nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.