Twistbe Beauty Box
Twistbe Beauty Box

Uutta - Luonnonkosmetiikan Beauty Box

Ajankohtaiset täsmätuotteet ihosi parhaaksi ♡

Twistbe Box on luonnonkosmetiikan Beauty Box, johon on koottu ihonhoidon asiantuntijoiden valitsemat, aina ajankohtaisimmat täsmätuotteet ihosi parhaaksi.

Twistbellä saat aina enemmän, eikä ihonhoitosettimmekään ole vain kotiisi toimitettava tuotepaketti. Tuotteiden lisäksi saat pääsyn vain sen ostaneille tehtyihin omiin videotutoriaaleihin, joissa ihonhoidon asiantuntijamme opastavat sinua yksityiskohtaisesti saamaan uusista ihonhoitotuotteistasi kaiken hyödyn irti. Kaikki Beauty Boxin tuotteet ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa, kuten koko muu valikoimamme.

Twistbe Box 1: Ihonhoitosetti talvi-ihon tehokosteutukseen

Tuntuuko ihosi kuivalta? Kiristeleekö sitä tai tuntuuko se karhealta?

Talvella lähes jokaisen iho kaipaa extrakosteutusta ja huolenpitoa pysyäkseen elinvoimaisena ja kimmoisana. Siksi ensimmäisen myyntiin tulevan ihonhoitosetin teemana on tehokosteutus.

Se on kaikille ihotyypeille sopiva syväkosteuttava, monipuolinen täsmäboxi, joka täydentää ihonhoitorutiiniasi vastaamaan talven haasteisiin.

Tilaa lisätietoja

Twistben Beauty Box tulee myyntiin pian! Jätä alle yhteystietosi, niin saat lisää infoa sähköpostitse boxin sisällöstä, ja siitä kun myynti alkaa.* Jokaista ihonhoitosettiä on vain rajoitettu määrä.

Liity postituslistalle

Suomi