Twistbe Beauty Box
Twistbe Beauty Box

Luonnonkosmetiikan Beauty Box

Ajankohtaiset täsmätuotteet ihosi parhaaksi ♡

Twistbe Box on luonnonkosmetiikan Beauty Box, johon on koottu ihonhoidon asiantuntijoiden valitsemat, aina ajankohtaisimmat täsmätuotteet ihosi parhaaksi.

Twistbellä saat aina enemmän, eikä Twistbe Boxikaan ole vain kotiisi toimitettava tuotepaketti. Tuotteiden lisäksi saat pääsyn vain Boxin ostaneille tehtyihin omiin videotutoriaaleihin, joissa ihonhoidon asiantuntijamme opastavat sinua yksityiskohtaisesti saamaan uusista ihonhoitotuotteistasi kaiken hyödyn irti.

Twistbe Box 3 tulee tammikuussa 2022!

Varmista itsellesi paras hinta, ja mahdollisuus tilata Box ensimmäisten joukossa tilaamalla alekoodi ja ilmoitus myynnin alkamisesta sähköpostiisi alta.

Jokainen Twistbe Box käsittelee ajankohtaista ihonhoidon haastetta tai tarvetta, johon sekä Boxin tuotteet että tutoriaalit vastaavat. Tuotteet ovat tarkkaan perustajiemme Katin ja Veeran kuratoimia. Vaikka Boxin teema ja sisältö vaihtelevat, on muutama asia, joka yhdistää kaikkia Boxeja:

100 % luonnonkosmetiikkaa - Kaikki Twistbe Boxin tuotteet ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa, kuten koko muu valikoimamme

Paras hinta alekoodilla - Box on myynnissä ennakkomyynnin ajan normaalilla hinnalla verkkokaupassamme. Vain tilaamalla alekoodin saat Boxin kaikkein edullisimpaan hintaan.

Sopii kaikille ihotyypeille - Haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus nauttia Twistbe Box sisällöstä, joten suunnittelemme sisällön sopimaan aina kaikille ihotyypeille, myös esim. herkälle ja helposti tukkeutuvalle iholle.

Tuotteet + videotutoriaalit - Boxin ostajat saavat yksinoikeudella pääsyn videotutoriaaleihin, joissa esittelemme jokaisen tuotteen, sen käyttötarkoituksen sekä opastuksen, missä järjestyksessä tuotteita kuuluu käyttää parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Lisäksi tutoriaaleissa jaetaan asiantuntijavinkit Boxin teeman mukaiseen ihonhoitoon.

Ennakkomyynti - Jotta voimme varmistaa sujuvan toimituksen verkkokauppatilauksillemme sekä Boxin tilanneille, myymme boxit ennakkoon ja voit odottaa saavasi Boxin sekä pääsyn tutoriaaleihin noin 4 viikkoa ennakkomyynnin päättymisestä.

Rajoitettu erä - Twistbe Box tarjoaa sinulle teeman mukaiset täsmätuotteet uskomattoman edulliseen hintaan. Tästä syystä olemme valmistajien kanssa varanneet Boxeja myyntiin rajallisen määrän.

Ilmaiset postikulut - Ensimmäisen Boxin yhteydessä saimme toiveen, että Boxin voisi tilata ilman toimituskuluja, sillä Boxin kanssa ei voi ennakkomyynnin luonteesta johtuen tilata muita tuotteita. Vastasimme tähän toiveeseen ja kesäbox toimitetaan ilman postikuluja!

Twistbe Box 2: Kesäajan must-have -tuotepaketti

Onko suunnitelmissasi olla ulkona kesällä? Mietitkö, miten ihoa tulisi hoitaa ja suojata kesäisin? Twistbe Box 2 vastaa näihin molempiin tarpeisiin. Teemamme on tällä kertaa kesä ja aurinko.

Kesäboxin tutoriaaleissa keskitymme kesäajan ihonhoitoon, sekä auringolta suojautumiseen. Tuotteiden teema pyörii auringolta suojautumisen ja auringossa oleskelun jälkeisen ihonhoidon ympärillä.

Tutustu toisen boxin sisältöön!

Asiakkaidemme antama keskiarvosana Twistbe Boxista:

Twistbe Box 1: Talvi-ihon tehokosteutukseen

Tuntuuko ihosi kuivalta? Kiristeleekö sitä tai tuntuuko se karhealta? Talvella lähes jokaisen iho kaipaa extrakosteutusta ja huolenpitoa pysyäkseen elinvoimaisena ja kimmoisana.

Kokosimme aivan uudenlaisen täsmäboksin ihon syväkosteutukseen, joka sopii kaikille ihotyypeille ja täydentää ihonhoitorutiiniasi vastaamaan talven haasteisiin.

Twistbe Boxiin on koottu ihonhoidon asiantuntijoiden valitsemat, ajankohtaisimmat tuotteet, joilla ihon kuivuus talttuu ja pehmeys palaa. Tutustu ensimmäisen boxin sisältöön!

Twistbe Box 3 tulee myyntiin tammikuussa 2022

Tilaa alekoodi ja ilmoitus myynnin alkamisesta sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.