0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe Beauty Box
Twistbe Beauty Box

Luonnonkosmetiikan Beauty Box

Ajankohtaiset täsmätuotteet ihosi parhaaksi ♡

Twistbe Box on luonnonkosmetiikan Beauty Box, johon on koottu ihonhoidon asiantuntijoiden valitsemat, aina ajankohtaisimmat täsmätuotteet ihosi parhaaksi.

Twistbellä saat aina enemmän, eikä Twistbe Boxikaan ole vain kotiisi toimitettava tuotepaketti. Tuotteiden lisäksi saat pääsyn vain Boxin ostaneille tehtyihin omiin videotutoriaaleihin, joissa ihonhoidon asiantuntijamme opastavat sinua yksityiskohtaisesti saamaan uusista ihonhoitotuotteistasi kaiken hyödyn irti.


Asiakkaidemme antama arvio Twistbe Boxista:


Tämä sinun tulisi tietää Twistbe Boxista

Jokainen Twistbe Box käsittelee ajankohtaista ihonhoidon haastetta tai tarvetta, johon sekä Boxin tuotteet että tutoriaalit vastaavat. Tuotteet ovat tarkkaan perustajiemme Katin ja Veeran kuratoimia. Vaikka Boxin teema ja sisältö vaihtelevat, on muutama asia, joka yhdistää kaikkia Boxeja:

100 % luonnonkosmetiikkaa - Kaikki Twistbe Boxin tuotteet ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa, kuten koko muu valikoimamme

Sopii kaikille ihotyypeille - Haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus nauttia Twistbe Box sisällöstä, joten suunnittelemme sisällön sopimaan aina kaikille ihotyypeille, myös esim. herkälle ja helposti tukkeutuvalle iholle.

Tuotteet + videotutoriaalit - Boxin ostajat saavat yksinoikeudella pääsyn videotutoriaaleihin, joissa esittelemme jokaisen tuotteen, sen käyttötarkoituksen sekä opastuksen, missä järjestyksessä tuotteita kuuluu käyttää parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Lisäksi tutoriaaleissa jaetaan asiantuntijavinkit Boxin teeman mukaiseen ihonhoitoon.

Rajoitettu erä - Twistbe Box tarjoaa sinulle teeman mukaiset täsmätuotteet uskomattoman edulliseen hintaan. Tästä syystä olemme valmistajien kanssa varanneet Boxeja myyntiin rajallisen määrän.

Uutta! Toimitus n. 1-3 arkipäivässä - Asiakkaidemme toivomuksesta ennakkomyynnin sijaan boxit lähetetään matkaan muiden verkkokauppatilausten tapaan tilausjärjestyksessä ja voit yhdistää samaan pakettiin myös muita tuotteita! Lue lisää toimitustavoista ja -kuluista täällä.

Tutustu edellisiin Twistbe Boxeihin

Twistbe Boxit ovat saavuttaneet suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa. Tutustu alta aiempiin ihonhoidon asiantuntijoidemme kokoamiin luonnonkosmetiikan Beauty Boxeihin!

Twistbe Box 4: Kesäajan must-have -tuotepaketti

Toinen kesäboximme koostui asiakkaiden toiveiden mukaan pienempi kokoisista sesonkituotteista, joiden avulla pääsi kätevästi löytämään omat uudet suosikit kesän ihonhoitoon ja auringolta suojautumiseen.

Tuotteiden teema keskittyi auringolta suojautumisen ja auringossa oleskelun jälkeisen ihonhoidon ympärillä.

Tutustu neljännen boxin sisältöön!

Twistbe Box 3: Tehokosteutta ja suojaa talvi-iholle

Twistbe Box talvi-iholle

Tässä Boxissa tuotteet ja videotutoriaalit vastasivat talven mukanaan tuomiin muutoksiin ja haasteisiin.

Boxin tuotteilla oli mahdollista rakentaa koko ihonhoitorutiini tai vaihtoehtoisesti täydentää jo olemassa olevaa rutiinia - juuri oman ihon tarpeita kuunnellen!

Videotutoriaaleissa kerroimme mikä on oleellista talvi-ihon hoidossa ja mitä muutoksia ihonhoitorutiiniin kannattaa tehdä, jotta iho pysyisi hyvinvoivana läpi kylmien talvipakkasten.

Tutustu kolmanteen boxiin!

Twistbe Box 2: Kesäajan must-have -tuotepaketti

Mietitkö, miten ihoa tulisi hoitaa ja suojata kesäisin? Twistbe Box 2 vastasi näihin molempiin tarpeisiin. Teemamme oli tällä kertaa kesä ja aurinko.

Kesäboxin tutoriaaleissa keskityimme kesäajan ihonhoitoon, sekä auringolta suojautumiseen. Tuotteiden teema pyöri auringolta suojautumisen ja auringossa oleskelun jälkeisen ihonhoidon ympärillä.

Tutustu toisen boxin sisältöön!

Twistbe Box 1: Talvi-ihon tehokosteutukseen

Tuntuuko ihosi kuivalta? Kiristeleekö sitä tai tuntuuko se karhealta? Talvella lähes jokaisen iho kaipaa extrakosteutusta ja huolenpitoa pysyäkseen elinvoimaisena ja kimmoisana.

Kokosimme aivan uudenlaisen täsmäboksin ihon syväkosteutukseen, joka sopii kaikille ihotyypeille ja täydentää ihonhoitorutiiniasi vastaamaan talven haasteisiin.

Tähän talven Twistbe Boxiin oli koottu ajankohtaisimmat tuotteet, joilla ihon kuivuus talttuu ja pehmeys palaa.

Tutustu ensimmäisen boxin sisältöön!