Twistben ilmaiset ihonhoitolivet

Olemme Twistbellä tunnettuja halustamme auttaa asiakkaitamme samaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihonhoidossa. Jaamme ihon biologian sekä kosmetiikan raaka-aineiden tuntemustamme Instagramissa, Facebookissa, Kaikki ihonhoidosta -podcastissa sekä blogissamme.

Uutena tapana mullistaa asiakkaidemme ihonhoito olemme aloittaneet ilmaiset ihonhoidon livet verkkokaupassamme!

Osa webinaareista on kaikille avoimia, osa järjestetään yksinoikeudella vain twistbelievereille (kutsu uutiskirjeen ja asiakastilin kautta).

Lisää sinua kiinnostavat tulevat livet kalenteriisi ja katso menneiden livejen tallenteet täällä.

Livejen puhujat

Twistben ihonhoidon webinaareja vetävät yrityksen perustajat, kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Veera Brückler ja Kati Partanen.

Veera ja Kati ovat inspiroivia, energisiä ja motivoivia puhujia. Kaksikolla on monivuotinen kokemus esiintymisestä, sekä ihonhoidosta luennoinnista.

Heillä on ainutlaatuinen asiantuntemus ihon biologiasta, kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta sekä kosmetiikan raaka-aineista ja sydämellinen missio mullistaa se, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

“Teillä on hurjasti tietoa, mutta sen lisäksi ootte niin ihania ja iloisia tyyppejä, että tulen itsekin tosi hyvälle tuulelle. Kiitos paljon!” Webinaaripalaute 3/2021

Käytännön asioita liveistä:

Livejen teemat ovat vaihtuvia, mutta muutama asia toistuu livestä toiseen:

Kaikki livet ovat maksuttomia. Osa on kaikille avoimia, osa yksinoikeudella vain twisbelievereille eli asiakkaille ja uutiskirjeemme tilaajille.

 Liven lopuksi on mahdollisuus kysyä Veeralta ja Katilta ihonhoidosta.

 Liven katsominen ei vaadi erillisen sovelluksen asentamista, vaan voit katsoa sen sekä aiempien livejen tallenteet sinulle sopivimmalta laitteelta täällä.