0

Ostoskorisi on tyhjä

KATSO VIDEO: Miksi et ole saanut tuloksia tähän mennessä aknen hoidossa?

 

Olemme havainneet käytännön asiakastyön kautta, että karkeasti arvioituna jopa puolet kohtaamistamme ihmisten iho-ongelmista on vääränlaisella ihonhoidolla itseaiheutettuja.

Kaikissa näissä tilanteissa ihmisellä itsellään ei ole ollut mitään käsitystä, että nykyisissä tuotteissa tai tavoissa hoitaa ihoa voisi olla jotakin ongelmaa.

Jos tällaisessa tilanteessa marssit ihotautilääkärin vastaanotolle, on hänellä tuskin 20 minuutin aikana aikaa perehtyä käyttämiisi kosmetiikkatuotteisiisi tai ihonhoitorutiineihin, vaan todennäköisesti marssit ulos vastaanotolta kädessäsi reseptit lääkevoiteisiin - tai kuuriin. Puhumattakaan muista tilanteeseesi vaikuttavista tekijöistä.

Näiden seurauksena ihosi kunto voi mahdollisesti parantua hetkeksi, mutta todennäköisesti ongelma palaa. Kylkiäisenä voi usein saada myös ikäviä sivuoireita.

Tiivistettynä voisi siis sanoa, että syy miksi et ole saanut tuloksia ihosi hoidossa on: 

 • Ettei kukaan ole tarkastellut oikeasti kokonaisvaltaisesti tilannettasi
 • Sinulta on puuttunut ihosi hoidosta systemaattisuus
 • Sinulta on puuttunut oikeiden asioiden tekeminen

  Haluatko saada kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijan avun aknesi hoitoon?

  Edellisen lisäksi nämä 5 tekijää estävät ihmisiä tyypillisimmin saamasta tuloksia:

  • Ei osata huomioida ihon luontaista toimintaa - Silloin tulee helposti tehtyä asioita, jotka kuormittavat ihoa sekä kokeiltua ehkä myös extreme kikkoja ihon kuntoon saamiseksi. Tällöin ihonhoito tuntuu hankalalle, eikä toivottuja tuloksia tule. Iho nimittäin osaa tehdä paljon asioita itse, kun sille annetaan mahdollisuus.
  • Kuvitellaan, että on yksi maaginen tuote joka poistaa ongelmat - On hirmu helppo lähteä toivomaan, että yksi tuote ratkaisisi oman ongelman. Ongelma on siinä, että tällaisen yhden ihmetuotteen ratkaisua lähdetään hakemaan tilanteessa, jossa ihonhoito kokonaisuudessaan ei ole kunnossa.
  • Ostetaan tuotteita summamutikassa ja sinkoillaan tuotteesta toiseen - Jos ostaa jatkuvasti tuotteita lukematta niiden ainesosalistaa, ei voi millään tietää, että ne sisältävät juuri oman ihon tarpeita vastaavia raaka-aineita ja toisaalta, etteivät ne sisällä mitään kuormittavaa. Aivan kuten ruokakaupassa et voi tietää sisältääkö joku tuote piilosokeria, rasvaa tai lisäaineita lukematta tuoteselostetta.
  • Ihonhoidon perusteet eivät ole kunnossa - Mikäli ihonhoidosta puuttuu systemaattisuus, oikeiden asioiden tekeminen ja ihoa aidosti hoitavat tuotteet on turha kuvitella saavansa tuloksia ihon hoidossa.
  • Unohdetaan miettiä ongelmien juurisyytä - Kun keho voi hyvin ja ihon toimintaa ei häiritä vääränlaisilla tuotteilla, iho voi hyvin. Jos ihollasi on ongelmia, sille on aina joku syy. Tuloksekkaan hoidon kannalta on tärkeää tiedostaa mikä tämä syy on. Näin ongelma on helpompi ratkaista.

  Tunnistitko itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta yllä?

  Minkälaiset virheet ihonhoidossa aiheuttavat ongelmia?

  Aknen hoito

  Sinua saattaa mietityttää, että “no miten voisi vahingossa aiheuttaa omalle iholle oireita tai jopa iho-ongelman”. Olemme listanneet tähän muutamia tyypillisiä tekijöitä, joihin olemme vuosien aikana asiakastyössämme törmänneet, kun puhutaan aknen tyylisistä oireista.

  • Pesu vääränlaisella tuotteella - Näitä ovat mm. palasaippuat, joita vahvasti markkinoidaan aknen hoitoon. Niiden pH on kuitenkin aivan liian korkea ihon luontaisen tasapainon kannalta. Ne aiheuttavat usein  ongelmia etenkin pitkällä aikavälillä horjuttaen esimerkiksi ihon mikrobiomin toimintaa, josta seurauksena on finnit, ihon rasvoittuminen ja pintakuivuus. Myös monet vaahdot, geelit, misellivedet ja makeup wipesit tekevät tätä samaa.
  • Pesu liian usein - Ihmiset pesevät kasvojaan aamuin illoin, jopa myös treenin jälkeen puhdistustuotteella, tämä on aivan liian usein ja horjuttaa ihon luontaista tasapainoa.
  • Liian kuivattavien tuotteiden käyttö - Akneen ja epäpuhtauksiin yleisesti suositellut hoidot ovat usein kuitenkin melko rankkoja, kovia ja ihoa kuivattavia, joilla tyypillisesti ihon yleiskunto pahenee entisestään.
  • Ihoa kuormittavien raaka-aineiden käyttö - Liian usein ihmisillä ei ole mitään käsitystä käyttämänsä kosmetiikan raaka-aineista. Tällöin tulee helposti käytettyä tuotteita, jotka eivät ole hyväksi iholle. Tuotteita ostetaan suositusten tai tuoksun perusteella. Todellisuudessa nämä ovat yhtä hyviä perusteita tuotteen ostamiselle kuin terveellisen ruoan syömisessä olisi sen miettiminen miltä ruoka tuoksuu tai tarjoillaanko sitä jossain hypetetyssä ravintolassa.

  Haluatko varmistua, että sinulla on varmasti akneen sopivat tuotteet käytössä?

  Miten aknen hoidossa voi saada tuloksia?

  Tulehduksellisista iho-ongelmista, kuten aknesta on hyvä tiedostaa, että ne eivät useinkaan johdu vain ulkoisista tekijöistä kuten kosmetiikkatuotteista.

  Mainitsimme aiemmin, että noin puolet iho-ongelmista ratkeaa laittamalla ulkoinen ihonhoito kuntoon, mutta noin 50% tilanteista kaipaa hoitoa myös elintapoihin ja ruokavalioon puuttumalla.

  Moni ei tule ajatelleeksi, että voit hoitaa sekä vahingoittaa ihoasi niin sisäisesti (huonot ruokailutottumukset, huono palautuminen jne) sekä ulkoisesti (vääränlaiset tai ihollesi sopimattomat kosmetiikkatuotteet ja ihonhoitotottumukset). Tämän ymmärtäminen on kuitenkin avainasemassa siinä, että saat tuloksia aknen hoidossa.

  Nyt saatat miettiä, voiko iho-ongelmia siis todellakin hoitaa elintavoilla? Sinusta saattaakin olla mielenkiintoista tietää tämä:

  Esimerkiksi erilaisten alkuperäiskansojen keskuudessa aknea ei esiinny juuri lainkaan, siinä missä esimerkiksi Yhdysvalloissa jopa 80% nuorista kärsii eritasoisista aknen oireista.

  On selvää, että eri tekijät modernissa yhteiskunnassamme ovatkin aknen taustalla.

  Tästä syystä olemme kehittäneet yksinkertaisen nelivaiheisen Twistbe ihonhoitometodin, joka on systemaattinen ja selkeä tapa hoitaa mitä tahansa iho-ongelmaa, myös aknea.

  Twistbe metodin avulla aknen hoidossa saa parhaat ja nopeimmat tulokset, jotka myös kestävät pitkään.

  Ihonhoitometodissamme lähdemme aina liikkeelle ulkoisesta ihonhoidosta, sillä se on usein nopeampi ja helpompi korjata, kuin sisäiset asiat. Ongelmatilanteissa voit saada tuloksia jopa vuorokaudessa ja vähintään kuukaudessa. Sisäisessä ihonhoidossa muutokset voivat olla hitaampia, etenkin jos ongelmien muodostuminen on tapahtunut pitkän ajan saatossa.

  Haluatko päästä nopeasti ja helposti vauhtiin aknen oikeaoppisen hoidon kanssa?

  Myös sinä voit saada aknesi lopullisesti hoidettua näiden neljän stepin avulla:

  Näin pääset eroon aknesta

  • STEPPI 1: Poista ulkoisesta ihonhoidosta kaikki kuormittavat tekijät - Näitä voivat olla tuotteet, jotka eivät yleisesti ole hyväksi ihon luontaiselle tasapainolle esimerkiksi palasaippuat tai tuotteet, jotka eivät vain sovi sinulle/vastaa ihosi tarpeisiin tai vääränlaiset tavat hoitaa ihoa kuten liian usein toistuva peseminen.
  • STEPPI 2: Käytä vain ihon tarpeita ja toimintaa aidosti tukevia tuotteita - Aivan kuten ruoan kanssa, myös kosmetiikan kanssa laadun arvioimiseen tarvitaan se, että käännät purkin ympäri ja tutkit, mitä purkissa on. Ainesosat ovat yhtä kuin tuote ja se, mitä mainoslauseissa, purkkien etupuolella tai nettisivujen myyntiteksteissä sanotaan, ei takaa tuotteen laadusta mitään. Eivät ennen kuin ne täsmäävät tuotteen sisällön kanssa.

  Tämän jälkeen näet mihin ihosi kunto asettuu.

  Kokemuksemme mukaan noin puolet saavat tästä kaikessa yksinkertaisuudessaan avun jopa aknen hoitoon. Jos iho jatkaa oireilua, on aika kääntää katse elintapoihin. Tästä päästään Twistbe ihonhoitometodin seuraaviin vaiheisiin:

  • STEPPI 3: Minimoi sisäiset kuormitustekijät - Sisältä kumpuavat epätasapainotilat näkyvät usein erilaisina oireina iholla. Se miten voit näkyy siis ihollasi. Ihonhoitoa voisikin ajatella ikäänkuin kakkuna, jossa ulkoiset ihonhoitorutiinit ovat kuorrutus ja sisäiset tekijät ovat itse kakku. Pelkällä kuorrutuksella ei kummoista kakkua koota. Sisäisen kuormituksen minimoiminen tarkoittaa jokaiselle eri asiaa: jollekin se voi olla kuormituksen ja palautumisen välisen tasapainon hakeminen, toiselle tiettyjen ruoka-aineiden pois jättäminen ruokavaliosta.
  • STEPPI 4: Palauta kehon toleranssi - Annetaan keholle ja iholle pieninä maltillisina kokonaisuuksina lisää hyvää ja annetaan keholle tilaa ja mahdollisuus löytää jälleen sille luonnollinen tasapaino. Tällöin kehon toleranssi elpyy eikä kehosi tai ihosi riehaannu enää pienemmistä huonoista kosmetiikkakokeiluista tai elämän mukana tulevista kuormittavista tilanteista.

  Jos tässä vaiheessa ajattelet, että “voi apua, ihan kamalasti asioita, jotka minun tulisi korjata” katso asiaa mieluummin näin:

  Sinulla on valtavan monta keinoa, millä lähteä ihoasi hoitamaan.

  Tiedostamalla ja tunnistamalla omassa arjessasi kuormittavat tekijät, sinun on helpompi alkaa tekemään parempia valintoja. Valitsemalla paremmin ja miettimällä mitä kaikkea hyvää haluat arkeesi tuoda, jäävät huonot valinnat automaattisesti pois.

  Ota avuksi ihonhoidon asiantuntijoiden suunnittelema setti aknen hoitoon

  Jos nyt mietit, että “mistä ihmeestä tiedän mitä tuotteita käytän etten kuormita ihoani ja vastaan ihosi tarpeisiin”, ei hätää! Olemme koonneet sinulle valmiin setin aknen hoitoon. Setin tuotteilla tiedät, että sinulla on kaikki elementit omassa ihonhoitorutiinissa mitkä hoitavat tulehtunutta ihoa ja vastaavat akneihon erityistarpeisiin.

  Olemme suunnitelleet tämän kokonaisuuden sinulle myös niin, ettei sieltä löydy mitään ihoa, kehoa (tai ympäristöä) kuormittavaa. Saat siis käytännössä taklattua heti Twistbe ihonhoitometodin stepit numero 1 ja 2!

  Tämän setin ostamalla sinun ei tarvitse pähkäillä onkohan sinulla varmasti ihonhoidon kokonaisuus kunnossa, sillä olemme tehneet työn sinun puolestasi.

   

  Selaamalla sivua eteenpäin löydät esittelyt tuotteista yksitellen sekä ohjeet oikeaoppiseen aknen hoitoon!

  Mitä tuotteita ihonhoidon asiantuntijoiden valitsemaan aknenhoitosettiin kuuluu ja miksi juuri ne tuotteet?

  ”Apeiron
    Apeiron hellävarainen puhdistusmaito 100ml

  Puhdistat ihosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasi häiritsemättä sen luonnollista tasapainoa. Apeironin puhdistusmaito sisältää kurkumaa ja neemiä, jotka ovat erinomaisia raaka-aineita tulehtuneen ja epäpuhtaan ihon hoitoon!

  ”Antipodes

  Antipodes Resurrect kirkastava kasvovesi 100ml

  Tämä rauhoittaa tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa. Lisäksi se hillitsee rasvoittuvuutta ja vähentää ihon punoitusta. Sisältää monia erinomaisia raaka-aineita juuri aknen hoitoon kuten bisabolol, salvia ja taikapähkinä.

  ”Olivia

  Olivia Klein Hydra Lotion hoitoemulsio 50ml

  Kevyt voide, joka auttaa ehkäisemään haitallisten bakteereiden määrää iholla, joka on olennaista ehkäistäessä finnien, mustapäiden ja muiden iho-ongelmien syntymistä. Rauhoittaa talintuotantoa ja tekee ihosta tasapainoisemman.

  ”Apeiron

  Apeiron Jojobateepuuöljy 30ml

  Tehokas ihmeöljy finneihin, epäpuhtauksiin ja sisäänkasvaneiden karvojen hoitoon! Ei kuivata ihoa toisin kuin perinteiset epäpuhtauksiin tarkoitetut tuotteet. Finnien hoidon lisäksi tämä öljy tekee ihosta kimmoisan ja kosteutetun sekä hillitsee ihon mahdollista liikarasvoittuvuutta

  ”Laponie

  Laponie of Scandinavia Clarifying Treatment seerumi 20ml

  Seerumit ovat kuin ihonhoidon ravintolisiä. Niitä käytetään täsmänä tiettyyn tarpeeseen. Aknen hoidossa täsmätarve on tulehduksen rauhoittaminen, kosteuttaminen sekä ihon korjaaminen. Tämä on loistava lempeä seerumi herkän ja reaktiivisen akneihon hoitoon.

  ”Baiobay

  Baiobay Purifying Mask kasvonaamio 60ml

  Erinomainen apu pitämään ihohuokoset puhtaana, kirkastamaan sekä vähentämään rasvoittuvuutta ja finnejä. Käytä kerran viikossa ylläpitämään ihosi puhtautta.

  Ostamalla meidän valmiiksi suunnitteleman setin säästät NYT 10% verrattuna siihen, että ostaisit tuotteet erikseen!

   

  Haluaisitko sinäkin samanlaisia tuloksia?

  Aknesta eroon

  Ihoni alkoi oireilla kahden raskauden jälkeen hormonaalisella aknella. Takana oli pitkään jatkuneet katkonaiset yöunet ja huono palautuminen.

  Sain Twistbeltä suositukset sisäiseen ihonhoitoon sekä päivitin ihonhoitotuotteet. Aloin kiinnittää huomiota ruokavalioon, uneen ja palautumiseen.

  Hitaasti, mutta varmasti iho alkoi parantua enkä syönyt ainuttakaan lääkekuuria.

  Ensimmäinen kuva on otettu viime talvena ja jälkimmäinen kuva 4 kuukautta myöhemmin.

  Ihon kunto vaikuttaa pahimmillaan mielialaan ja haluan kohdata ihmisiä. Kannustan kaikkia iho-ongelmien kanssa kamppailevia hakemaan rohkeasti apua, sitä on saatavilla

  Hanna 💜

   

  Aknen hoidossa onnistuminen

  Moikka! Haluun ensinnäkin kiittää teitä, että teidän avulla oon saanu mun ihon kuntoon.

  Alkuvuodesta mulle alkoi ilmestyä kasvoille todella isoja ja kipeitä finnejä. Ammatiltani olen kosmetologi ja luulin käyttäväni hyviä ihonhoitotuotteita tietämättä niiden inci-listaa.

  Keväästä lähtien oon alkanu käyttämään teidän ihonhoitotuotteita ja mun iho näyttää niin hyvältä. Kiitos 🙏🏼

  Jemina

  Miten käytän tuotteita akneihon hoitoon oikeaoppisesti?

  Näin hoidat akneihoa aamuisin

  • Pesu - Aamulla iholle riittää lähtökohtaisesti pelkkä vesipesu. Kasvot voi pestä aamuisin setissä olevalla puhdistusmaidolla mikäli iholla on märkiviä epäpuhtauksia tai jos se tuntuu erittäin rasvaiselta. Taputtele kasvot kevyesti pyyhkeellä kuivaksi.
  • Kosteuta kasvovedellä - Suihkuta pesun jälkeen kasvovesi puhtaille kasvoille. Halutessasi voit kerrostaa kasvovettä: painele kasvovettä iholle suihkuttamisen jälkeen ja toista tämä muutaman kerran. Tämä tuo iholle extrakosteutta ja hoitavuutta.
  • Levitä hoitotuote - Levitä iholle kasvovoide, kun kasvot ovat vielä hieman kosteat kasvovedestä.

   VINKKI: Mikäli ihosi kaipaa intensiivistä hoitoa, voit levittää iholle seerumin ennen kasvovoidetta. Jos ihosi tuntuu kuivalle ja pelkkä kasvovoide tai kasvovoiteen sekä seerumin yhdistelmä ei riitä kosteuttamaan, voit sekoittaa voiteen sekaan setin mukana tullutta öljyä.

   Näin hoidat akneihoa iltaisin

   • Pesu - Illalla iho tulee pestä huolellisesti päivän aikana iholle kertyneestä liasta, ilmansaasteita ja meikistä. Mikäli käytät meikkiä suosittelemme ottamaan setissä olevan puhdistusmaidon rinnalle käyttöön puhdistusöljyn ja tekemään iholle kaksoispuhdistuksen.
   • Kosteuta kasvovedellä - Suihkuta pesun jälkeen kasvovesi puhtaille kasvoille.
   • Levitä hoitotuotteet - Levitä iholle seerumi, kun kasvot ovat vielä hieman kosteat kasvovedestä. Ota sitten muutama tippa kasvoöljyä puhtaisiin käsiin ja lämmitä sitä hetki käsien välissä. Hiero tämän jälkeen kasvoöljy ihollesi lempein pyörivin liikkein. Saat näin kasvoöljyn imeytymään tehokkaasti.

    VINKKI: Tarvittaessa voit käyttää kasvoöljyä yhdessä kasvovoiteen kanssa, tai kerrostaa kasvovettä kuten aamun ohjeessa, jos kaipaat extrakosteutusta ihollesi.

    Näin teet ihollesi viikkohoidon

    Käytä setissä mukana tullutta syväpuhdistavaa naamiota 1-2 kertaa viikossa iltaisin. Tällöin puhdista iho ensin normaalisti ja levitä tämän jälkeen naamio iholle. Anna vaikuttaa ja huuhtele pois. Seuraa tämän jälkeen hoitotuotteiden kanssa tavalliseen tapaan.

    Klikkaa alta ja osta kätevästi yhdellä kertaa kaikki aknen hoidossa tarvitsemasi tuotteet 👇🏻

    Miksi juuri me voimme auttaa sinua aknen hoidossa?

    Moi! Olemme Kati ja Veera 🙋🏻‍♀️ 🙋🏼‍♀️ Twistben perustajat ja ihonhoidon asiantuntijat. Meillä on todella uniikki lähestyminen ihonhoitoon. Kuten ehkä tämän sivun ohjeista huomasit, tarkastelemme ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti syy-seurausuhteisiin pureutuen.

    Olemme opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta, raaka-ainetietämystä, toksikologiaa, joten ymmärretään mitä sinun ihosi tarvitsee biologian näkökulmasta ja mitkä raaka-aineet sekä tuotteet vastaavat tähän tarpeeseen.

    Lisäksi olemme koulutukseltamme myös kauppatieteiden maistereita, joten yhdistämällä tämän ihon biologian opintoihin tiedämme mitä sinun kannattaa tuotteista maksaa käyttääksesi rahasi fiksusti.

    Olemme vuosien varrella kartuttaneet käytännön asiakastyöllä hyvän osaamisen siitä mikä ihonhoidossa todella toimii ja mikä ei.

    Hyödynnämme työssämme niin koulutustamme, jatkuvaa perehtymistä tieteellisiin julkaisuihin - myös poikkitieteellisesti muilta aloilta sekä vuosien käytännön asiakastyön oppeja.

    Meillä on myös sydämessämme aito halu auttaa ihmisiä ja tehdä maailmasta parempi paikka. Voit lukea lisää tarinastamme täältä.

    Etu SINULLE nyt ja jatkossa 💜

    Ihonhoidon kanta-asiakasohjelma

    Sen lisäksi, että haluamme antaa sinulle parhaat vinkit ihosi hoitoon, kutsumme sinut mukaan luonnonkosmetiikan palkitsevimpaan kanta-asiakasohjelmaan!

    Olet selvästikin kiinnostunut saamaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihosi hoidossa. Mutta miltä kuulostaisivat ilmaiset toimitukset tai alennuskoodit? Ovatko mielestäsi bonuskortit tai pistetaulukot jo lievästi mennyttä sesonkia? Hienoa, siinä tapauksessa meidän kantisohjelma on kuin sinulle tehty! 🤩

    • Saat parhaat edut - Tarjoamme kanta-asiakkaillemme parhaat edut, koska hei, Twistbelieverit on parhaita! Edut on valikoitu asiakkaiden toiveiden perusteella.
    • Saat edun jokaiseen tilaukseesi - Kanta-asiakkaanamme jokainen ostoksesi nostaa sinut seuraavalle tasolle, jossa saat aina uuden edun. Etusi voi olla esimerkiksi ilmainen toimitus, alennuskoodi tai tarjous, lahjatuote tai vaikkapa lahjakortti.
    • Voit käyttää etuja omaan tahtiin - Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka kauan saamasi etu on voimassa. Kukin etu on voimassa aina seuraavaan tilaukseesi saakka.
    • Edut voi hyödyntää missä tahansa meillä asioit - Voit hyödyntää ansaitsemiasi huippuetuja niin verkkokaupassamme kuin myymälässämme.
    • Helppo liittyä - Kerrankin helppo liittymisprosessi. Ei lomakkeita tai hakemuksia. Luo vain Twistbe-asiakastili verkkokauppaamme ja olet automaattisesti kanta-asiakkaamme. Tästä pääset luomaan itsellesi asiakastilin minuutissa.
    • Helppo käyttää: Ei bonuskorttia tai pisteiden laskentaa - Bonuskortteja on tässä maailmassa jo ihan tarpeeksi, joten meidän kanta-asiakasohjelmaamme ei ole omaa korttia. Erilaisia tietyin väliajoin vanhenevia bonuspisteitäkin keräillään riittävästi, joten unohdimme nekin.

    Pystyt liittymään kanta-asiakkaaksi Akneihon hoitosetin tilauksen yhteydessä helposti🔥

     

    Tiesitkö, että meillä on Suomen ensimmäinen ihonhoidon podcast?

    Sitä on julkaistu 101 jaksoa ja jaksossa nro 79 puhumme hormonaalisen aknen hoidosta.