0

Ostoskorisi on tyhjä

Normaali iho - Tasapainoinen ihotyyppi

Normaali iho

Normaali iho on yleisesti ottaen hyvinvoiva ja tasapainoinen. Se ei ole liian kuiva tai rasvainen, ja talin eritys on tasapainossa. Ihon väri on tasainen, eikä se ärsyynny herkästi.

Esimerkiksi stressi, kuukautiskierto sekä vuodenaikojen vaihtelut muuttavat kuitenkin normaalinkin ihon tarpeita etenkin kosteutuksen suhteen.

Normaalin ihon hoito

Normaalin ihon hoidossa tärkeintä on ihon oman suojamekanismin tasapainoisen toiminnan säilyttäminen ja tukeminen. Varsinkin talvisin, sekä iän myötä iho tarvitsee enemmän kosteutusta.

On myös tärkeää olla yliarvioimatta normaalin ihon hyvää kuntoa ja jättää siksi sen hoito vähemmälle. Huonoilla ihonhoitorutiineilla voi altistaa normaalinkin ihon helposti sitkeillekin iho-ongelmille. Hoida ihoa sen luonnollista tasapainoa kunnioittaen.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat normaalin ihon hoidon täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.