0

Ostoskorisi on tyhjä

Beauty box, joka tuo tehokosteutusta talvi-ihon tarpeisiin

Beauty box, joka tuo tehokosteutusta talvi-ihon tarpeisiin

Beauty boxeja on moneen lähtöön, ja olemmekin olleet pitkään kahden vaiheilla toteuttaako oma vai ei. Tänä vuonna päädyimme kuitenkin suunnittelemaan oman beauty boxin, sillä useat joulukalenterimme ostaneet kertoivat jääneensä kaipaamaan kalenterimme ihania ja hyödyllisiä kosmetiikkayllätyksiä. Lopulta päätös oli siis helppo ja ihka ensimmäinen Twistbe Box alkoi muotoutumaan ideasta konkreettiseksi boxiksi. 

Mikä sitten tekee Twistbe Boxista erilaisen? Twistbe Box on suunniteltu asiakkaidemme toiveesta ja ihonhoidon asiantuntijamme, Veera ja Kati, ovat valinneet boxin jokaisen tuotteen talvi-ihon tarpeet silmällä pitäen. Tuotteiden arvo on erikseen ostettuna yli 100 € ja boxin normaalihinta on 79 €, mutta alekoodin tilanneet saavat mahdollisuuden hankkia Twistbe Boxin edullisemmin hintaan 59 €! Tilaa oma alekoodisi tästä viimeistään 27.1.2021, sillä Twistbe Box on myynnissä vain rajoitetun ajan, 28.-31.1.2021.

Kenelle Twistbe Box sopii?

Kaikki boxin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle ja akneiholle. Talvi-ihon hoitoon valikoidut tuotteet ovat vastuullisilta valmistajilta ja lisäksi saimme mukaan myös ajankohtaisen kotimaisen tuoteuutuuden! 

Boxissa on kaiken kaikkiaan viisi laadukasta tuotetta, joista osa on täysikokoisia ja osa matkakokoisia tuotteita. Lisäksi pakkaamme mukaan kiinnostavia näytteitä. 

Ihonhoitorutiinia täydentävien, syväkosteuttavien tuotteiden avulla ihon kosteustasapaino säilyy optimaalisena ympäri vuorokauden - tästä syystä boxista löytyy tuotteet sekä päivä- että yökäyttöön. Tehokosteuttavat tuotteet täydentävät toisiaan ja niiden avulla kerrostat ja lukitset kosteutuksen ihollesi. 

Kaikki tuotteet ovat jatkossa saatavilla valikoimastamme. Jos siis löydät boxista uuden suosikkituotteen, voit hankkia meiltä täydennystä jatkossakin.   

Twistbe Box on enemmän kuin beauty box

Saimme paljon hyvää palautetta joulukalenterimme unboxing-videoista. Videoita kuvailtiin hyödyllisiksi ja siksi halusimme ehdottomasti tehdä opastusvideot myös Twistbe Boxin tuotteista. Päätimmekin toteuttaa “miniverkkovalmennuksen”, jonne kaikki Twistbe Boxin ostaneet saavat pääsyn veloituksetta. Videoilla otetaan talvi-ihon tehohoito yhdessä haltuun Katin ja Veeran vinkkien avulla! 

Twistbe-tyyliin haluamme jakaa tietoa tuotteista sekä niiden oikeaoppisesta käyttämisestä. Videoilla käydään läpi tuotteet, niiden käyttötarkoitus sekä ohjataan missä järjestyksessä tuotteita kuuluu käyttää parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi, jotta sinä saat niistä kaiken hyödyn irti. 

Twistbe Box on myynnissä vain rajoitetun ajan 28.-31.1.2021. Tutustu Boxiin tarkemmin ja tilaa itsellesi ilmoitus, kun se tulee saataville verkkokauppaamme! 

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista