0

Ostoskorisi on tyhjä

Hyvästi hutiostokset, jatkossa tiedät mitä ostat

Hyvästi hutiostokset, jatkossa tiedät mitä ostat

Oletko koskaan kulkenut kosmetiikkahyllyjen välissä tutkimassa erilaisia purkkeja ja purnukoita, mutta lopulta turhautunut, kun et tiedä mitä sinun kannattaisi ostaa ja mitä ei? Entä oletko halunnut oppia lisää kosmetiikasta ja etenkin niiden raaka-aineista sekä INCI-listoista (kosmetiikan ainesosaluettelo), mutta tietotulva on niin valtava, ettet tiedä mistä aloittaa? Moni meistä on ollut tällaisessa tilanteessa.

Tekemäämme kyselyn mukaan 75% ei osaa lukea INCI-listoja (N=302).

Yleisesti ihmiset kommentoivat sitä, että harmittaa kun ei oikein tiedä mitä raaka-aineita kannattaisi suosia ja mitä välttää. Kosmetiikkaviidakko on todellinen ja omalle iholle sopivia tuotteita voi olla vaikea erottaa toisistaan, jos raaka-aine tietämystä ei ole.

Tällöin ostamme kosmetiikkaa helposti pelkän kauniin pakkauksen, hyvän tuoksun tai miellyttävän ihotuntuman perusteella.

Näin ostoksia tekemällä mennään kuitenkin helposti metsään, sillä nämä tekijät eivät kerro sinulle mitään tuotteen laadusta tai sen raaka-aineista.

Kun teimme kyselyä kosmetiikan raaka-aineista huimat 82% ihmisistä sanoi haluavansa oppia lukemaan kosmetiikan aineosalistoja! Voimmekin iloksemme kertoa, että nyt tätä on mahdollista oppia!

Olemme nimittäin kehittäneet täysin uuden verkkovalmennuksen: INCIt haltuun!

Valmennuksessa tulet oppimaan mitä kosmetiikan raaka-aineita sinun kannattaa suosia, ja mitä taas toisaalta vältellä. Opit kosmetiikan yhteisvaikutuksista sekä vastaamme kosmetiikan raaka-aineita ja valmistusta koskeviin kysymyksiin. Käytännössä kerromme sinulle kaiken oleellisen, mikä jokaisen tulisi tietää kosmetiikkaa ostaessaan! Mikä parasta: valmennuksen käytäsi osat lukea INCI-listoja ihan itse! 

Voit siis sanoa lopullisesti hyvästit kosmetiikkaviidakossa rämpimiselle ja turhille hutiostoksille! 

INCIt haltuun valmennuksessa on kuusi eri osaa:

OSA 1: Mitä on kosmetiikka?
OSA 2: Miksi kosmetiikan sisällöllä on väliä
OSA 3: Näin opit lukemaan INCI-listoja
OSA 4: Kosmetiikkaa ja konkretiaa
BONUS: Kysymyksiä joihin voit kuluttajana törmätä
LISÄMATERIAALIT: Sanasto, raaka-aineet ja niiden vaikutukset + Katin ja Veeran kiitos

Jokainen osa pitää sisällään 3-4 lukua ja valmennus yhdistelee tekstiä, tehtäviä ja videoita. Luvuista on tehty myös äänitiedostot! Näin jokaiselle osallistujalle löytyy mieluinen ja paras tapa oppia uutta helposti. Tarkan sisällysluettelon näet valmennuksen tuotesivulta lisätietoja-välilehdeltä.

Jaamme kanssasi kaiken tietotaitomme, jota meille on vuosien aikana kertynyt kosmetiikan raaka-aineista.
 
INCIt haltuun -verkkovalmennuksessa käydään kattavasti ja käytännönläheisesti läpi kosmetiikan INCI-listoja tavalla, jolla jokainen voi oppia ottamaan kosmetiikan raaka-aineet haltuun. 

Valmennuksen käytäsi tiedät jatkossa varmasti mitä ostat!

Kurssilaisena tulet saamaan hyödyllisen yllätyksen! Lisäksi pääset myös Twistben ihonhoidon suljettuun Facebook-ryhmään!

Kuuntele myös mielenkiintoinen podcast aiheella "Miten oppia lukemaan INCI-listaa?"

 

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista