0

Ostoskorisi on tyhjä

Ihonhoidon aikakone +40 -vuotiaalle -podcast

Ihonhoidon aikakone +40 -vuotiaalle -podcast

Uusin podcastimme aihe sai alkunsa tästä asiakaspalautteesta:

"Jos joskus toivoisin löytäväni aikakoneen, jotta voisin palata parikymppiseksi ja lähteä ihan eri meiningillä kulkemaan elämää ihonhoidon ja hyvinvoinnin kanssa. Kiinnostaisikin kuulla, onko peli yksinkertaisesti jo menetetty?"

Olemme huomanneet niin omasta kokemuksestamme kuin myös asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista, että naisilla on taipumusta kuormittaa itseään erilaisilla asioilla: on lapsia, puolisoita ja töitä. Nämä ovat asioita, joita me pidämme tärkeinä ja jotka kaikki menevät helposti oman hyvinvoinnin edelle.

Kun oman hyvinvoinnin jättää kakkossijalle liian usein käy helposti niin, että oma "sisäinen kuormituskuppi" pikkuhiljaa täyttyy ja joku päivä se vaan menee nurin.

Se, että oma kuormituskuppi menee nurin vaikuttaa hyvin moneen asiaan. Muutokset omassa jaksamisessa, ihon kunnossa ja hormonitoiminnassa saattavat yllättää. Usein saattaa olla tilanteessa, että ennen on jaksanut valvoa öitä, tehdä paljon töitä, iho on ollut hyvässä kunnossa ja kaikki on ollut ok - ilman, että on kiinnittänyt mitään erityistä huomiota itseensä. Jos ongelmia ei ole ennen ollut, niiden kanssa voi olla melko neuvoton olo.

"Iho on aina ollut melko hyvä eikä sen vuoksi ole tarvinnut suurta huomiota ja lisäksi olen ollut laiska hoitamaan ihoa. Nyt olen yli neljäkymmentä ja yhtäkkiä minulla on enemmän iho-ongelmia kun teini-ikäisenä."

Syyksi ihon ongelmille arvellaan kosmetiikkakokeilua, hormonimuutoksia tai sitä, että "ehkä tämä kaikki on vain normaalia rapistumista". Usein ei tulla ajatelleeksi, että siinä vaiheessa, kun kehoon tulee vielä se yksi pisara, joka saa vesilasin tulvimaan yli, helposti syytetään pisaraa, eikä alla piileviä kuormituskasaantumia.

Yli 40 -vuotiailla on tyypillistä, että erilaiset elämän aikana tehdyt laiminlyönnit alkavat näkyä läiskinä, juonteina tai iho-ongelmina.

Moni ajattelee, että finnit, aknet tms kuuluvat nuoruuteen, mutta monille niitä tulee juuri siellä +35 ikävuoden jälkeen. Iholla saattaa esiintyä myös ihan muunlaisia oireita kuten kuivumista, ihon herkistymistä ja heikkenemistä.

Tämä podcast on omistettu sinulle, yli 40-vuotias

Törmäämme työssämme usein ihmisiin, jotka kärsivät tällaisista iho-ongelmista. Tästä syystä tämänkertainen Kaikki ihonhoidosta -podcat on omistettu sinulle, joka olet yli 40-vuotias ja on olo, että kaikki lasten tai työn kanssa valvotut yöt ja kaiken muun laittaminen itsensä edelle alkaa näkyä kasvoilla. Tai jos olet nuori, mutta mietit miten vanhenemista voi hidastaa.

Ihonhoidon aikakone -podcast jaksossa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Veera, Kati ja Annina käyvät läpi mm:

  • Miksi 40 ikävuoden hujakoilla saattaa kuin yhtäkkiä ilmestyä iho-ongelmia
  • Mitä silloin on oleellista ottaa huomioon
  • Mitkä ovat kolme keskeisintä asiaa elintavoissasi millä voit vaikuttaa ihosi kuntoon selkeästi.

Koskaan ei ole liian myöhäistä!

Jos sinua harmittaa menneisyydessä tehdyt huonot päätökset oman hyvinvointisi kanssa, älä huoli! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa laittamaan oma hyvinvointi etusijalle.

Olemme myös itse monesti miettineet sen jälkeen kun aloitimme ihon biologian ja kosmetiikan valmistusopinnot sekä ryhdyimme perehtymään kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon, että: "Voi kun ois tiennyt nämä asiat jo aiemmin."

Ihan vanhenemisen ja oman hyvinvoinnin priorisoinnin kannalta, mutta muutenkin sen suhteen mitä tuotteita olisi valinnut kaupan hyllyltä, mihin kauneusjuttuihin sitä olisi hurahtanut ja kuinka paljon hutiostoksia olisi välttänyt. Tämä on yksi syy miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen, jotta voisimme jakaa näitä “olisinpa tiennyt” -juttuja. Peli ei siis todellakaan ole vielä menetetty! Jokaisella solullamme on luontainen kyky haluta uudistua, jos sille annetaan tähän mahdollisuus.

Jos haluat varmistua, että sinulla on käytössä oikeat kosmetiikkatuotteet, jotka palveleva sinun ihosi kuntoa, varaa aika ihonhoitorutiinin analyysiin. Jos sinua puolestaan enemmän askarruttaa ihonhoito sisäisesti kannattaa tutustua Anninan iho-ongelmien hoito sisäisesti konsultaatioon.

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista