Ihonhoidon aikakone +40 -vuotiaalle -podcast

24. 09. 2019

Ihonhoidon aikakone +40 -vuotiaalle -podcast

Uusin podcastimme aihe sai alkunsa tästä asiakaspalautteesta:

"Jos joskus toivoisin löytäväni aikakoneen, jotta voisin palata parikymppiseksi ja lähteä ihan eri meiningillä kulkemaan elämää ihonhoidon ja hyvinvoinnin kanssa. Kiinnostaisikin kuulla, onko peli yksinkertaisesti jo menetetty?"


Olemme huomanneet niin omasta kokemuksestamme kuin myös asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista, että naisilla on taipumusta kuormittaa itseään erilaisilla asioilla: on lapsia, puolisoita ja töitä. Nämä ovat asioita, joita me pidämme tärkeinä ja jotka kaikki menevät helposti oman hyvinvoinnin edelle.

Kun oman hyvinvoinnin jättää kakkossijalle liian usein käy helposti niin, että oma "sisäinen kuormituskuppi" pikkuhiljaa täyttyy ja joku päivä se vaan menee nurin.

Se, että oma kuormituskuppi menee nurin vaikuttaa hyvin moneen asiaan. Muutokset omassa jaksamisessa, ihon kunnossa ja hormonitoiminnassa saattavat yllättää. Usein saattaa olla tilanteessa, että ennen on jaksanut valvoa öitä, tehdä paljon töitä, iho on ollut hyvässä kunnossa ja kaikki on ollut ok - ilman, että on kiinnittänyt mitään erityistä huomiota itseensä. Jos ongelmia ei ole ennen ollut, niiden kanssa voi olla melko neuvoton olo.

"Iho on aina ollut melko hyvä eikä sen vuoksi ole tarvinnut suurta huomiota ja lisäksi olen ollut laiska hoitamaan ihoa. Nyt olen yli neljäkymmentä ja yhtäkkiä minulla on enemmän iho-ongelmia kun teini-ikäisenä."

Syyksi ihon ongelmille arvellaan kosmetiikkakokeilua, hormonimuutoksia tai sitä, että "ehkä tämä kaikki on vain normaalia rapistumista". Usein ei tulla ajatelleeksi, että siinä vaiheessa, kun kehoon tulee vielä se yksi pisara, joka saa vesilasin tulvimaan yli, helposti syytetään pisaraa, eikä alla piileviä kuormituskasaantumia.

Yli 40 -vuotiailla on tyypillistä, että erilaiset elämän aikana tehdyt laiminlyönnit alkavat näkyä läiskinä, juonteina tai iho-ongelmina.

Moni ajattelee, että finnit, aknet tms kuuluvat nuoruuteen, mutta monille niitä tulee juuri siellä +35 ikävuoden jälkeen. Iholla saattaa esiintyä myös ihan muunlaisia oireita kuten kuivumista, ihon herkistymistä ja heikkenemistä.


Törmäämme työssämme usein ihmisiin, jotka kärsivät tällaisista iho-ongelmista. Tästä syystä tämänkertainen Kaikki ihonhoidosta -podcat on omistettu sinulle, joka olet yli 40-vuotias ja on olo, että kaikki lasten tai työn kanssa valvotut yöt ja kaiken muun laittaminen itsensä edelle alkaa näkyä kasvoilla. Tai jos olet nuori, mutta mietit miten vanhenemista voi hidastaa.

Ihonhoidon aikakone -podcast jaksossa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Veera, Kati ja Annina käyvät läpi mm:
  • Miksi 40 ikävuoden hujakoilla saattaa kuin yhtäkkiä ilmestyä iho-ongelmia
  • Mitä silloin on oleellista ottaa huomioon
  • Mitkä ovat kolme keskeisintä asiaa elintavoissasi millä voit vaikuttaa ihosi kuntoon selkeästi.
Kuuntele podcast alta klikkaamaalla "listen in browser" -nappia.
Kuunteluun ei vaadita mitään erillistä ohjelmaa, vaan voit kuunnella podcast jakson suoraan sivuillamme.P.S. Jos sinua harmittaa menneisyydessä tehdyt huonot päätökset oman hyvinvointisi kanssa, älä huoli!

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa laittamaan oma hyvinvointi etusijalle.

Me olemme myös itse monesti miettineet sen jälkeen kun aloitimme ihon biologian ja kosmetiikan valmistusopinnot sekä ryhdyimme perehtymään kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon, että:

"Voi kun ois tiennyt nämä asiat jo aiemmin."

Ihan vanhenemisen ja oman hyvinvoinnin priorisoinnin kannalta, mutta muutenkin sen suhteen mitä tuotteita olisi valinnut kaupan hyllyltä, mihin kauneusjuttuihin sitä olisi hurahtanut ja kuinka paljon hutiostoksia olisi välttänyt.

Tämä on yksi syy miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen, jotta voisimme jakaa näitä “olisinpa tiennyt” -juttuja.

Peli ei siis todellakaan ole vielä menetetty! Jokaisella solullamme on luontainen kyky haluta uudistua, jos sille annetaan tähän mahdollisuus.

Jos sinua kiinnostaa miten voit oppia tekemään parempia valintoja tulevaisuudessa suosittelemme sinua tututumaan kattavaan Uusi alku ihollesi ihonhoidon verkkovalmennukseemme!

Jos haluat varmistua, että sinulla on käytössä oikeat kosmetiikkatuotteet, jotka palveleva sinun ihosi kuntoa, varaa aika ihonhoitorutiinin analyysiin.Jos sinua puolestaan enemmän askarruttaa ihonhoito sisäisesti kannattaa tutustua Anninan iho-ongelmien hoito sisäisesti konsultaatioon.

Lue myös:

Suomen ensimmäinen ihonhoidon podcast on täällä!

Mitä on laatu sinulle - podcast

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja toimitusjohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Paras kasvonaamio? Asiatuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin
Kasvonaamio - Asiantuntijan vinkit ihon...

28. 10. 2020

Naamiot ovat erinomaisia täydentäviä tuotteita ihonhoitoon vuodenaikojen vaihdellessa aivan kaikille.

Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme toimivimmat kasvonaami...

Lue lisää
Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan
Ihana iho -messut toivat piristystä poi...

22. 10. 2020

I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

Täs...

Lue lisää
Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me TwistBellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkokau...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi