0

Ostoskorisi on tyhjä

Ihonhoitorutiini kuntoon asiantuntijoiden avulla

Ihonhoitorutiini kuntoon asiantuntijoiden avulla

 

Ihonhoitoon haetaan apua erityisesti nyt verkosta. Vaikka tietoa on tänä päivänä tarjolla enemmän kuin koskaan, kamppailee yhä useampi silti iho-oireiden kanssa ja moni kokee olevansa hukassa siitä, millainen ihonhoitorutiinin tulisi olla, miten hoitaa ihoa ja millaisilla tuotteilla. Kaappeihin kertyy tuotteita, mutta toivottuja tuloksia ei siitä huolimatta näy.

Verkkovalmennus, joka kertoo miten ihoa tulisi hoitaa

Moni hakee apua ihonhoitoon vinkkien ja suosituksien kautta miettimättä miksi iho ylipäätään oireilee. Olemme auttaneet satoja suomalaisia kartoittamaan iho-oireiden taustasyitä henkilökohtaisesti toteutettavan ihonhoitorutiinin analyysin avulla. Ihonhoito haltuun -verkkovalmennuksella autamme ihmisiä itse tekemään tämän analysoinnin ja tuntemaan oman ihonsa”, kertoo valmennuksen perustaja Veera Brückler.

Ihonhoito haltuun on käytännönläheinen ja tiivis verkkovalmennus, jossa ihonhoidon asiantuntijat kertovat miten juuri sinä saat ihonhoitorutiinisi kerralla toimivaksi ja oman ihosi tarpeita vastaavaksi. Voit vihdoin lopettaa sinkoilun tuotteesta toiseen ja samalla opit ymmärtämään mistä ihon erilaiset oireet viestivät.

Usein ihonsa kunnon kanssa kamppaileva tai parempia tuloksia toivova on tietämättään koonnut itselleen ihonhoitorutiinin, joka ei palvele oman ihon tarpeita ja aiheuttaa jopa turhia iho-ongelmia, jotka katoavat kuten rutiini laitetaan kuntoon.

Näkyviä ja tuntuvia tuloksia selkeillä ohjeilla

Parasta antia olivat ehdottomasti selkeät ohjeet mitä tehdä minkä tyyppisen ihon kanssa, ja koin helpoksi hahmottaa oman ihoni tarpeet valmennuksen avulla”, kertoo valmennukseen osallistunut Katriina.

Valmennus yhdistelee tekstiä, tehtäviä, videoita ja kuunneltavia äänitiedostoja, jotta jokaiselle osallistujalle löytyy mieluinen ja paras tapa oppia uutta helposti.

Pyrimme luomaan osallistujalle tunteen siitä, että olemme jokaisessa ihonhoidon vaiheessa vieressä opettamassa ja ohjaamassa. Haluamme osoittaa ettei ihonhoitorutiinin todellakaan tarvitse olla monimutkainen ja aikaa vievää saadakseen näkyviä ja tuntuvia tuloksia”, jatkaa valmennuksen toinen perustaja Kati Partanen.

Ihonhoito haltuun -verkkovalmennus on myynnissä tänä syksynä vain 12.-19.8.2021. Lähde siis mukaan mikäli haluat saada oman ihonhoitorutiinisi kerralla kuntoon ja nauttia sen tuomista tuloksista!

Ehdit vielä tilaamaan täältä alekoodin, jolla saat valmennuksen -50% Twistbe sisäpiirihintaan. 

"Verkkovalmennyksesta sai hyviä neuvoja ja muuttamalla ihonhoito rutiineitani lempeämmäksi olen saanut tuloksia jo muutamassa viikossa. Ihoni on muuttunut tasaisemmaksi, sen rasvoittuminen on vähentynyt ja ihohuokoset ovat pienentyneet"

P.S. Ihonhoito haltuun on myös loistava lahjaidea etenkin nuorelle, joka vasta opettelee hoitamaan ihoaan ja kaipaa luotettavaa asiantuntijaohjausta saadakseen oman ihonhoitorutiininsa nuoresta pitäen oikeaoppiseksi.

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista