Ihonhoitorutiini kuntoon asiantuntijoiden avulla

17. 03. 2021

Ihonhoitorutiini kuntoon asiantuntijoiden avulla

Ihonhoitoon haetaan apua nyt erityisesti verkosta. Vaikka tietoa ihonhoidosta on tänä päivänä tarjolla enemmän kuin koskaan, kamppailee yhä useampi silti iho-oireiden kanssa ja moni kokee olevansa hukassa siitä, millainen ihonhoitorutiinin tulisi olla, miten hoitaa ihoa ja millaisilla tuotteilla. Kaappeihin kertyy tuotteita, mutta toivottuja tuloksia ei siitä huolimatta näy.

Moni hakee apua ihonhoitoon vinkkien ja suosituksien kautta miettimättä miksi iho ylipäätään oireilee. Olemme auttaneet satoja suomalaisia kartoittamaan iho-oireiden taustasyitä henkilökohtaisesti toteutettavan ihonhoitorutiinin analyysin avulla. Ihonhoito haltuun -verkkovalmennuksella autamme ihmisiä itse tekemään tämän analysoinnin ja tuntemaan oman ihonsa”, kertoo valmennuksen perustaja Veera Brückler.

Ihonhoito haltuun on käytännönläheinen ja tiivis verkkovalmennus, jonka avulla ihonhoitorutiinin saa kerralla toimivaksi ja oman ihon tarpeita vastaavaksi. Samalla oppii ymmärtämään mistä ihon erilaiset oireet viestivät.

Usein ihonsa kunnon kanssa kamppaileva tai parempia tuloksia toivova on tietämättään koonnut itselleen ihonhoitorutiinin, joka ei palvele oman ihon tarpeita ja aiheuttaa jopa turhia iho-ongelmia, jotka katoavat kuten rutiini laitetaan kuntoon.

Parasta antia olivat ehdottomasti selkeät ohjeet mitä tehdä minkä tyyppisen ihon kanssa, ja koin helpoksi hahmottaa oman ihoni tarpeet valmennuksen avulla”, kertoo valmennukseen osallistunut Katriina.

Valmennus yhdistelee tekstiä, tehtäviä, videoita ja kuunneltavia äänitiedostoja, jotta jokaiselle osallistujalle löytyy mieluinen ja paras tapa oppia uutta helposti.

Pyrimme luomaan osallistujalle tunteen siitä, että olemme jokaisessa ihonhoidon vaiheessa vieressä opettamassa ja ohjaamassa. Haluamme osoittaa ettei ihonhoitorutiinin todellakaan tarvitse olla monimutkainen ja aikaa vievää saadakseen näkyviä ja tuntuvia tuloksia”, jatkaa valmennuksen toinen perustaja Kati Partanen.

Valmennus on myynnissä tänä syksynä vain 12.-19.8.2021. Lähde siis mukaan mikäli haluat laittaa oman ihonhoitorutiinisi kerralla kuntoon ja oppia ymmärtämään ihosi tarpeita paremmin!

P.S. Ihonhoito haltuun on myös loistava lahjaidea etenkin nuorelle, joka vasta opettelee hoitamaan ihoaan ja kaipaa luotettavaa asiantuntijaohjausta saadakseen oman ihonhoitorutiininsa nuoresta pitäen oikeaoppiseksi.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Ihonhoito haltuun verkkovalmennus - 79,90 €
Verkkovalmennus lahjaksi Twistbe 79,90 €
Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Suomi