0

Ostoskorisi on tyhjä

Kosmetiikkakalenteri, jota kaikki odottavat!

TwistBe kosmetiikkakalenteri 2020

Twistben supersuosittu kosmetiikkajoulukalenteri julkaistaan tänä vuonna jo viidettä kertaa. Olemme lisänneet kosmetiikkakalentereidemme määrää joka vuosi, mutta silti Twistben joulukalenteri on aina myyty loppuun!

Miksi kosmetiikkakalenterimme on niin suosittu?

Aloitamme joka vuosi kalenterin sisällön suunnittelun jo kuukausia ennen myynnin käynnistymistä.

Voit siis luottaa siihen että:

  • Kaikki tuotteet ovat huolella ja ajatuksella meidän itse valitsemiamme
  • Tuotevalikoima on monipuolinen
  • Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille
  • Tuotevalikoima ovat joka vuosi eri, se on siten aina aidosti yllätyksellinen!
  • Kalenterit ovat käsin pakattuja

Näin voimme taata, että joka päivä koko joulukuun ajan, jokaisesta kalenteriluukusta paljastuu ihana, laadukas tuote. Joulukalenterissamme ei ole tylsiä luukkuja.

Sopii joululahjaksi niin itselle, puolisolle tai kaverille

Twistben kosmetiikkakalenteri on osoittautunut mieluisaksi joululahjaksi niin itselle kuin muillekin! Etenkin miehet ovat olleet ahkeria tilaajia - ilmeisen hyvällä menestyksellä! Mikä sen kätevämpää; ei tarvitse hikoilla kaupoissa miettien, mitä ostaa rakkaimmalleen lahjaksi. Olemme miettineet ja ideoineet kaiken valmiiksi.

Saamiemme palautteiden perusteella myös lahjan vastaanottaneet puolisot ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Joka vuosi Twistben kosmetiikkakalenteria ostetaan myös työporukoiden kesken, joulukuun ajan luukkuja avaten siten, että jokainen saa vuorollaan päivän lahjan.

Mitä Twistben kosmetiikkakalenteri sisältää?

Twistben kosmetiikkakalenterin keskeinen idea on aina ollut sisällyttää kalenteriin kattavasti kaikki ne tuotteet, mitä hyvään ihonhoitoon tarvitaan. Meitä on usein tituleerattu kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiksi ja tämä näkyy myös joulukalenterissamme.

Kalenterin suunnittelussa keskitymme siihen, että tuotteet ovat hyödyllisiä, sekä ennen kaikkea siihen, että luukkujen takaa paljastuva tuotevalikoima on monipuolinen. Twistben kalenteri on vuosittain koottu aina myös niin, että joka vuosi tuotteet vaihtuvat. Monet asiakkaamme ovatkin tilanneet kalenterin uudelleen ja uudelleen.

Emme paljasta kosmetiikkakalenterimme tarkkaa sisältöä ikinä etukäteen. Tästäkin meitä on kiitelty! Näin kalenterin on voinut ostaa myös itselleen lahjaksi, silti päästen nauttimaan lahjojen saamisen aidosta yllätyksellisyydestä. Etukäteen olemme kuitenkin aina paljastaneet, minkä tyylisiä tuotteita kalenterissa on. Kalenterissa ei ole samoja tuotteita, kuin vuoden 2020 kalenterissa, mutta sieltä löytyy kaksi samaa tuotetta, kuin 2019 joulukalenterissa. 

Vuonna 2021 Twistben kosmetiikkakalenteri sisältää:

  • 13 täysikokoista tuotetta
  • 9 matkakokoista tuotetta
  • 2 näytekokoista tuotetta

Tämän vuoden kalenterin tuotteista 23 on vegaanisia ja tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Eläinperäisiä raaka-aineita kuten karmiinia tai silkkiä, saati sellaisia ainesosia, joiden valmistuksessa on muuten vahingoitettu eläimiä ei luonnollisestikaan kalenterissamme ole, koska eläinkokeettomuus ja ekologisuus ovat muutenkin toimintamme keskeisiä arvoja. Vuoden 2020 kalenterimme sisältöön voit tutustua täällä.

Vuonna 2021 Twistben kosmetiikkakalenterin hinta on ennakkotilaajille alekoodilla 189 € (tuotteiden arvo 366,35 €). Säästät siis jopa 48%! 

Lisäksi kaikki joulukalenterin ostajat saavat 20 % alekoodin, joka käy kaikkiin joulukalenterista paljastuviin tuotteisiin. Alekoodi on voimassa 31.1.2022 asti. 

Joulukalenterit on tähän mennessä myyty aina ennakkoon loppuun, monien harmitellessa, eikö kalenteria kuitenkin vielä saisi. Joudumme valitettavasti pitämään määrän rajattuna tänäkin vuonna mm. siksi, että kaikki kalenterit pakataan käsin. Näin varmistamme niiden korkean laadun.

Kalenterin toimitus

Tilattuasi ja maksettuasi kalenterin, se toimitetaan sinulle ilman postikuluja. Tänä vuonna kalenterien toimitus alkaa alustavan arvion mukaan 22.11.2021 alkaen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista