Kosmetiikkakalenteri, jota kaikki odottavat!

23. 09. 2020

TwistBe kosmetiikkakalenteri 2020

TwistBen supersuosittu kosmetiikkajoulukalenteri julkaistaan tänä vuonna jo neljättä kertaa. Olemme lisänneet kosmetiikkakalentereidemme määrää joka vuosi, mutta silti TwistBen joulukalenteri on aina myyty loppuun!

Miksi kalenterimme on niin suosittu?

Aloitamme joka vuosi kalenterin sisällön suunnittelun jo kuukausia ennen myynnin käynnistymistä.

Voit siis luottaa siihen että:

  • Kaikki tuotteet ovat huolella ja ajatuksella meidän itse valitsemiamme
  • Tuotevalikoima on monipuolinen
  • Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille
  • Tuotevalikoima ovat joka vuosi eri, se on siten aina aidosti yllätyksellinen!
  • Kalenterit ovat käsin pakattuja

Näin voimme taata, että joka päivä koko joulukuun ajan, jokaisesta kalenteriluukusta paljastuu ihana, laadukas tuote. Meillä ei ole tylsiä luukkuja.

Sopii joululahjaksi niin itselle, puolisolle tai kaverille

TwistBen kosmetiikkakalenteri on osoittautunut mieluisaksi joululahjaksi niin itselle kuin muillekin! Etenkin miehet ovat olleet ahkeria tilaajia - ilmeisen hyvällä menestyksellä! Mikä sen kätevämpää; ei tarvitse hikoilla kaupoissa miettien, mitä ostaa rakkaimmalleen lahjaksi. Olemme miettineet ja ideoineet kaiken valmiiksi.

Saamiemme palautteiden perusteella myös lahjan vastaanottaneet puolisot ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Joka vuosi TwistBen kosmetiikkakalenteria ostetaan myös työporukoiden kesken, joulukuun ajan luukkuja avaten siten, että jokainen saa vuorollaan päivän lahjan.

Mitä TwistBen kosmetiikkakalenteri sisältää?

TwistBen kosmetiikkakalenterin keskeinen idea on aina ollut sisällyttää kalenteriin kattavasti kaikki ne tuotteet, mitä hyvään ihonhoitoon tarvitaan. Meitä on usein tituleerattu kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiksi ja tämä näkyy myös joulukalenterissamme.

Kalenterin suunnittelussa keskitymme siihen, että tuotteet ovat hyödyllisiä, sekä ennen kaikkea siihen, että luukkujen takaa paljastuva tuotevalikoima on monipuolinen. TwistBen kalenteri on vuosittain koottu aina myös niin, että joka vuosi tuotteet vaihtuvat. Monet asiakkaamme ovatkin tilanneet kalenterin uudelleen ja uudelleen.

Emme paljasta kosmetiikkakalenterimme tarkkaa sisältöä ikinä etukäteen. Tästäkin meitä on kiitelty! Näin kalenterin on voinut ostaa myös itselleen lahjaksi, silti päästen nauttimaan lahjojen saamisen aidosta yllätyksellisyydestä. Etukäteen olemme kuitenkin aina paljastaneet, minkä tyylisiä tuotteita kalenterissa on.

Vuonna 2020 TwistBen kosmetiikkakalenteri sisältää:

  • 14 täysikokoista tuotetta
  • 9 matkakokoista tuotetta
  • 2 näytekokoista tuotetta

Tämän vuoden kalenterin tuotteista 23 on vegaanisia, ja vain kahdessa on mehiläisvahaa. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne sopivat niin naisille, kuin miehille. Eläinperäisiä raaka-aineita kuten karmiinia tai silkkiä, saati sellaisia ainesosia, joiden valmistuksessa on muuten vahingoitettu eläimiä ei luonnollisestikaan kalenterissamme ole, koska eläinkokeettomuus ja ekologisuus ovat muutenkin toimintamme keskeisiä arvoja.

Vuonna 2020 TwistBen kosmetiikkakalenterin hinta on ennakkotilaajille alekoodilla 179 € (Norm. 368 €). Säästät siis yli 50%!

Tänä vuonna kalenteri ei sisällä meikkejä eikä kynsilakkoja, joten jos olet ostamassa myös meikkikalenteria, joulukalenterimme on loistava match sen rinnalle. Vuoden 2019 kalenterimme sisältöön voit tutustua täällä.

Kalenterit on tähän mennessä myyty aina jo ennakkoon loppuun, monien harmitellessa, eikö kalenteria kuitenkin vielä saisi. Joudumme valitettavasti pitämään määrän rajattuna tänäkin vuonna mm. siksi, että kaikki kalenterit pakataan käsin. Näin varmistamme niiden korkean laadun.

Kalenterin toimitus

Tilattuasi ja maksettuasi kalenterin, se toimitetaan sinulle ilman postikuluja. Tänä vuonna kalenterien toimitus alkaa marraskuun puolenvälin jälkeen viikolla 48.

2020 Kalenteri myytiin loppuun ennätysajassa!

Kiitos kaikille sen ostaneille!

Tilaa allaolevalla lomakkeella ilmoitus sähköpostiisi ja alekoodi, kun 2021 kalenterin myynti alkaa.

Lue myös:

TwistBe joulukalenterin sisältö vuonna 2019

Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Suomi